Reklama

Reklama

Film Blended je v poradí už treťou komédiou, v ktorej si spoločne zahrali Adam Sandler a Drew Barrymore. Diváci už ich mohli vidieť vo filmoch 50x a stále po prvý raz a Pieseň pre nevestu. Po katastrofálnom rande naslepo sa single rodičia Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) zhodnú iba na jedinej veci: že už nikdy nechcú jeden druhého vidieť. Každý z nich sa však spolu s deťmi rozhodne pre dokonalú rodinnú dovolenku. Ich nadšenie opadne vo chvíli, keď zistia, že apartmán v luxusom africkom safari rezorte budú po celý týždeň obývať spoločne.
Vo filme Blended si zahrali aj Joel McHale, ako Laurenin exmanžel, Mark a Wendi McLendon-Covey (Bridesmaids) ako jej najlepšia priateľka, Jen. Kevin Nealon a Jessica Lowe hrajú nadmieru romantický pár, tiež prázdninujúci v rezorte, a Terry Crews (The Expendables 2) bude na plátne rezortný spievajúci hostiteľ. (Continental film)

(viac)

Videá (9)

Trailer 1

Recenzie (496)

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

To jsem si tak jednou letěl ze Zélandu na Fiji a oni mi pustili Dovolenou za trest. Říkal jsem si "okay, Pepiku, aspoň se trošku navnadíš." No náramně jsem se navnadil. Po týdnu na Fiji letím do Austrálie a hádejte, co bylo na playlistu? Dovolená za trest 2 aneb nikdy nebudeš vytrestán dostatečně. Adámku, ty jedno jelito, nemohl by sis dát taky na chvilku voraz a odletět někam hodně daleko? Věděl bych o skvělém filmu na cestu... ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $40miliónovTržby USA $46,294,610Tržby Celosvetovo $126,794,610Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,296,090 //počet predaných kusov 187,958Tržby za predaj DVD v USA $5,716,085 //počet predaných kusov 355,080║ nakoniec celkom roztomilá komédia akých je už neúrekom ale dobre a to ale na začiatku to tak moc ružovo nevypadalo, za posledné roky troška Sandler napravil chuť /60%/ ()

Reklama

Handle 

všetky recenzie používateľa

Tak trochu guilty pleasure, ale na druhou stranu, kéž by bylo více takových milých a vtipných oddychovek, které si na nic jiného nehrajou a vtipy většinou skvěle fungují. Navíc Adam Sandler a Drew Barrymore jsou opět super, ale nejen oni. I děcka a vedlejší role (Crews, Lowe) jsou bezvadné. A ta nádherná Afrika! :) Občasnou přehnanost a trapnost snímku odpouštím, protože... SO ROMAAANTIC! ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

První dvě třetiny jsou hodně vtipné, na rodinnou komedii i nezvykle drsné a nekorektní. Ke konci Blended sklouzne do klasické šablony amerických komedií, ale pořád naštěstí neztrácí vtip úplně, takže výsledný dojem je rozhodně pozitivní. Potěší i příjemný výběr africky laděné hudby. Pro mě jedna z nejvtipnějších sandlerovek vůbec. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Konečne ďalšia Sandlerova super komédia - pre mňa super obsadenie a úplne geniálny scenár. Príbeh pohodový a celkovo je stále na čom sa smiať. Síce je v jeho filmoch určitá podobnosť, ale mne tento druh humoru sedí a vždy sa znova na to rád pozriem. Dokonca ani Sandler nerobil fekálne vtipy, čo tiež oceňujem. Pohodová komédia, dvojica Sandler - Barrymore nikdy nesklame, typický Sandlerovský humor - irónia a sarkazmus. Celý dej príjemne ubieha, celý čas udržuje mierny úsmev na perách a párkrát sa zasmejete aj viac od pľúc - to keď sa do príbehu primieša typický Sandlerov humor. Pokiaľ ale nemôžete Adama Sandlera ani vystáť, rozhodne vám táto snímka názor na neho zmení. ()

Galéria (119)

Zaujímavosti (22)

  • Natáčalo sa prevažne v Juhoafrickej republike, ako napríklad v rezervácii Pilanesberg Game či v Národnom parku Kruger, ďalej potom tiež v Miami na Floride. (rafix)
  • Drew Barrymore se o svém těhotenství dozvěděla pár dnů po podpisu smlouvy o natáčení. Začátek natáčení se navíc dost opozdil, a tak už při prvních scénách bylo na Drew znát, že je v očekávání. Stylisté se ale snažili a dostatečně její bříško před publikem schovali. [Zdroj: prozeny.blesk.cz] (Duoscop)
  • Hotel, ve kterém byli Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) s dětmi ubytovaní, se nachází v Jihoafrické republice. Jedná se o hotel s názvem The Palace of the Lost City v Sun City. (Untentrauer)

Reklama

Reklama