Reklama

Reklama

VOD (1)

Jack Stone (Matthew Reese) je bývalý policajt, ktorý si za vraždu partnera prichádza odpykať svoj trest do prísne stráženého väzenia. Väzenia, ktoré ovláda korupcia, vraždy a obchody s drogami. Za všetkým stojí ruský boss Balam (Chuck Liddell), ktorý má obrovskú moc a vďaka nej ovláda dozorcov aj chod celej väznice. Jediné, po čom Balam túži, je zabiť Jacka Stonea. Stone zase čaká na príležitosť, aby si vyrovnal účty za vraždu svojej manželky. Má ale policajt šancu prežiť v prostredí, kde ho chcú zabiť úplne všetci, vrátane dozorcov? A kto je vlastne tajomný William (Dolph Lundgren), čo sa mu rozhodol pomáhať? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (52)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Becko z vezenskeho prostredia plne solidnych bitiek, ktore v ramci sucasnych podfinancovanych videostandardov vyzera celkom slusne. Maly rozpocet vidno len na prestrelke v ktorej sa striela ostosest, ale na kapsulky uz prachy nezvysili a tak sa len obcas dockame nejakeho toho lacneho digitalneho priestrelu. Napriek tomu musim akciu pochvalit, lebo je natocena dokonale prehladne. A akonahle dôjde na bitky, tak väcsinou je na, co pozerat aj ked maju premenlivu kvalitu. Choreografia je celkom kvalitna. Asi tak tretina chvatov stoji fakt za to, tretina postrada dynamimu a pôsobi prilis umelo a nacvicene a tretina chvatov ide tak mimo, ze som si obcas musel pretocit scenu spät, aby som pochopil akoze na aky uder manik reagoval, lebo päst protivnika bola tak daleko, ze by sa medzi nich zmestil dalsi clovek. Proste sa vsadilo na kvantitu na rozdiel od kvality. Ale vdaka mnozstvu bitiek aspon film nenudi, lebo zapletka o pomste je dost primitivna aj ked je podana trochu komplikovanejsie. Ale dejova omacka sa da v pohode vydrzat (s vynimkou linie s dcerou hlavneho zaporaka, ktora bola neskutocne trapna). Hlavny hrdina je charizmaticky, zaporak poriadne namakane hovado, takze sa na ich zaverecny stret tesite cely film. A niekde v pozadi sa neustale mihne Lundgren, ktory tu dost trapne hra full retard agenta, ktory sa z mopom v ruke rozhodol, ze vycisti skorumpovane vezenie od vsetkej spiny. Fanusikovia tohto svedskeho dlhana asi nebudu nadseni. Ale ma tu aspon jednu Seagalovsku hromadnu bitku v ktorej stojac ako skala vymlati celu miestnost dozorcov, ktory lietaju na vsetky strany. Vysledkom je teda pohodove becko pre nas chlapov, ktory mame radi mnozstvo bitiek. 5/10. ()

hrona 

všetky recenzie používateľa

Filmy z kriminálu můžu. Tahle sonda do kraje devadesátých let by vůbec nebyla špatná, nebýt celkového zpracování bojů. A vzhledem k tomu, že se ve filmu z 80% fightuje neustále, snímku to pak strašně ublížilo. Čekání kaskadérů na ránu, nesmyslné padání a skákání do prázdna a to vše bez krve. Reese jako hlavní hrdina je na aranžovanou politiku boje strašně tuhý a Dolph sice po dlouhé době i trošku hraje, ale pro změnu zvedá pouze ruce, nebo koště. ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Slušná jednohúbka. Lundgren nie je tento krát stredobodom pozornosti ako za mlada, ale pekne prihráva Reeseovi na smeč. A to je predovšetkým to o čo tu ide. Akcie majú fakt luxusnú choreografiu a skutočne je na čo pozerať, navyše ani príbeh nie je úplne na zahodenie. Plus keď si k tomu pripočítate tých 87 minút, nuda fakt nehrozí. Za posledné roky rozhodne to najlepšie v čom Doplh hral. 60% - 3* ()

Rakosnicek77 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, tentokrát Lungren není do počtu a žádná podržtaška a tak musím říct, že jde o to lepší, co jsem s ním za poslední dobu viděl. Jen mne udivuje, jak zvládne vyprodukovat tolik filmů ročně. Film má tempo, které dozajista udrží vaši pozornost. Dialogy tentokrát není třeba vůbec řešit, je to přece basa a tím pádem téměř akademické prostředí. O akci taky nouze zrovna není. Hlavní klaďas je solidně našláplej a tak se na tu řežbu dá vcelku solidně koukat. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Nečekal jsem žádného Shakespeara, ale příběh je i na akční béčko krajně prostoduchý (obzvláště mimo mříže lapáku), Matthew Reese má kouzlo osobnosti muže z reklamy na Voltaren gel a kontaktní souboje působí až příliš strojeně (za všechny kuchyňský Pussy Riot). To už byl přesvědčivější manažer podlah Lundgren s mimikry sluhy Igora.. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (1)

  • Jack Stone (Matthew Reese) má při závěrečném boji proti hlavnímu padouchovi velkou krvavou ránu nejdřív na pravém boku, poté na levém boku a nakonec opět na pravém boku. (Kodousek)

Reklama

Reklama