Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkovia: Čiperná jazda

  • Česko Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čiperné veveričky Alvin, Simon a Theodore sú späť! A ako vždy sú nabití energiou, pesničkami a najmä úplne bláznivými nápadmi. Ich nový, v poradí už štvrtý, príbeh začína tradične - veľkým nedorozumením. Alvin, Simon a Theodore majú podozrenie, že Dave, ich veľký ľudský kamarát a ochranca, chce požiadať svoju priateľku o ruku. A oni touto svadbou získajú absolútne príšerného, neznesiteľného, vyženeného brata Milesa, ktorý ich bude šikanovať. A Dave ich možno úplne opustí... Žiadosť o ruku sa má odohrať o tri dni až v Miami, a tak majú naši chlpatí hrdinovia veľmi málo času, aby zabránili tejto neskutočnej katastrofe. Aj keď sa Chipmunkovia snažia robiť vždy len dobré a užitočné veci, nakoniec ich zbabrú tým najhorším možným spôsobom. Počas letu do Miami napríklad rozhnevajú palubného detektíva len preto, že chceli urobiť dobrý skutok – oslobodiť  všetkých prepravovaných domácich maznáčikov. Lenže oni ich naozaj vyslobodili z batožinového priestoru lietadla a vypustili medzi cestujúcich na palube. Samozrejme, počas letu, veď ako inak? (TV JOJ)

(viac)

Videá (15)

Trailer 1

Recenzie (63)

bigmatko 

všetky recenzie používateľa

pri hodnoteni filmu netreba zabúdať na to, že je predovšetkým určený deckému divákovi a keby ho mohli hodnotiť deti tak verím, že žiadne by ho neoznačilo ako odpad. aj pre dospeláka je to pozerateľné a hlavne sú to chipmunkovia 4. čiže dopredu viete na aký film idete a viete čo čakať. jednoduchý príbeh ktorý zdôrazňuje priateľstvo a lásku tiež jednoduchým spôsobom. nepochopil som ale tie slovensky hovoriace chipmuncice a sceny z amerikan idol. to bolo naozaj uplne zbytocne. ale inak je to v pohode a aj hudba je dobra. Pre deti je to vhodny a pekny film. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Väčšina ľudí na tento diel Chipmunkov frfle, no mne sa to zdalo minimálne porovnateľné s jednotkou a dvojkou a určite lepšie ako trojka. Je tu veľa gagov, šialených nápadov a humoru. Hlavne zo začiatku, keď si ešte všetci aj s ich novým bratom robili zle. Ale zábava nepoľaví ani neskôr, najviac od bodu čo sa do deja pripletie šialený letový kontrolór. Navyše je tu aj obstojná hudba a dej, ktorý nenudí. Je pravda, že je to najmä pre deti, čoho dôkazom sú aj tie moje, ktoré sa pritom doslova vyžívali a za dva dni si to pustili aj 5x. Ale dospelí si navrch môžu užiť ďalšiu zábavu pri pohľade na svoje spokojné decká. 80/100 ()

Reklama

thomasnikrs odpad!

všetky recenzie používateľa

Začal bych tím, že moje dcera byla z filmu naprosto unesená a jak řekla:" tatí, já bych se na něj mohla dívat znova a znova". Ale... dcerce je 7 let a myslím, že tím asi hranice dívatelnosti končí. Obdivuji výkony herců hrající celý film s "imaginárními" postavičkami a hlavně výkon J. Lee, který se "doživotně" zařadil do této Cipmánkové sračky. Nejen že téměř nerozumím jejich "remixovaným" kecům, ale zajímalo by mě (a byl bych rád, kdyby mi někdo dokázal odpovědět), proč jsou hlasy "chipetek" nadabované do slovenštiny????? V jaké řeči to tedy hovořili v originální verzi, že u nás se je ty debilové rozhodli nadabovat slovensky. Moje dcera se stejně jako většina dětí jejího věku se slovenštinou nikdy nesetkala a jak kdysi řekla při poslechu slovenské předpovědi počasí, nerozumím jim ani slovo! Tak kterej vůl rozhodl o slovenštině??? Dokážu si představit a vlastně jsem toho byl svědkem, že dnešní adolescenti navštívili animované filmy jako Mimoni, V hlavě, Hotel Transylvánie atd.. ale když jsem trpěl v kině při sledovní tohoto braku, tak se vedle mě řehtala akorát nějaká zřejmě zhulená čtyřicetiletá a stopadesátikilová kráva, která závodila s malou dcerkou ve výkonu "zasměj se jak nejvíc umíš"... nemůžu si pomoci je to ODPAD!!! ()

Katka1811222 

všetky recenzie používateľa

Osobne vlastne neviem pre koho je ten film určený. Ak je to pre malé deti (do 7 alebo 10 rokov), tak to je trochu moc zložité (tematicky, kultúrnymi odkazmi) aj agresívne (párty, alkohol, útek z domu, bitka v bare). Dajme tomu, že je to pre vyššiu kategóriu – v tom prípade nie je to stále trochu moc explicitné  a pre 15 ročné deti už moc hlúpe?  Okrem nejasnosti vekovej kategórie vhodného diváka je tu závažnejší problém. Opakovaný vtip už nie je vtipom: Ten istý záporák, tie isté reakcie, žiaden vývoj a vlastne ide o Ctrl + V a Ctrl + C (pre Apple userov: Cmd+V a Cmd+C) aj v prípade celkovej štruktúry filmu.  Nakoniec sa možno naozaj jedná o vhodnú príjemnú rodinnú zábavu – neodporúčam to ale zisťovať. Viem si však predstaviť, že deťom to môže ulahodiť. Neviem však, čo im to dá.  Samostatným problémom je aj herecké obsadenie Belly Thorne, ktorá by ROZHODNE nemala byť detským vzorom alebo celkovo deťom na očiach (drží si celkom solídny „bitch image“) a to aj napriek tomu, že ide o Disney hviezdičku (, ktoré neprestávajú padať). V konečnom dôsledku je film detinský, schematický a plytký - celková myšlienka sa stratila v chaose, čím vlastne snímka je. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Štvrtý diel Chipmunkov v podobnom duchu ako tie predošlé, ale musím uznať, že spolu s jednotkou je toto asi najlepšie z tejto série. Odľahčené, milé s novým nápadom a aj napriek tomu, že mi tí malí zmrdi opäť išli na nervy, dalo sa na to celkom pozerať. Nevidím ale žiadny zmysel v nejakých ďalších pokračovaniach. 55 % ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (4)

  • Kaley Cuoco (Eleanor - hlas) získala Zlatou malinu za nejhorší vedlejší roli. (M.B)
  • Film se natáčel v Georgii a částečně v Miami Beach. (rafix)

Reklama

Reklama