Reklama

Reklama

Novomanželia Zach a Samanta McCallovci (Allison Millerová, Zach Gilford) zažijú počas medových týždňov niekoľko tajomných udalostí. Už onedlho sa musia vyrovnať s neplánovaným tehotenstvom. Zach, ktorý všetko nakrúca na video pre budúce generácie, si v správaní svojej ženy všimne podivné maličkosti, ktoré obaja spočiatku pripisujú stresu, ale čoskoro je zrejmé, že znepokojujúce premeny Samanthinho tela i duše majú oveľa zlovestnejší pôvod. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (141)

Rockerman odpad!

všetky recenzie používateľa

Naprosto zbytečný film! "Normálnímu" divákovi nic neřekne a hororového nadšence uspokojit nemůže, takže se ptám, k čemu se takový film točil? Navíc je tu zase ta zpropadená roztřesená kamera a s ní se to jó musí umět, aby to navodilo tu správnou atmosféru. Celý film se tu něco buduje, napětí se rádoby stupňuje a pak nepřijde nic! Za malinko dobrých scén hvězdu neuděluji. ()

DJ Rocco iNc 

všetky recenzie používateľa

Nevydarená hatlanina, ako inak, filmu PARANORMAL ACTIVITY, s prímesou zrodenia diabla. Úbohé, ako sa niekto snaží úboho napodobniť niečo, čo už úspech malo a čo už všetci dávno poznáme. Myslel som, že diabol je len jeden, to tam sa množili, ako na bežiacom páse. Aby som nezabudol, ak si to chcete pozrieť, pretočte si to na koniec, pretože dovtedy sa nič nedeje, iba napodobňuje. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Kritika padá hlavne na opäť ( už koľkýkrát ) použitý found footage style, ktorý už vážne začína unavovať. Štýlom, poďte so mnou na hajzel a ja nasmerujem objektív priamo na análny otvor, aby ste videli naozaj všetko ( obrazne povedané ), sa odvíja celý príbeh plný neoriginálností a klišé. Ale aby som podobne, ako kolega J*A*S*M prehlásil, nie je dôvod byť tak prehnane kritický. Ako hororová jednohubka obstojí. ()

Pítrs85 

všetky recenzie používateľa

Jednou bych chtěl vidět film, kterej by po celou dobu zabíral ty trotly, jenž neodkládají kamery ani v těch nejvypjatějších situacích, schválně, jak blbě u toho vypadaj. Devil's Due má pár docela vychytaných scén, hlavně ta v lese, kde se pár puberťáků malinko proletí, ale jinak je to... no prostě typická FF posledních let, tedy nuda, nuda, nuda, jéé, dobrý, skoro jsem se i lekl, nuda, nuda, nuda, konec, červeně označit, smazat, vysypat koš. Blair Witch je prostě fakt jenom jedna... ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

CITÁT - Nepřichází jen jeden Antichrist, přichází jich mnoho........ Hlavní hrdina si natáčí na ruční kameru bez stabilizátoru svou svatbu a svatební cestu a prý chce natočit vše na co bychom neměli zapomenout. Proč mu to nechci věřit? Páni, to je bomba!!!!! Něco podobného jsem natočil před dvaceti lety na své svatbě. Jen tomu dodám pár dramatických trikových sekvencí, nějakou hudbu a mám to. CITÁT - Cítím z vás smrt............. Strašný a jen kousek stačil abych tomu dal -odpad- Jedna hvězda za odvahu. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (5)

  • Během natáčení scén v kostele se několikrát přerušilo natáčení - kvůli tornádu, požáru a výpadku proudu. (Hal_Moore)
  • Tvůrci k filmu přistupovali raději jako k mixu děsivého thrilleru a znepokojivé romance než k hororu. (Hal_Moore)
  • Natáčení začalo v březnu 2013 pěti dny v Dominikánské republice a poté v New Orleans. (koval45)

Reklama

Reklama