Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prokurátor Kensington žiada pre Flinta šibenicu, ale na Flintovu stranu sa pridá nečakaný spojenec. Vaneova posádka chce zmenu a John Silver prinesie istú obetu. V Charlestone sa začína súdne pojednávanie s obžalovaným kapitánom Flintom. Advokát Kensington sa práve chystá požiadať tribunál, aby Flintovi udelil trest smrti na šibenici, keď sa pred súdom zjaví nečakaný spojenec - kapitán Charles Vane a svedčí vo Flintov prospech. Je to však len divadlo na odpútanie pozornosti a získavanie času, pretože Vaneova pirátska posádka už medzitým prenikla do prednej časti mestských hradieb aj so zbraňami a chystá sa na súd zaútočiť... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

Medvjet 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dokonalej dil naprosto uzasneho serialu. Epicke finale, jedno z totalne nejlepsich napric vsema serialama. I finale 3 resie je bomba, ale tohle je jeste o kousicek lepsi. Srovnatelne snad jen s nejlepsima finalema GoT ;-) "Ty z vás, kteří se dožijou zejtřka ... " :-) ()

Zdenek.D 

všetky recenzie používateľa

Naprosto dokonalé vyvrcholení 2.série! Pointa, akční finále a prostor pro sezónu třetí jsou v dokonalém koktejlu smíchány v poměru vyváženém tak akorát! ()

Reklama

italka63 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Perfektní. Kterak blbá situace s množstvím prolité krve na lodích I ve městech pod dělostřeleckou palbou donutila piráty odhodit dosavadní nepřátelství a táhnout spolu za jeden provaz. Výborné finále a je nutno pochválit dabing. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama