Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď Woodes Rogers pošle kapitána Charlesa Vanea do žalára v Nassau, Eleanor Guthrieová získa skvelú príležitosť, aby sa mu konečne pomstila  - raz a navždy. Podarí sa jej očariť sudcu a presvedčiť ho, že piráta musia zajtra obesiť aj bez súdneho procesu. Keď sa o chystanej poprave pirátskeho kapitána dozvie Billy Bones, okamžite vyrazí do mesta so svojimi mužmi. Dokáže zachrániť svojho priateľa Charlesa Vanea pred šibenicou? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Veľmi smutná časť, aspoň pre mna. Lebo seriál prišiel o najcharizmatickejšiu postavu, ktorá ma tam bavila najviac. Asi aj preto, že Zach McGowan sa v roli obávaného piráta neskutočne hodil, ako nikto z jeho kolegov. Do poslednej chvíle som myslel, že je to nejaká lesť zo strany pirátov a on nejakým zázrakom či trikom vstane, nestalo sa tak, ale i tak ideme ďalej i keď už bez Charlesa. ()

italka63 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nemohu pochopit, proč až tak nutně byla vyhrocena situace s Charlesem. A tak jsme přišli o piráta, který je tak ošklivý, až je hezký a má k jeho perfektní postavě to zvláštní charisma, kdy nevíte, jestli na vás vytáhne dýku, nebo dostanete polibek. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nemohu být nespokojen, dostal jsem přesně to, co jsem očekával, tvůrci se věnovali hlavně přípravám na závěrečnou epizodu, ale dělali to poutavým způsobem. Musím navíc přiznat, že mě překvapilo vyústění situace s Charlesem Vanem, ale každopádně výsledek chválím. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama