Reklama

Reklama

Kevin Stretch (Patrick Wilson) je vodičom hollywoodskej limuzíny a zároveň aj mužom s temnou minulosťou. Keď sa mu ozve neslávne preslávený gangster, aby od neho dostal späť požičané peniaze, Stretch v nádeji na slušnú odmenu vezme prácu, ktorú mu ponúkne jeho klient - miliardár. Výstrelky výstredného klienta ale čoskoro vyústia v divokú noc plnú dobrodružstiev, sexu a nebezpečenstva, po ktorej je jasné, že s návratom peňazí to až také jednoduché nebude... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (227)

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Ále néé ... tohle mě zklamalo. Film spadá do nějakýho sub-sub-ranku kde týpek pobíhá po městě, řeší mraky průserů a má na to omezenej čas. Akce spíš trapná a celý to působí jak z 80. let. Zápletky nudný a hlavně , celý je to prostě nuda. Malej film s malou zábavností na kterej za 10 min zapomenu. Na druhou stranu fajn oddechovka pro celou rodinu, kterou haranti nepochopí a budou vám skákat po hlavách. Prostě "filmovej výstřel na prázdno" ... ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Uletený mix Crank a Pain & Gain v štýle videoherného GTA. Odviazaná jednohubka, ktorá sa na nič nehrá a za úlohu má predviesť len jeden šialený trip v limuzíne po Los Angelese. Nestavia to na zápletke, nestavia to ani na akcii, ale hlavne na netypicky obsadených hercoch (naštvaný Patrick Wilson, zohavený Chris Pine), ktorých nechá väčšinu stopáže predvádzať rôzne kraviny na pozadí jednoduchej kriminálnej story. Šialenosť do takej mieri, že neviete, či to režisérovi v ďalšom zábere opäť vyjde (viď trefné cameo Davida Haselhoffa) alebo to čochvíľa pôjde, ako hovoria bratia Češi, do kytek. Ako satira života v L.A. to veľmi nefunguje, ani ten zbytočný pokus o „morálne ponaučenie“ v závere, ale v mnohých ohľadoch sa tá absurdnosť scén doťahuje až do extrémov, takže tomu je možné odpustiť aj tých pár zakopnutí. Vtipnosť však záleží od toho koľko matrošu ste pred pozretím filmu vyfajčili a v závislosti od toho sa bude stierať hranica medzi trápnosťou a vtipnosťou. V podstate je to neuveriteľná zbytočnosť, ale ako taká sympatická uvoľnená blbůstka na jeden večer plnohodnotne vystačí. A tu rozhodne nemal nikto vyššie ambície, tak načo byť zbytočne kritický. CELKOVO: 3* (6/10) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Stretch nemá žádné charisma a film, bohužel, neutáhne, i když se hodně snaží padat, frajeřit a hrát si na herce. Mne to tedy moc nebavilo, ale zuřivá chvilka Mitche Buchannona stála za hvězdu a ta chvíle, kdy Stretch ztratil veškeré zábrany, za druhou. Vždyť je jedno, jestli ho zabije taxikářská konkurence, gangsterský věřitel, naštvaný vyhazovač, policie nebo jeho ujetý klient. Důležité je si to pořádně užít a to až do konce pohádkového natolik, že mi z toho bylo poněkud nevolno. ()

O.Peta 

všetky recenzie používateľa

Zatím nejpříjemnější překvapení letošního roku. Mně osobně Carnahan hodně sedí a i Stretch hraje na správnou notu. Po skoro měsíci od zhlédnutí a asi 20ti dalších filmech když se mě někdo zeptá, co mu z poslední doby můžu doporučit, jako první říkám Stretch, zakotvil se mi v hlavě a pořád si říká o druhou projekci s potenciálem na pátou hvězdu. Určitě ne pro každýho, ale kdo našel zalíbení v předchozích filmech Carnahana, může být nadšen. 85% ()

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Stretch je smolař a když se mu ozve jeho bývalý "zaměstnavatel", že chce svoje prachy zpět, nemá jinou možnost, než přijmout práci, kterou mu jeho klient nabídne. Jenže ono není nic tak růžového a tak než se k vytouženému balíku peněz dostane, tak uplyne spousta času a přibude spousta potíží....a že jich bude! 70% ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)
  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)

Súvisiace novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (viac)

Reklama

Reklama