Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z malého městečka se za tajemných okolností ztrácejí lidé. Svědci tvrdí, že na vlastní oči viděli ducha žraloka, který se vždy objevuje tam, kde se nachází voda. (LIVINGDEAD)

Recenzie (64)

borec999 

všetky recenzie používateľa

Nápad o vraždiacom žraločom duchovi je dosť bláznivý sám o sebe, bláznivejšia je však ešte jeho modifikácia, kedy duch môže zaútočiť odvšadiaľ kde je len trocha vody- čiže nie ste v bezpečí na záchode, v bazéne ani pri oprave vodovodného potrubia. Stále málo? No dobre, ak neodoláte a napijete sa vody, prostredníctvom tejto vody vás žraločí duch môže posadnúť. Syfy jednoducho tentokrát nesklamalo a doručilo ultrazábavný úlet, ktorý funguje najmä kvôli vyššie spomenutým šialeným nápadom, ktoré spôsobujú že žralok útočí z tých najnepravdepodobnejších miest, a to dokonca aj na postavy ktoré by ste to nepovedali (nebude ušetrený nikto, ani deti).Plusom je i krátka dĺžka, pri ktorej sa stále niečo deje a nesmiem zabudnúť oceniť aj krvavosť a kreativitu niektorých úmrtí. V rámci možností žánru sa nemôžem sťažovať. Presne som vedel do čoho idem, a to som cca aj dostal. Ideálny párty film pre podnapitú spoločnosť/ ideálny film na druhý deň ráno, keď vytriezvujete a potrebujete pozerať niečo pri čom netreba zapájať mozog. Lepšie 2* 40%. ()

michalle9 

všetky recenzie používateľa

Po přepínání kanálů kdy jsem se ''zasekl'' na žraloku zabijákovi jsem jako první scénu viděl tu na policejní stanici kdy žralok ''vyleze'' z toho strážníka a potom se rozplyne... Prostě co to sakra? :D naprostá slátanina která si ale ani na nic víc nehraje... Od filmu který se jmenuje Duch žraloka se taky nedá nic víc čekat... ()

Reklama

Aceboris 

všetky recenzie používateľa

Čo dodať, SiFi je SiFi. To čo tentokrát vypotili je skvost ich produkcie . Zabitý žralok , ktoré telo uviazne v starovekej jaskyni , ktorá má silu oživiť , resp. Využiť mŕtve telo žraloka a spraviť z neho ducha , ktorý vraždí , to by nebolo až také šialené , šialené je to kde všade sa ten žralok dokáže objaviť , len pre príklad ( trúbka od umývadla , vaňa , bazén , cesta , mláka , hydrant , kelimok, vedro atď. ) Je toho požehnane , SiFi však nabralo na odvahe a dokonca žralok začal vraždiť aj deti . Ako komédia kde sú opäť pekne baby , obe hlavné hrdinky mi pripadajú ako keby chodili ešte na základnú školu . Žiadne veľké emócie , zabijú ti syna a tebe nejde o revenge ale o justice , takéto hlášky je ich tam viac . Šerif ten je ako 4 cenová , pripadá mi ako keby celú noc slopal a ráno išiel do práce . Za mňa 1/10 Už sa teším aku hovadiny najbližšie SIFi vypotí , alebo čo si pozriem . Jedno je však veľká záhada kde na tie nápady vlastne aj chodia , veď to nie je ani možné a reálne aby toľko toho o zralokoch natočili , veď SiFi uz podľa mňa predbehlo Discovery, alebo National Geografic v natočení dokumentárnych filmoch o zralokoch . ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Žraločí masakry dosáhly dalšího levelu a tím je žraločí duch objevující se prakticky všude, kde je voda. Ano, třeba i v kelímku z automatu. Asi nejzajímavější scéna na celém filmu. Snímek jakoby vypadl z projektu ´Grindhouse´ a ve své fantazii nevyznívá zase až tak hrozně. Jedná se o teenagerský snímek avšak v ryze televizní produkci. Efekty vypadají jak z 80. let téměř podobné těm ve snímku ´Krotitelé duchů´. Na dnešní dobu nic extra, ale na takovýto film postačí. Scénář jednoduchý, výprava levná, bez atmosféry či sebemenšího napětí. No, a tak nám už z toho zbyla jen pouhopouhá zábava, která kdyby nevznikla, v podstatě by nijak nechyběla. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Toto bolo niečo nenormálne !!!! Ešte slabšie nápady, ešte horší herci, ešte viac CGi ktoré vyzerá vždy zle ale oni ho tam musia natlačiť čo najviac a až príliš zlý príbeh sa ktorým stojí opäť Syfy. Partia Redneck rybárov vážne zraní žraloka. polomŕtvy dopláva do jaskyne a tam zomrie. Jaskyňa je prekliata a tak vráti ducha žraloka späť na svet. Ten sa ocitá späť na zemi vo forme ektoplazmi ktorá sa vie dostať všade kde je voda. Takže nechýbajú brutálnosti ako sa partia detí hrá pri hydrante a s vody čo strieka ich Ghost shark rozseká na kúsky, Chlapík sa napije vody a Ghost shark ho roztrhne na polovicu. Táto snímka má najsmiešnejšie vraždy aké som zatiaľ v kinematografií videl , nával smiechu prichádza v každý moment (prepáč Braindead) Keď nechám tieto hovadiny byť celé to je jedno veľké klišé alá asylum... Drsný policajt, pijan ktorý vie o čom je reč, hrozné interiéri ešte horšie exteriéri atď... ale sranda to je to sa musí nechať. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (5)

  • Ke konci filmu Finch (Richard Moll) řekne Avě (Mackenzie Rosman), že když její otec zabil žraloka, musí být ona ta, která zabije žraloka ducha. Avin otec však žraloka nezabil. Avin otec vlastnil loď, kterou si najal ten, kdo žraloka zabil. Když už, tak se Avin táta snažil zabránit tomu druhému, aby žraloka zabil. (Johnny.ARN)
  • Žralok, kterého vyrobil tým Shark City Ozark, je replikou Bruce a vzdává hold filmu Čelisti (1975). (Johnny.ARN)
  • Thomas Vitale, jeden z šéfů televize SyFy, řekl, že myšlenka o vraždícím žraločím duchu pochází od jeho sedmileté dcery. (JP84)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené