Reklama

Reklama

Film Blended je v poradí už treťou komédiou, v ktorej si spoločne zahrali Adam Sandler a Drew Barrymore. Diváci už ich mohli vidieť vo filmoch 50x a stále po prvý raz a Pieseň pre nevestu. Po katastrofálnom rande naslepo sa single rodičia Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) zhodnú iba na jedinej veci: že už nikdy nechcú jeden druhého vidieť. Každý z nich sa však spolu s deťmi rozhodne pre dokonalú rodinnú dovolenku. Ich nadšenie opadne vo chvíli, keď zistia, že apartmán v luxusom africkom safari rezorte budú po celý týždeň obývať spoločne.
Vo filme Blended si zahrali aj Joel McHale, ako Laurenin exmanžel, Mark a Wendi McLendon-Covey (Bridesmaids) ako jej najlepšia priateľka, Jen. Kevin Nealon a Jessica Lowe hrajú nadmieru romantický pár, tiež prázdninujúci v rezorte, a Terry Crews (The Expendables 2) bude na plátne rezortný spievajúci hostiteľ. (Continental film)

(viac)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (495)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Skoro každá Sandlerová komédia mi príde ako ľahší nadpriemer a toto je ďalšia z nich. Počas pozerania, neurazí, vyložene nenudí, ale ani moc nepobaví. Film, ktorý som nemal problém si pozrieť, pretože sa na to celkom dobré pozerá, herecké duo a zopár vtipov ako aj príbeh sú fajn, no ako rýchlo to skončí, tak tak rýchlo to s hlavy aj vyšumí. 60% - 3* ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Akosi to v tomto prípade dvojke Sandler-Barrymore pristalo. Ich vzájomné štengrovanie a vtípky či už o deťoch alebo o nich samotných ma neskutočne bavili, to bolo aj hlavným korením tejto komédie. Po dlhom čase nežná, milá a hlavne nie tak schématická Sandlerovka s pozerateľným príbehom. Celý čas pôsobí príjemným a relaxačným dojmom, preto ten, kto nemá dobrú náladu, po filme ju určite bude mať. Pozitívny, hrejivý film, a to doslova. 80/100 ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Konečne ďalšia Sandlerova super komédia - pre mňa super obsadenie a úplne geniálny scenár. Príbeh pohodový a celkovo je stále na čom sa smiať. Síce je v jeho filmoch určitá podobnosť, ale mne tento druh humoru sedí a vždy sa znova na to rád pozriem. Dokonca ani Sandler nerobil fekálne vtipy, čo tiež oceňujem. Pohodová komédia, dvojica Sandler - Barrymore nikdy nesklame, typický Sandlerovský humor - irónia a sarkazmus. Celý dej príjemne ubieha, celý čas udržuje mierny úsmev na perách a párkrát sa zasmejete aj viac od pľúc - to keď sa do príbehu primieša typický Sandlerov humor. Pokiaľ ale nemôžete Adama Sandlera ani vystáť, rozhodne vám táto snímka názor na neho zmení. ()

kulyk 

všetky recenzie používateľa

Fyftytájms und imr dokolečka to bohužel již není.... přesto jsem se tak zromantizoval, až přede mnou museli mou stařenku odvléci na strom, abych jí náhodou nedal pusu! Nebudeme to přehánět - nestiskl pravici a soudružsky ji nepoplácal po hřbetě, ale i tak by jí podobný výtrysk intimity z mé strany mohl způsobit hluboké trauma. A já bych si po vyprchání hormonální nerovnováhy musel čestně přitáhnout garottu. Naprosto vyhovující kokotmedie pro dlouhé podzimní večery. Usmějete se, pošmourno nejen za okny, ale i ve vašem (zajisté spokojeném, jak jinak) vztahu se krátkodobě prozáří a konečně zjistíte, jak to vlastně vypadá v Africe. Takže, vážení ebolové, ode mě již žádnou rozvojovou pomoc neuvidíte, s pravidelnými zásilkami solamylu a gum od trenýrek se můžete rozloučit. Svině zbohatlický. ()

Toren 

všetky recenzie používateľa

7/10. Sandler mě posledních pár let vůbec nebaví, ovšem u jeho třetího spojení s Drew Barrymore jsem se bavil. Pořád je to typický Sandler - znuděná hlavní postava, pitvoření se, občasné cringe fórky, vizuální humor a milion klišé, díky kterým vás ten film nemá absolutně čím překvapit po příběhové stránce - naštěstí je to vše (na jeho poměry) umírněno, hozeno do exotických lokací a především se tu staví na emocích. Příběhová linie s prostřední dcerkou je silná, fungující a slouží jako kotva pro usměrnění ostatních charakterů. V záplavě plevele, který nám Sandler v posledních letech nadělil, je tohle pohodová romantická komedie, kterých je dnes jak šafránu. PS: Terry Crews je boží. ()

Galéria (119)

Zaujímavosti (22)

  • Natáčalo sa prevažne v Juhoafrickej republike, ako napríklad v rezervácii Pilanesberg Game či v Národnom parku Kruger, ďalej potom tiež v Miami na Floride. (rafix)

Reklama

Reklama