Reklama

Reklama

Novomanželia Zach a Samanta McCallovci (Allison Millerová, Zach Gilford) zažijú počas medových týždňov niekoľko tajomných udalostí. Už onedlho sa musia vyrovnať s neplánovaným tehotenstvom. Zach, ktorý všetko nakrúca na video pre budúce generácie, si v správaní svojej ženy všimne podivné maličkosti, ktoré obaja spočiatku pripisujú stresu, ale čoskoro je zrejmé, že znepokojujúce premeny Samanthinho tela i duše majú oveľa zlovestnejší pôvod. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (140)

Spooner 

všetky recenzie používateľa

X-tá vykradačka Rosemary má děťátko a podobných snímků, který ovšem nemá absolutně co nabídnout. Found footage formát je otřesný, vůbec zde nefunguje a postavy zde kamery používají i ve chvíli, kdyby se na to každý normální člověk vykašlal. Kromě závěrečné čtvrthodinky se zde navíc vůbec nic nestane a divák jen marně kroutí hlavou, co všechno se v dnešní době už vydává za horor. ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Starý dobrý ´found footage´ a téma o zrodu Antikrista. Jako obvykle je použita již delší dobu zavedená šablona, takže nelze očekávat nic překvapivého. Po dějové stránce si mladý pár užívá líbánky, kdy navštíví i starou ženu čtoucí z ruky, která vyděsí proroctvím o čekající smrti. A od této chvíle se kolovrátek pomalu začíná roztáčet a to až do grandiózního finále. Zpočátku je použita vize domácího videa, ale později záběry střídají kamery všude možně ukryté, což vyznívá poněkud podivně. To byli opravdu tak paranoidní a nebo měli skutečně strach ze zlodějů? Tempo je na domácí video přirozené, děj jednoduchý a pro hororové veterány velmi dobře známý. A tak něco může přinést snad jen nové hororama neodkojené generaci. Doporučuji původní znění, neboť český dabing opět prasí co může. ()

Reklama

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Najprv som mal obavy, ci to nebude strata casu pri tomto filme, pretoze ako to bolo natocene, ma to aj troska odradzalo, ze by som sa pri filme nudil. Moje obavy boli zbytocne a cele prevedenie filmu do pohladu vlastnych oci ma bavilo a bolo to zaujimave vo vyvine deja filmu. Uz samotna tema o tehotenstve, ktore malo komplikacie pocas vyvinu plodu v tele malo slusnu atmosferu a ani zahada okolo podivnych okultistov susediacich vedla nich nevyzerali zle zakomponovani, ale mohli na tom tiez zapracovat viac, aby nevyzerali tak trapossky vo filme postavat na ulici a nic dokopy nerobit, akoby sa im ani nechcelo robit nic. Uz ked sa schylovalo k poslednej stvrtine filmu, tak to nabralo spravne obratky adrenalinu a o nadprirodzene ukazy tiez nebola nudza v podobe demonickeho vycinania, coho bolo dokazom rozbijanie a natrasanie vsetkeho v dome. Skoda, ze toho nebolo pouzite vo filme viacej v tomto druhu besnenia demonika v tele. Urcite by to v tomto ohlade bolo spravne riesenie a film by mal ovela vacsiu atmosferu a o napati ani nehovorim. Ako jednohubka je to prijemne sledovanie, ale ze by som sa k filmu niekedy vratil spat po dlhsej dobe, to by som asi vahal, ci sa to vlastne oplati minut drahocenny cas znovu. ()

cskomando 

všetky recenzie používateľa

Uplynul téměř rok co jsem si tento film zapisoval, že bych rád viděl a vkládal do toho hodně nadějí a hle, až na ten lehký děj to bylo pěkné. Atmosféra točená ruční kamerou co je střídaná s kamerami, které umístili členové nějaké sekty v baráku. Ve tmě jsou chvíle kdy očekáváte, že teď přijde ta lekačka a oni přidají i nějakou tu krev a nadpřirozené síly v průběhu filmu proč ne ! ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Som relatívny fanúšik found footage i satanských terorov, ale Zrodenie diabla ma nijako extra nebavilo. Môžu za to nepríliš sympatickí herci a scenár, ktorý naozaj nemá s originalitou veľa spoločného. Je skôr zlepencom nápadov, ktoré tu boli už X desaťročí dozadu. Za niečo stál snáď iba kňaz v podaní Sama Andersona (Kriteri 2) a likvidácia výletníkov. Prečo teda „až“ 40%? Lebo ako celok to síce bolo neoriginálne, ale vyložene zlé/nudné nie. Málo? Predvčerom som videl Camel Spiders. Nemyslím si ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (5)

  • Uvedenie filmu do kín sprevádzala marketingová kampaň, kedy sa po uliciach New Yorku pohyboval detský kočík ovládaný na diaľku, v ktorom bolo ukryté mechanické dieťa s hrôzostrašným výzorom, akoby ho posadol diabol. Z detského kočíka sa ozýval plač a hneď ako okoloidúci nazreli do kočíka, dieťa sa rýchlo posadilo a spustilo rev, niekedy dokonca striekalo tekutinu - zvratky. Video na portáli YouTube, kde dieťa straší okoloidúcich, malo len za 2 dni 20 miliónov zhliadnutí. (xpantherx)
  • Ve filmu je řeč o antikristu, který je představován jako démon, což je ale nesprávně ztotožnění. Podle Bible je Antikrist nepřítel a odpůrce Boha a Ježíše Krista. (vimanzen)
  • Tvůrci k filmu přistupovali raději jako k mixu děsivého thrilleru a znepokojivé romance než k hororu. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama