Reklama

Reklama

Film Blended je v poradí už treťou komédiou, v ktorej si spoločne zahrali Adam Sandler a Drew Barrymore. Diváci už ich mohli vidieť vo filmoch 50x a stále po prvý raz a Pieseň pre nevestu. Po katastrofálnom rande naslepo sa single rodičia Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) zhodnú iba na jedinej veci: že už nikdy nechcú jeden druhého vidieť. Každý z nich sa však spolu s deťmi rozhodne pre dokonalú rodinnú dovolenku. Ich nadšenie opadne vo chvíli, keď zistia, že apartmán v luxusom africkom safari rezorte budú po celý týždeň obývať spoločne.
Vo filme Blended si zahrali aj Joel McHale, ako Laurenin exmanžel, Mark a Wendi McLendon-Covey (Bridesmaids) ako jej najlepšia priateľka, Jen. Kevin Nealon a Jessica Lowe hrajú nadmieru romantický pár, tiež prázdninujúci v rezorte, a Terry Crews (The Expendables 2) bude na plátne rezortný spievajúci hostiteľ. (Continental film)

(viac)

Videá (9)

Trailer 1

Recenzie (495)

cjmafia 

všetky recenzie používateľa

Drew a Adam opět spolu a zase z toho vznikla skvělá komedie. Sice každému musí být jasné jak tento film dopadne, ale to vůbec nevadí. Casting se povedl, děti hrají v pohodě a člověk se opravdu hodněkrát zasměje a k tomu je tu ještě příjemné prostředí Afriky. Doufám, že tato dvojice ještě nějaký snímek natočí. 7,5/10. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $40miliónovTržby USA $46,294,610Tržby Celosvetovo $126,794,610Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,296,090 //počet predaných kusov 187,958Tržby za predaj DVD v USA $5,716,085 //počet predaných kusov 355,080║ nakoniec celkom roztomilá komédia akých je už neúrekom ale dobre a to ale na začiatku to tak moc ružovo nevypadalo, za posledné roky troška Sandler napravil chuť /60%/ ()

Reklama

FFilipCZ 

všetky recenzie používateľa

Takové silnější tři hvězdy. Adamovi s Drew to vždycky moc sluší a tak nějak jim ten pár pokaždé věřím (příkladem budiž mnoho natočených filmů). Občas se tam mihnou nějaké dobré fórky, mezi které se zamotá klasický klišovitý příběh, na který jsme ale všichni určitě zvyklí. Velké + za Bellu Thorne - další nová oblíbená redheadka do mé sbírky. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Podľa traileru to vyzeralo na veľký prešľap s množstvom klišé a primitívneho humoru. A všetko tomu aj nasvedčuje prvých cca pätnásť minút, no potom zistíte, že to bolo len mylné dementné intro, po ktorom nasleduje príjemná oddychová komédia. Celá zápletka sa nesie v tradičnom hollywoodskom kontexte komédií tohto druhu, navyše hlavná myšlienka na tému "chlapci potrebujú oteckov a dievčatká maminky" je dosť sentimentálna a prvoplánová. Omyl - film opäť klame telom a aj napriek týmto rutinérskym vlastnostiam ma prekvapivo bavil, v každom klišé našiel nejaký fresh nápad, v každej otrepanej hláške, či scéne dokázal objaviť skrytý potenciál a využiť ho naplno tak, aby dokázal rozosmiať aj mňa ako pôvodného pochybovača o kvalitách tohto filmu. Navyše film sa nehrá na nejakého morálneho sudcu, či šíriteľa osvetových myšlienok o rodine, takisto na nesnaží zbytočne tlačiť na dramatický podtón a to tvorcom kvitujem asi najviac. A Sandler a Barrymore sa stávajú podobnou osvedčenou dvojicou ako kedysi Hanks a Ryan. 80%. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Clare Sera, Ivan Menchell | Hudba: Rupert Gregson-Williams | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Happy Madison, Gulfstream Pictures, Karz Entertainment | Rozpočet: 40 miliónov $ | Tržby: 126,8 miliónov $ | Ocenenia: - || Má to svoje svetlé chvýle, tak isto ako fakt, že si ďalšiu Sandlerovku už na vlastnú zodpovednosť nepustím. Jedine v prípade, že o nej búdú všetci spievať oslavné ódy. A to asi veru nehrozí. 45% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Galéria (119)

Zaujímavosti (22)

  • Stejně jako ve filmu Zkus mě rozesmát (2011) si i zde zahrála malou rodi Sandlerova manželka Jacqueline. Mohli jsme ji spatřit ve scéně, kdy jedna z matek v kroužku kreslení říká, že jí její dítě pořád tak trošku nenávidí, a Jacqueline jí na to odpoví, že se ráno probudila s polštářem u obličeje. (Tessx)
  • Na jméno Espn (Emma Fuhrmann) přišel Adam Sandler (Jim) při návštěvě restaurace Boca Raton na Floridě, kde měl majitel restaurace fotky svých dětí a u jedné bylo napsáno právě jméno Espn, a tak ho Sandler požádal, jestli by ho nemohl použít v novém filmu jako jméno pro jedno ze svých dětí. (veronikajel)

Reklama

Reklama