Reklama

Reklama

Mocný výbuch otriasol parkoviskom v Yoeksamu a privolal tak pozornosť miestnych policajných jednotiek, aby na opačnom konci okresu prebehla jedna z najväčších bankových lúpeží, aká tu nebola za posledných desať rokov. Sedemčlenný gang profesionálov nezanechávajúci stopy je vždy o krok napred pred políciou. Čím je úloha náročnejšia, tým viac ich to baví. Avšak týmto bezočivcom je na stope vysoko špecializovaná policajná jednotka pozorovateľov. Vodca gangu je prinútený zobrať ešte jednu poslednú úlohu... (sochoking)

(viac)

Recenzie (72)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší Asijský thriller,co jsem kdy viděl! Od začátku do konce napínavá,strhující a adrenalinová jízda jako prase! Postavy jsou velmi sugestivní,obzvlášt záporáci,to co předvedl Woo-sung Jung, si zaslouží oscara, tak inteligentního,perfektního záporáka jsem neviděl ani nepamatuji a po dlouhé době vyšetřovatelé nejsou žádní neschopní amatéři a předvádějí vskutku precizní práci. Akce je srdcervoucí a vzrušující a veškeré naháněčky,bitky,likvidace jsou perfektně natočené, ale to co mě dostalo do kolen je scénař, takové množství nápadů,vychytávek,zvratů, co jsem měl možnost ve filmu vidět se jen tak nevidí. Excelentní,inteligentní thriller a má nová srdeční záležitost!! Teď už musím odejít, jdu si to pustit znova! 100% ()

ainny 

všetky recenzie používateľa

Není to nic u čeho bych si řekla, že si to dám brzo znovu, ale po nudném začátku se film rozjel docela slušně a od určité chvíle jsem přestala koukat na hodiny. Možná by stačily hvězdy tři, ale jsem spokojená s koncem a ta jedna navíc je za to, že tvůrci nezabředli do - pro korejskou tvorbu tak typického - patosu. ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Kórejci a hlavne režiséri filmu asi našli malú inšpiráciu vo filme Heat s DeNirom a Pacinom. Veľmi podobná hra na mačku a myš. Väčší priestor dostávajú policajti, zvlášť špeciálna pozorovacia jednotka, v ktorej sú veľmi dôležité pozorovacie schopnosti a rozhoduje zdanlivá maličkosť. Hlavný záporák celkom slušný, čo je v podobných filmoch dosť dôležitá vec. Cold eyes ako thriller funguje spoľahlivo, možno to tempo strihu by som občas spomalil, ale inak spokojnosť. 80%. ()

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Veľmi osviežejúci akčný thriller, ktorý svoje pozitíva ukrýva okrem dobre prevedenej akcie (nechýba ani pokus o tromfnutie kladivkovej jednozáberovej scény z Oldboya) hlavne v obsadení hezouna Junga do úlohy mimo rang jeho doterajšieho typu good guys a prekvapivo aj scenára, ktorý v rámci kórejského blokbastru sa nesnaží vyhrávať cenu v kategórií "najviac nezmyslov na políčko filmu", teda ak akceptujeme fotografickú pamäť a povinnou moralitkou hnané finále. Potešujúce je aj utlmenie citových vydieračiek. Vo výsledku ide o napínavý, nenudiaci remake hongkongského Eye in the Sky z 2007 s vynikajúco tekavou kamerou. A odkaz na originálny hongkongský Eye in the Sky prekvapil a hlavne pobavil vzhľadom aj na to, že ide už o druhú účasť nemenovaného herca v kórejskej produkcii v priebehu jedného roka ... :-) ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Vtipne je, ze som behom sledovania vôbec netusil, ze to je remake filmu, ktory som uz videl, ale uplne som na neho zabudol. :) Takze po pozreti remaku som si znova pustil original. Original je civilnejsi ale o to viac mi v nom nesedeli niektore nerealne sceny ako ked postava Simona Yama prezije utok hlavneho zaporaka. V Korejskej verzii sa diali take sialene a zbesile veci, ze mi to nevadilo a akceptoval som to bez problemov. V HK verzii mi viac sadla postava hlavneho detektiva a v Korejskej verzii zase zaporaka. Woo-sung Jung je tu obsadeny netradicne a ulohu chladnokrvneho zlocinca zvladol perfektne. Korejska verzia mi do urcitej miery pripominala legendarny film Heat. Tym ze tu boli na jednej strane dokonale organizovani zlodeji a na druhej strane spickovi policajti, ktori po nich idu. V tomto smere na mna HK verzia tak nepôsobila, pretoze postavy zlodejov tam nemali tolko priestoru a ovela viac sa sustredili na policajtov. Preto sa mi viac pacila Korejska verzia. Takisto vdaka kvalitnym akcnym scenam. Takze vo vysledku tu mame dva filmy s identickym nametom ale odlisnou atmosferou a obidva stoja za to. Korejska verzia 8/10. HK verzia 7/10. ()

Galéria (63)

Reklama

Reklama