Reklama

Reklama

VOD (1)

Posledné dva roky sa Ben (Kevin Hart), strážnik zo strednej školy, snaží dokázať detektívovi Jamesovi (Ice Cube), že nie je blázon len do počítačových hier, ale aj do detektívovej sestry. Keď Bena konečne prijmú na policajnú akadémiu, James ho posadí na miesto spolujazdca služobného auta, aby ho poriadne vystrašil a ukázal mu, že na prácu v polícii nemá. Udalosti divokej noci ich ale zavedú k najnebezpečnejšiemu zločincovi v meste a James na vlastnej koži pocíti, že Ben nemá od prudkých slov ďaleko k činom. (TV Markíza)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (184)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Krimi komédia, akých tu sú tucty. Nič nové pod slnkom. Dej sa točí okolo dvoch chlapíkov, kde chce jeden presvedčiť toho druhého, že nie je looser. Do toho pár štandardných strieľačiek, trocha šedivého humoru a šťastný koniec. Ako jednohubka z núdze cnosť neurazí, ale určite ani nenadchne. 50/100 ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Kevin Hart je skvelý komik, ale jeho filmy stoja za starú belu. Ice Cube je stoporený ako akýkoľvek iný gangster, len vďaka bohu tentoraz nezachraňuje celý svet. Priamočiare a hlúpe, bez výraznejšej scény, ale s krásnou čokoládkou s perfektnými nohami. Niektoré veci úsmevné, ale väčšinou hluchota. Znesiteľné len v tom kontexte, že si chcete po dlhom čase pustiť naozaj niečo tupučké. ()

Reklama

Falko 

všetky recenzie používateľa

Priemerna komedia, ktora sa drzi hlavna vdaka pomerne neznamemu Kevinovi Hartovi, ktory je znamy akurat tak z parodii SCARY MOVIE 3 az 5. Aj ked podobnych buddy movies bolo natocenych dost, stale ma bavia a ja verim, ze Kevin Hart dostane este prilezitost aj v dalsich komediach, aby dalej bavil divakov. Ride Along mal len jeden malicky problem, ze tie najvtipnejsie sceny boli pouzite z traileru a pri mnohych scenach si poviete: ,,Aha, teraz bude ta scena z traileru." Inac na pobavenie je to slusna komedia, ale na 4 hviezdicky by tam muselo byt nieco viac. __________ (Videl v kine 06.05.2014). ()

Jizni Tlapa 

všetky recenzie používateľa

Kdo by čekal umění, zasloužil by pár facek,klidně od Ice. Tohle je na první pohled (obszaní,název a hlavně žánr)Béčko jako blázen a nutně tak na něj nahlížet. Ice s Hartem jsou skvěle se doplňující dvojka a díky netrapně dotaženému scénáři jim to oběma sedí. Dobře provedená akce a příběh bez nápadu jsou třešničkou.........perfektní, zde nepochopená, oddychovka...dobrá práce ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Není to žádné veledílo, akce taky moc není, ale na takové oddychové pobavení to docela stačí. Jo, Kevin Hart si až moc hraje na ukecaného Eddie Murphyho a nejde mu to, ale zase to má poměrně uvěřitelné vedení děje a vztahů (tedy až na skutečnost, proč by si taková hezká, vysoká černoška vybrala za partnera tak hloupě se chovajícího prcka), sem tam docela dobré vtipy (brokovnice, výbuch továrny, zadek auta). Ale akční to fakt není, i ten Laurence je tady zklamáním a moc nepředvede. Přesto to drží po kupě a sem tam prostě pobaví. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (9)

  • Během rozhovoru o gangsterovi Omarovi se Ben ptá, zda má jizvu na tváři. Jde o odkaz na postavu jménem Omar Little. Omar je zápornou postavou seriálu The Wire s jizvou na tváři. (Hal_Moore)
  • Hlavné filmovanie sa začalo 31. októbra 2012 v Atlante a po 35-tich dňoch skončilo 19. decembra 2012. V prvý natáčací deň CBS Atlanta vyslala varovnú správu, že v štvrtok 1. novembra budú v obchodnom dome simulované prestrelky. (martin5504)

Reklama

Reklama