Reklama

Reklama

Mama

(seriál)
TV spot 9
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrajú:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (viac)
(ďalšie profesie)

Série(8) / Epizódy(170)

Americký sitkom z produkcie Chucka Lorreho, tvorcu seriálov ako Dva a pol chlapa a Teória veľkého tresku, sleduje  osudy Christy, ktorá ako slobodná matka a profesionálna čašníčka na pokraji nervového zrútenia čelí nezodpovedným rozhodnutiam svojej mladosti. Za svoj alkoholizmus a mizerné výchovné princípy viní svoju matku, Bonnie. (TV Markíza)

(viac)

Videá (114)

TV spot 9

Recenzie (101)

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

Dva a půl ženy ?? Tak tohle se tentokrát Chucku Lorremu úplně nepovedlo, s přivřeným očkem, rozhodně za vždy skvělou Annu Faris, symbolicky tak na dva a půl hvězdičky.. Jak to vypadá, tak Anna rozhodně nepůjde ve stopách Charlieho Sheena, jemuž výborný výše zmiňovaný sitcom ze stejné tvůrčí stáje alespoň na čas resuscitoval kariéru.. ()

AndrewNewman 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ktovie prečo ste to tak hrozne zvozili. Ja som videl svižný, vtipný sitkom s originálnymi postavami. Tentokrát sa môj obľúbený tvorca Chuck Lorre zameral na závislých alkoholikov a feťakov a dodal im charizmu, šarm a takisto sexepíl. Taktiež oceňujem, že sa konečne niekto pozrel na príbeh týchto abstinentov aj z tej druhej, humornej stránky, pretože doposiaľ sme čo sa tejto témy týka videli len samé drámy typu Requiem za sen. Posledná séria bez hlavnej postavy ma spočiatku odrádzala, ale napokon to dopadlo dobre. ()

Reklama

dalziel 

všetky recenzie používateľa

Tu a tam pri bezhlavom prepínaní staníc zamrznem na na nove 2 kde to dávajú a chvíľu sa zadívam.Väčšinou to ale dlho nevydržím.Obsadenie je slušné, ale tým to asi končí...Chuck Lorre si toho v jednu chvíľu nabral priveľa a kvalita šla dole. Epilog: Nakoľko som bol donútený vstávať vo veľmi skorých ranných hodinách stala sa Mom mojím každodenným parťákom pri vstávaní.Tak dvíham na 80 % ()

andrew88 

všetky recenzie používateľa

Sitkom Máma je prostě pecka. Soužití abstinujících alkoholiček, protloukání se vztahy a shitským zaměstnáním, problémy s dětmi a mezi sebou....A těch skvělých hlášek, co tam je. Anna Faris je skvělá komediální herečka a zjistil jsem, že rozhodně Allison Janney. Christy: "While other mothers were cooking dinner, you were cooking meth." ()

Strandmon 

všetky recenzie používateľa

Já jsem čekal, že i přes poměrně slabé hodnocení, tohle rozhodně nebude slabý seriál! A skutečně, když si k scénáři sedne Chuck Lorre, tak to prostě špatné není. Tedy aspoň pro mě! Možná už Máma nechrlý tolik originalit, protože dost vtipů bylo použito právě v Dva a půl chlapa nebo Big Bang Theory, ale seriál to dokonale vynahradí příběhem i herci. ()

Galéria (1 302)

Zaujímavosti (21)

  • Seriál se vysílal také v Indii, a to na stanici Comedy Central. (peeteno78)
  • Úvodní melodie pochází z opery Mikhaila Glinka „Ruslan a Ludmila“. Jmenuje se „Overture“. (peeteno78)

Reklama

Reklama