Reklama

Reklama

Vraždy na domácí frontě

(TV film)
  • Česko Vraždy na domácí půdě (viac)
Trailer

Londýn během bleskové války roku 1940 je místem, kde každý žije ze dne na den a užívá si každého okamžiku. Ale je to také svět, v němž mohou zločinci zneužít tragických událostí a všeprostupující zkázy k zakrytí vlastních nezákonných aktivit. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (17)

flyboyeda 

všetky recenzie používateľa

Vtipne, zabavne a tak akorat svizne. Mlady patolog s lehce Holmesovskymi dedukcemi a jeho okouzlujici asistentka rozkryvaji serii vrazd, ktera ma prekavipvy podtext. Zasazeno do valecneho obdobi, pricemz je zde zjevny pokus o temne barvity vizual. Z meho pohledu by teto dvojdilne miniserii prospelo o trochu vice napeti. To sice vynahrazuji smypaticke postavy a humorny scenar, ale i tak... ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Úplne v pohode by som si toto vedel predstaviť ako pilot k seriálu alebo mini tv sérií. Dobrá dobová detektívka, kde sympatický pár "vyšetrovateľov" rieši vraždy v temných uličkách vojnového Londýna. Spraviť z toho hodinové diely, kde by sa odstránil balast, pridať nejakého zákerného zloducha, sem tam nemeckého špióna a našlo by si to fanúšikov. Milé, vtipné, pitvy len naznačené, našťastie a s potenciálom do budúcna. 3 z 5 ()

Reklama

Volodimir2 

všetky recenzie používateľa

Je rok 1940 a začala sa bitka o Britániu. Táto bitka sa odohrávala v lete a na jeseň (10.7. až 30.10.1940) vo vzdušnom priestore predovšetkým v južnom Anglicku a nad kanálom La Manche. Išlo o prvú čisto leteckú bitku v dejinách do ktorých sa nezapojili žiadne pozemné vojska. Cieľom Luftwaffe bolo zničiť Kráľovské letectvo (RAF – Royal Air Force). A na pozadí tejto leteckej bitky sa odohráva násilie, vraždy, podvody a vojnové rabovanie. To sa viac menej darí zvaľovaním na bombardovanie a iné aktivity vyvíjané v rámci 2. svetovej vojny, ktoré nepredstierajú život na domácom fronte. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Patolog ministerstva vnitra a jeho snaživý Watson v sukni kličkují mezi Göringovými pumami a větří stopu neukojitelného „Nazi škrtiče“. Což o to, premisa zní lákavě, ale celé to působí anachronicky a jako nějaký pilot televizního seriálu, co měl šmytec, Kennedy má charisma mastných novin od Fish & Chips a po nevzrušivém ději se stopovým množstvím vtipu přijde slaboučké undergroundové finále. Spoiler o velikosti Double-deckeru: Vrahem je instalatér z Bletchley Parku! Ach, ten britský rasismus.. ()

CullenSkink 

všetky recenzie používateľa

Solidní průměr typu nenadchne a neurazí. Devadesáti-minutová stopáž mi chvílemi připadala až zbytečně dlouhá. Možná ve formě dílu seriálu s podobnou tématikou by vše působilo kompaktněji a dynamičtěji. Námět zabývající se počátky patologie mi přišel zajímavý, jen si nejsem jistý, jak moc by si v reálu detektivové nechali patologem a jeho sekretářkou zasahovat do vyšetřování. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama