Reklama

Reklama

Nie nadarmo sa vraví, že je lepší diabol, ktorého poznáš... Ako ten, ktorého nie! Kiežby sa toho nerozluční kamaráti Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) a Kurt (Jason Sudeikis) držali ako pes ježa – ušetrili by si množstvo nepredstaviteľných problémov! Hoci, aby sme boli objektívni, začalo sa to vcelku sľubne... Aby už viac neboli len bezmocnou hračkou v rukách svojich zhýralých šéfov, rozhodli sa totiž jedného dňa založiť si vlastnú firmu a šéfovať sami sebe. Nanešťastie sa však z Berta Hansona (Christoph Waltz), zazobaného investora ich prevratného vynálezu „Sprchokamoš“, veľmi rýchlo vykľuje odporný slizký had, ktorý ich so širokým žraločím úsmevom o všetko oberie! A keďže zúfalé situácie si žiadajú zúfalé riešenia, rozhodnú sa pre efektný protiúder! Tentoraz však sviniara, ktorý ich sny o krajších zajtrajškoch tak chrapúnsky zadupal do zeme, neplánujú zavraždiť, chcú ho dostať na kolená iným, rafinovanejším spôsobom... Lenže ich plán uniesť jeho dospelého syna Rexa (Chris Pine) a požadovať zaňho tučné výkupné sa ukáže byť ešte väčším šialenstvom, aké si dokázali predstaviť vo svojich najodvážnejších snoch! (TV Markíza)

(viac)

Videá (16)

Trailer 4

Recenzie (468)

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

E-e, moje břišní svalstvo tohle dalo s prstem v nose. Máte to jako v životě - dvojky můžou být čupr a někomu vážně sluší, ale většinou se jen zmateně rozhlížíte po něčem jiném. Akorát s tím rozdílem, že to něco jiného by mělo mít číslo 3, zatímco u Šéfů na zabití se s láskou ohlížím k jedničce. Aneb nebuď napoprvé dokonalý, když chceš oslnit i podruhé. ()

novoten 

všetky recenzie používateľa

A to se zdálo, že tenhle typ dvojek (všeho víc v absurdnější zápletce) už vymizel. Zábava s Jennifer tentokrát unavuje, překvapí nevyužitý Waltz a hlavně ústřední trojice najednou nefunguje jako parta zlomených loserů, kterým chci fandit, ale jako párek neschopných pakoňů, které občas přibrzdí umírněný Bateman. Čím jasnější je kamarádská pohoda před kamerou, tím útrpnější je výsledek. ()

Reklama

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

K dvojke som sa dostal prostredníctvom kina bez predošlej znalosti prvej časti (čo mimochodom nie je vôbec žiadna prekážka) a poviem vám, tak dobre som sa už dlho nezasmial. Skvelé herecké obsadenie, od známe po menej známe tváre, no predovšetkým všetci do jedného skutočne sympaticky pôsobiaci blázni. Vtip strieda vtip a vy sa vynikajúco bavíte, skutočne odporúčam. Hurá na prvý diel! ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Ústredná trojka je príliš šialená, aby som dal nižšie hodnotenie než minule. Celkovo považujem za zázrak namiešať zábavný film s rovnakými figúrkami ešte raz. Vkuse sa niečo deje, o niečom s kecá, zápletka triviálna, ale v rámci žánru sa s ňou dobre pracuje. V závere možno menej domyslené, ale v porovnaní s VO ŠTVORICI PO OPICI 2 lepšie odvedená robota... ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 6.4/10] | me: Rovnako zábavné ako jednotka, no väčšia divočina než som čakal. To však vôbec nevadí. FIlm má počas celej svojej dĺžky, čo ponúknuť a kontinuálne baví. Ako komédiu ho môžem vrelo doporučiť (nakoľko v poslednej dobe veľa komédií, čo by stalo za zmienku nevyšlo). You got a lot of stuff sticking out; I got a lot of holes going in. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (24)

  • V roku 2015 Jason Bateman uznal, že publikum pravdepodobne jednoducho nezaujímalo pokračovanie, ktoré vyšlo cez víkend vďakyvzdania. Aj keď Bateman povedal, že sa nikto zo zúčastnených nepokúsil nakrútiť zlý film, bol to typ projektu, ktorý robili akoby „zadarmo“ pre zúčastnený tvorivý tím. (Arsenal83)
  • USA Today o filme: "Toto nedomyslené pokračovanie zábavného filmu Horrible Bosses z roku 2011 je nízke, hlúpe, urážlivé a vulgárne. Je to tiež krkolomne nezábavné." (Arsenal83)
  • The New York Times napísal, že film je „jedným z najnedbalejších a najzbytočnejších hollywoodskych pokračovaní, aké boli kedy natočené, nie je špinavší ani urážlivejší ako jeho predchodca z roku 2011, je však nekonečne hlúpejší a ani z polovice taký zábavný". (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (viac)

Reklama

Reklama