Reklama

Reklama

Kamaráti Ryan (Jake Johnson) a Justin (Damon Wayans Jr.) prišli z rodného Ohia do Los Angeles s nádejou, že sa tu presadia a zbohatnú. Ľahkomyseľný a momentálne nezamestnaný Ryan ako herec, ustrašený Justin ako autor počítačových hier. Obom je už cez tridsať a ani jednému sa nedarí. Arogantného šéfa Justinova hra o policajtoch nezaujme, zato Ryana nadchnú vypožičané uniformy, ktoré má Justin doma a prehovorí kamaráta, aby v nich vyrazili na párty. Vzápätí obaja zistia, že vzbudzujú rešpekt a priťahujú druhé pohlavie. Keď Ryan neskôr prikúpi policajné auto, začnú sa vydávať za strážcov zákona. Zábava sa končí, keď sa zapletú do kšeftov mafiána Mossiho. Ryan chce zločinca dostať za mreže, Justin sa bojí, ale ako vždy sa dá prehovoriť. Keď vypátrajú, že Moss je v spojení so skorumpovaným detektívom Brolinom, začne im ísť o život... (TV JOJ)

(viac)

Videá (16)

Trailer 2

Recenzie (293)

maddy 

všetky recenzie používateľa

Let's Be Idiots! Najzbytočnejší tohtoročný komediálny prírastok, ale tak čo čakať od režiséra Luka Greenfielda, ktorý ma na rováši také skvosty ako napríklad Zviera s Robom Schneiderom z roku 2001. Ani Falošní poliši nie sú nijako zábavnou komédiou, tobôž nie dobrým filmom. Vyslovene síce neurazia, ani neznechutia tak ako svojho času dementné Zviera, ale po celý čas to nie je ničím zaujímavé a už vôbec nie vtipné. Po prvých pätnástich minútach je jasné, že režisér sa spolieha akurát na scény typu: „Jeden z ústredného dua je tak trochu pripečený dobrák, ktorý sa vrhá bez rozmyslu do akejkoľvek bláznivej situácie, druhý je černoch strachopud, ktorý sa neustále bojí, ale kamoš ho vždy presvedčí na ďalšiu koninu. A obaja sa smejú z toho, že im ľudia skočia na to, že sú falošní policajti a vystrájajú idiotiny.“ No a to je celé, takéto scénky sa tu objavujú v podstate bez zmeny od prvej do poslednej minúty a už pri štvrtej to nikomu okrem ústredného dua nepríde nijako zábavné. Veľmi skoro tomu dôjde dych a nasleduje neradostné zistenie, že tvorcovia skutočne nič iné neponúknu. Všetky náboje (aj to prevažne slepé) vystrieľajú v úvode a ten zvyšok už len tak nemohúco pláca na mieste, keďže zvyšok filmu nie je čo sledovať. Byť to nejakým polhodinovým sitcomom, tak som k tomu milosrdnejší, ale pri celovečernej, prehnanej vyše stominútovej stopáži to neskutočne ubíja. Pri pomyslení, že toto leto tu bola aj o niekoľko (desiatok) úrovni lepšia, sebareflekčná buddy policajná komédia 22 Jump Street je Let's Be Idiots nevýrazným prdom do vetra, ktorý si nikto nevšimne. Vyslovene to síce neotravuje, ale je to celé také nijaké, nevýrazné a zbytočné, že nemám ochotu tomu udeliť čoby len o bod viac, aj keď tie dve hviezdičky by som si vedel obhájiť, no nemám síl. CELKOVO: 1,5* (3/10) ()

becki_tu 

všetky recenzie používateľa

Námět nevypadal na papíře vůbec špatně, což do jisté míry potvrzoval i vtipný trailer, ale filmová skutečnost je již méně veselá. Přísnější měřítko snese snad jen první půlhodina, kde se objevuje i většina gagů z traileru. Zbytek filmu už jede pouze ze setrvačnosti, přičemž na řadu postupně přichází nevhodný humor, zbytečné výlevy mouder hlavních postav a v neposlední řadě i nuda. Škoda, od námětu a režiséra (Girl Next Door) jsem čekal daleko víc. PS.: Nechápu, proč se vtipné scénky z titulků podobných komedií neobjevují normálně ve filmu. Cílové publikum asi holt více oceňuje humor s bláznivou šlapkou v pokročilých letech nebo nahým tlustým chlápkem s upoceným zadkem. ()

Reklama

Pajky3 

všetky recenzie používateľa

Jako fanoušek New Girl jsem se na film, kde hlavní dvojici hrají herci z tohohle seriálu, opravdu těšil. Už první trailer mě pobavil. Nick a Coach, nebo chcete-li Jake a Damon mě rozhodně nezklamali a film si očividně užívali. Zábava to byla celou dobu, vážně jsem se dobře bavil, protože tihle dva jsou prostě fajn herci. Samozřejmě, že by se našlo pár věcí, které by si mohli odpustit (špekoun, výměna zubů), ale celkově si myslím, že se to povedlo. Věřím, že obliba New Girl v tomto hodnocení pomohla, přesto si myslím, že si to můžou užít i ostatní diváci. Film s pohodovým nádechem, kde se dva kámoši dobře baví - mě to stačí. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Další věc kterou se vyplatí ripnout. Fakt nečekejte až někdo tuto rádoby vtipnou polišskou émerickou story lupne do kin je to ztráta času. Další podobná vocasovina jako například předchozí Fízlové hajzlové. A je lautr úplně fuck kdo to točí. Stejně to je na jedno brdo a žádná pořádná zábavička se nekoná.30% ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Paráda ! Humor spíše situační, ale ten mi možná sedí i více. Skvělý výběr herců, Damon Wayans je podobný blázen jako jeho bráchové. Byť je to klišoidní a originální je vlastně jen nápad, tak je to neuvěřitelně zábavný film a nejméně 3x jsem se válel smíchy na koberci a pouštěl si dané scény alespoň 10x abych se vzpamatoval a to se mi stává málokdy!! Potěší také skvělý výběr hudby při akci či při každé vtipné scéně a vynikající komik Keegan-Michael Key, kterého znám pouze z 5 minutových krátkých videíí a už jen tím si mě režisér Luke Greenfield získal, že ho do filmu obsadil a dal mu možnost rozvíjet kariéru dále. Kdo se při filmu nezasmál, není člověk. Perfektní věc. ()

Galéria (92)

Zaujímavosti (7)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Luke Greenfield Project. (MikaelSVK)
  • Fim se natáčel v Atlantě v Georgii. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené