Reklama

Reklama

Príbeh sa odohráva v búrlivej pohraničnej oblasti Arizony a Mexika. Manželku bývalého šerifa Arizony zavraždia na vlastnom ranči. Zdá sa, že do jej vraždy je zapletený Mexičan, ktorý nelegálne prekročil hranicu do USA. Fakty o tom, kto za tragédiu nesie skutočnú vinu, sú také zložité a nejasné ako problémy a napätie medzi ľuďmi žijúcimi na oboch stranách hranice. Obaja šerifovia, rovnako bývalý (Ed Harris) i súčasný (Aden Young), hľadajú odpovede a ich životy sa navždy zmenia. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (49)

anglanek 

všetky recenzie používateľa

Tak tady si myslim,ze by si zaslouzilo lepsi hodnoceni ale každého věc. Me se to teda dost libilo a herec Michael Pena si u me nasel místo a da se rict,ze když zjistim,ze tam hraje on,tak se na to rozhodne podivam.....teda když to nebude komedie. Jinak toho typka zase tolik neznam ale par filmu jsem s nim videl a dobry. Ed Harris? bombardak jako vždy. Film ukazuje jak jak to mají Mexici i Amici tezky ale radeji bych byl na te Americke strane brehu. Bylo to napinave,smutne a libove zahrane od hlavnich hrdinu....doporucuji ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Slabé hodnotenie ma trochu prekvapuje, mne Frontera sadla. Mám rád filmy z mexicko-amerického prostredia, navyše obsadenie je výborné. postavy sa chovajú rozumne, myslím tie, ktoré by sa tak chovať mali, dialógy i herecké výkony sú na úrovni, nič nie je silené a nikdy to nespadlo do nereálnej roviny. Ed harrisa mám vážne rád a on bol hlavný dôvod prečo som film chcel vidieť. Poteší i pekná Eva Longoria, ktorú som vo filme videl prvýkrát, pretože seriály nesledujem. pochváliť musím nádherne vygradovaný záver aj keď nečakane strihnutý v tom najlepšom. Pekne nasnímané obrázky a kvalitne urobený strih, ktorý úplne dokonale sadol do skvelej hudby film nádherne ukončili. Myslím, že ten samotný záver so skvelou hudbou som si pustil asi 5x po sebe a hneď po filme som hľadal na nete soundtrack. Za mňa 4 hviezdy. Adios! 80%. ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Až mě samotného překvapilo, jak mě tenhle film zaujal. Příběh je celkem jednoduchý a přímočarý, herecké výkony nejsou oslnivé, není to ani nadmíru brutální, erotika je zde v podstatě nulová, ale je to krásně lidské a herci právě civilními výkony dodávají celému filmu ten správný look. Dobře se mi na to koukalo, už i jen proto, že to nebylo zbytečně emočně vyhrocené. A to klidně mohlo. ()

italka63 

všetky recenzie používateľa

Mojí dva oblíbení herci, Ed Harris a Michael Peña, co si přát víc? V tomhle dramatu o nelegálním přechodu z Mexika do Ameriky, o náhlém tragickém osudu ženy toho staršího a nelehkém údělu ženy toho mladšího. Oba se svým charismatem, v nádherné polopouštní krajině, doplněné moc hezky poslouchatelnou hudbou a krásnými koňmi. A skoro dospělými syny, kteří občas nevědí, co činí. Anebo mají někde vzor? Zasloužené čtyři hvězdy. ()

sud 

všetky recenzie používateľa

Mám slabost pro příběhy z Americko-Mexického pohraničí a i tento snímek jsem uvítal, i když patří k těm po všech stránkách průměrným. Máme tu několik zajímavých zápletek, z nichž, krom té ústřední, všechny vyšumí do ztracena. Režie a způsob vyprávění působí zcela sterilně, drsnější přestřelku či emotivnější scénu rovněž abys pohledal. 50% si ale za dobrou atmosféru a civilního Eda Harrise film zaslouží. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v okolí mesta Albuquerque, ktoré je najväčším mestom v americkom štáte Nové Mexiko. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama