Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Altmann (Robin Williams) sa naštavný ako obvykle prebudí s bolesťou hlavy a ponáhľa sa do nemocnice. Dozvie sa, že jeho lekár šiel na dovolenku, a tak sa na neho pozrie zastupujúca lekárka Sharon Gill (Mila Kunis), ktorá sa sama cíti zle, odkedy jej milovaná mačka skočila z okna jej bytu a zahynula. Sharon pri stretnutí s podráždeným Henrym, ktorý jej nadáva, prasknú nervy a povie mu, že mu ostáva len 90 minút života. Henry sa vzápätí snaží napraviť všetky krivdy, ktoré urobil vo svojom živote. Podarí sa Sharon nájsť Henryho a povedať mu pravdu, než bude príliš neskoro? (PATWIST)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (57)

Marrdaa 

všetky recenzie používateľa

What the hell? I ask ! What the hell ? Na rozdíl od posledních trendů, které kážou napálit co nejdelší stopáž, tady je to jen příjemná hoďka a čtvrt. A příjemná protože vtipy jsou většinou vtipný, herci nic nekazí (ani Mila) a děj odsýpá. Mít chuť nad ničím nepřemýšlet a prostě si jen v klidu ležet a prdět, tak je tohle ideální volba. ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Akční rádius tohoto filmu sahá od ztřeštěné komedie až po sentimentální rodinné drama. Věčně se rozčilující Robin Williams se snaží v posledních minutách života dohnat to, co se mu dva roky nedařilo. A činí to velmi krkolomně, freneticky a hlavně s plným rozčílením. Určitý náboj a švih v sobě film nesporně má, byly chvíle, kdy jsem se zasmál, i když jich mohlo být více a také chvíle, kdy mi bylo ouzko. Problémem je občasné tápání, kudy jít dál a nejedny prvoplánovitě sentimentální výlevy na už poněkud ohrané téma "až na prahu smrti si uvědomuji, jaké hodnoty jsem v životě zanedbával", u kterého je však jistota, že vždy musí alespoň částečně zafungovat. Robin Williams předvádí svůj standard, včetně jeho monotónních grimas a podle mě jej tak trochu předčila i potrhlá doktorka Mila Kunis. Peter Dinklage je zde více méně upozaděn. ()

Reklama

Riddick77 

všetky recenzie používateľa

Komedie? Spíš nadstandardní psychologické drama se špetkou černého humoru. V prvé řadě však vynikající sonda do každodenního života zahořklého a zatrpklého muže, který se nedokázal (a možná ani nikdy nechtěl) vyrovnat s životní tragédií. A co mu tedy zbylo? No přece hněv, zloba a nikdy neustupující vztek. Solidně napsaný a excelentně zahraný (Williams opět boží) snímek, který docela trefně vystihuje atmosféru v dnešní hektické společnosti. Tohle není přepálená černá komedie vycucaná z prstu, takhle to prostě v životě chodí - možná jen bez skákání z mostu... 8/10! ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Čo by ste robili, keby vám zostávalo iba pár minút života? Zaujímavá otázka, ktorá tu je rozvedená do zmysluplného deja a fajn pointy... R. Williams ako herec nikdy nepatril k mojim miláčikom a všetky jeho filmy som väčšinou pretrpel, no musím uznať, že v tomto snímku ma bavil asi najviac. Tu mu rola padla ako uliata. Na druhú stranu ma ale aj tak viac bavila M. Kunis, ktorú šikovne dopĺňal môj obľúbený herec P. Dinklage - škoda, že ho tu nebolo viac. Lepší priemer. 65/100 ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tých jednoduchých hodnotových filmov. Príjemne sa na neho pozerá. Herci perfektný, preto trochu zamrzí režisérska nevyspelosť priniesť nejaký originálny prvok, ktorý by povýšil film na niečo viac ako len priemernú úvahu nad životom a smrťou. V rámci posledných skutočností a odchodu Robina Williamsa je tento film poľutovaniahodne aktuálny. Ako herca a komika som ho nikdy nemal tak rád. Ale určite mu neupieram veľkosť. A hoci nevie kričať, tak značne prevyšuje ostatných už len tým že je. Film, ktorý nezostane v pamäti dlho, čo je veľká škoda, pretože všetci zúčastnení by si to zaslúžili. A pre vás pán Williams aj napriek môjmu neustálemu mrnčaniu a nespokojnosti som vaše Jumanji a Flubbera videl milión krát a každý krát som ich miloval. Na pekné spomienky v nepekných časoch. A cameo Louisa C.K je super! ()

Galéria (54)

Reklama

Reklama