Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Prvá láska je nezabudnuteľná. Pripomína jazdu na horskej dráhe, kedy človeka ovládajú sily, proti ktorým je bezmocný. Davidovi a Jade sa práve toto stalo. Podľa slávneho rovnomenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrvná romanca, ktorá vám pripomenie alebo ukáže, aké mocné a magické je obdobie prvej zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) sú spolužiaci, čerství absolventi strednej školy, ale to je to jediné, čo ich spája. Jade vyrastala v prepychu so starostlivými rodičmi, ktorí jej nalinkovali kariéru lekárky. David má za sebou jeden drobný stret so zákonom, pracuje s otcom v jeho autodielni a na budúcnosť radšej nemyslí. Keď medzi nimi pri náhodnom stretnutí preskočí mohutná iskra, nepozerajú sa napravo ani naľavo a s nasadenými ružovými okuliarmi kráčajú v ústrety šťastnej spoločnej budúcnosti. Neuvedomujú si pritom, že existujú ľudia, ktorí im ich vzťah neprajú a urobia všetko preto, aby ho zničili. Hovorí sa, že láska hory prenáša, ale sú veci, s ktorými si poradiť nedokáže. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Wenysek

Wenysek (hodnotenie, recenzie)

Romance předvídatelná v prvních pár sekundách s typickým příběhem a hezkýma lidma a věcma okolo. Ale miloučké. Pro mě takový ten "odpočinkový" film.

Skripi

Skripi (hodnotenie, recenzie)

Mňa to naopak veľmi príjemne prekvapilo, je to síce plytké a predvídateľné ale bavilo ma to. Nebyť divného konca - nekonca dal by som tomu 5 hviezd. 

na príspevok reagoval ardeas

3stan

3stan (hodnotenie, recenzie)

kristova noho! už strašne dlho sa mi nestalo, že by som nedokázala dopozerať ani trailer! prečo sa točia takéto plytké blufy?

MissJaina

MissJaina (hodnotenie, recenzie)

Podle traileru to vypadá jako pěkná hloupost. Jsem zvědavá, co z toho nakonec vyleze.

Reklama

Reklama