Reklama

Reklama

Projekt minulosť

  • Česko Projekt minulost (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

David Raskin (Jonny Weston) je študent strednej školy, ktorý sníva o tom, že pôjde na technickú univerzitu. Po smrti otca sa však rodina dostala do finančných problémov a David hľadá v jeho pozostalosti niečo, na čom pracoval, čo by mu pomohlo získať štipendium. Keď so svojimi priateľmi (Sam Lerner, Allen Evangelista) nájde plány zariadenia na premiestnenie v čase, David sa nemôže dočkať, až začne na ňom pracovať. Keď konečne uvedú zariadenie do prevádzky, teenagerov zláka príležitosť manipulovať s časom vo svoj prospech. Ich radosť ale netrvá dlho., Keď začnú objavovať dôsledky svojich činov, zistia, že zmenou minulosti môžu ohroziť budúcnosť, a nielen svoju vlastnú... (TV JOJ)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (255)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Tyhle Time Loop filmy mám celkem v oblibě a Welcome to Yesterday je podaný zábavně a je škoda, že do žánru Thriller příliš nezasáhne. První půlka je poměrně zdlouhavá, jakmile začne pokus fungovat přichází na scénu vynikající zábava především ze školního prostředí, ale finále mi přišlo bohužel příliš překombinované a chaotické, ze kterého jsem neměl příliš pozitivní dojem. Fajn postavy, fajn myšlenka i fajn zábava, ale ambice byly výše. 65% ()

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Bombový film! Já nekoukám na trailery ani kolikrát nečtu obsahy, takže jsem nevěděl co od tohoto filmu čekat. A byl jsem velice mile překvapen, film mě naprosto pohltil. Za prvé tento snímek je natočen na ruční kameru a mě se tenhle styl natáčení líbí. Za druhé to mělo super příběh o cestování časem, hlavně se mi líbilo, že to bylo o partě mladých lidí a že to byla zábava, takže jsem se u toho i dost nasmál. Ke konci to už pak sranda není, ale alespoň vidíme, že to cestování časem není tak jednoduché. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Milé prekvapenie, samotný snímok čo sa obsahového konceptu cestovania časom týka, má asi najbližšie k Osudovému dotyku, aj keď po formálnej stránke sa tieto dva snímky dajú len ťažko zrovnávať. Project Almanac je totiž natočený štýlom FF, čo až na pár výnimiek, moc nemusím. Na druhú stranu si film po celý čas udržiava pomerne vysoké tempo so sympatickými hereckými výkonmi a príjemné mystérium okolo časových skokov s následnými zmenami realít. Niečo v tomto smere vyšlo výborne, niečo sa podarilo menej (hlavne záver mi tu akosi nesadol), ale celkový dojem je pozitívny. 65/100 Videné v rámci Season Challenge Tour. ()

CzechGod odpad!

všetky recenzie používateľa

fakt nesnasim tvurce, ktery chteji usetrit za kameramany, takze dej obali pseudo-dokumentacnim pohledem a vysledek je takovej ze obraz se furt trese, ruzne pootecenej, vecne koukate z pohledu kouli a vecne koukate na zem, na zdi, na schody... a co se tyce deje, tak to je fakt bida - zlatej butterfly effect ()

harfuska 

všetky recenzie používateľa

Behačky v čase mám veľmi rada a pri tomto tínedžerskom úlete som sa aj výborne bavila. Decká boli sympatické, kamera perfektne roztrasená a triky dobre zvládnuté. Naviac si to tí šarvanci bez zbytočného mudrovania naplno užívali, aj keď bolo jasné, že ich roztopašné výšlapy nezostanú bez následkov. A keď to došlo to tohto bodu, začal film naberať na obrátkach a chudák Adam mal čo robiť, aby si z toho nepustil do gatí. A ja som šťastná, že ten diablov stroj na mňa nečíha niekde v sklepe. ()

Galéria (95)

Zaujímavosti (7)

  • Herci mali na to, aby sa naučili svoje repliky, len 5 dní. (beso74)
  • V scéne, v ktorej tínedžeri sledujú na notebooku haváriu lietadla, ide o skutočné zábery lietadla B-52, ktoré havarovalo v roku 1994 a pri ktorej zahynula štvorica dôstojníkov Air Force. (beso74)
  • Film sa natáčal v amerických mestách Atlanta a Chicago. (Hudakfilms)

Súvisiace novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (viac)

Reklama

Reklama