Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pre Toma to bol telefonát ako z najhoršieho sna, keď sa dozvedel, že jeho manželka Lovely v jednom z lacných texaských motelov zabila akéhosi cudzinca. A to je ešte len začiatok; pravé peklo nastáva potom, čo po príchode na miesto činu prehľadá auto zavraždeného. V kufri nájdu kameru a na nej natočenú najdesivejšiu vec, akú kedy videli. S hrôzou v očiach sledujú, ako skupina zvláštne odetých ľudí s hlavou zahalenou maskou v tvare lebky rituálne obetuje bezbranné dievča. Šokovaná dvojica nemá tušenia, čo je to za sektu, ani kto sa skrýva za maskami, uvedomujú si však, že sa ocitli vo veľmi vážnom ohrození života. Pomaly sa zmráka a vývoj udalostí začne potvrdzovať ich predpoklady. (beso74)

(viac)

Recenzie (39)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Chlapíkovi sa ozve jeho odlúčená žena, ktorá má prúser, keďže sa jej v postaršom moteli podarilo odpraviť jej nový objav. Takže jej príde na pomoc, no onedlho zisťujú, že muž, ktorého zabila bol členom podivného kultu... Škoda, že prvá polhodina filmu je nevyberavá nuda a každá sekunda v nej trvá aspoň 10x dlhšie než by musela / mala a tak ma to príliš nenalákalo. Navyše to miestami pripomína parádny „Motel smrti“ viac než by bolo vhodné, ale ináč +- ok. Stačí prežiť tú prvú polhodku a potom už nastupuje obstojná hororová prechádzka s chabým záverom, takže v konečnom dôsledku ide „len“ o uchádzajúci, pozerateľný nezávislák. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Sice uznávám, že tu místy byla atmosféra stejně hutná, jako Rákosníčkova mlha, ale sama o sobě to ani náhodou nemohla utáhnout. Kor když se k ní přidaly nízkorozpočtové neduhy jako kamera pana Alzheimera a mihotající se zběsilé záběry v temném šeru. Přidejte si hlavní hrdinku model "jsem totálně vymaštěná kráva" a vyjde vám to možná stejně jako mě. Na 10%. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Další story z motelu, které byť je natočené za pár šupů, tak si dokáže rychle vybudovat výbornou hutnou atmosféru, jež je co chvíli podtrhována nepříjemně znepokojujícím hudebním a zvukovým podkladem. Ten mně udělal opravdu radost, a troufnu si říct, že snad od Sinistru mě přes uši nic podobně nepraštilo. První polovina filmu je vynikající, závěr už je o poznání slabší, ale i tak to na slušné 4* stačí. Nadprůměr. 75% ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Už názov mi nahodil akné. Rátala som s voodoohoohoo tabletkou, no stretla som len upískaný motelový "radodaj" ktorý sa soundom poctivo snažil prekryť "Lynčovanú !!! " vykrádačku a priblížiť ajajaj "chrome.Sk:" Beriem do úvahy ,že v moteloch sa pár "vecí" už udialo, takže hodnotím, ako hodnotím .P.S. After Dark musí potiahnuť za uzdu. Tá 3ka je totiž spľasnutá. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Keatingova prvotina mě bohužel zklamala a její mizérie vynikne ještě víc v porovnání s jeho následujícími filmy. U nekomerčních nízkorozpočťáků, točených mladými nadšenci, jsem ochotný nad lecčíms přihmouřit oko, ale tady jsem si chvílemi nebyl jistý, jestli za tu špatnou filmařinu nese vinu jen nízký rozpočet, nebo i neumětelství. Mluvím teď hlavně o naprosto příšerné ruční kameře ve druhé části, a o dvou scénách ve stojících/jakoby jedoucích automobilech, které byly nekonečně špatné a celovečerního filmu nedůstojné. K tomu všelijaké to obligátní blikání a pazvuky a (ne)herečtí zoufalci ve vedlejších rolích, no a poděláno jest. A to jsem moc a moc chtěl dát třetí, protože příběh je v rámci žánru dobrý, atmosféra místy hustá a pěkná holka v hlavní roli mi tolik připomínala jednu mou dávnou spolužačku. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama