Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objavte tajomstvo štyroch najlepších a najvtipnejších supertajných agentov sveta - Kapitána, Kowalského, Rica a Pešiaka. Sú to nielen veselé a podarené vtáčky, ale aj najvýkonnejšia úderná jednotka tajných agentov, pripravená kedykoľvek a kdekoľvek zasiahnuť aj pri tom najmenšom náznaku ohrozenia sveta. Kapitán je odvážnym vodcom, ktorý nikdy neopustí kamaráta. Kowalski predstavuje mozog tímu s fotografickou pamäťou a dokonalými vedomosťami o všetkom možnom. Rico je neriadená strela, bomba so zapáleným knôtom. A Pešiak? Ten je tak trochu podceňovaným najmladším členom kvarteta, ale práve on verí, že spolu dokážu aj nemožné. A kto je ich hlavným protivníkom? Svet ohrozuje šialený vedec a výstredný génius, doktor Octavianus Soľanka. Najväčší zlosyn skrýva strašné tajomstvá minulosti a veľmi nenávidí tučniaky. A navyše je to chobotnica, vrcholne slizký a podlý zloduch s celou armádou pomocníkov. Súboj statočných tučniakov s Octavianusom je neľútostný, krutý a bez pravidiel, vďaka čomu si ho všetci poriadne užívajú. A aby toho nebolo málo, naša špičková jednotka sa stretne s ďalšou elitnou zvieracou jednotkou na ochranu zvierat, tajnou organizáciou Severák, ktorá pomáha všetkým bezmocným tvorom v núdzi. A tak naše tučniaky čelia nielen zločinnému Octavianusovi, ale aj konkurenčnej zásahovej jednotke zvieracích záchranárov, ktorá má rovnaký cieľ. Podarí sa našim tučniakom uspieť v silnej konkurencii a zastaviť šialeného vedca Soľanku vlastnými silami? (TV JOJ)

(viac)

Videá (30)

Trailer 3

Recenzie (369)

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší spin-off, co jsem v rámci animáčů viděl. Kéž by takto dopadli i Minionové ;) Samotný Madagascar sice neucítívám tolik, jako jiné animované série, ovšem nikdy nezapomenu na moment, kdy vyšel první film a já jej neměl možnost vidět v kině, ale až později. Mí vrstevníci citovali hlášky z filmů a samozřejmě se jednalo převážně o ty tučňácké. Bylo tedy jasné, že pokud si někdo zaslouží spin-off, bude to právě Skipper, Kowalski, Rico a Private. No a je to opět zábava, tučňáci si jedou to své a navíc je doplnil skvělý hlas Benedicta Cumberbatche, co chtít víc, když vše funguje jak má a jednotlivým gagům se člověk rád zasměje. Škoda, že se dvojky nejspíše nedočkáme, klidně bych si jí dal...PS : Vtipkování se jmény slavných herců pobavilo :) ... 85% ()

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Podobně jako Veverka v Době ledové nebo Mimoni v Já padouch, jsou Tučňáci tím nejvtipnějším v celé sérii Madagaskar, takže jsem se na jejich sólovku hodně těšil. Sice jsem asi čekal nějakou větší řežbu, nicméně Tučňáci nezklamali a bavili mě od začátku do konce, i když ne tolik jako jejich skeče v Madagaskarech. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Trochu som sa obával, že mi predsa len bude chýbať tradičná magadaskarská štvorka (Alex, Marty, Melman a Gloria) a bez nich to proste nebude ono. Ale spoľahlivo ich v hlavných úlohách nahradila štvorica akčných tučniakov a síce to nebolo až tak perfektné ako klasický Madagascar, stále to bol oproti iným zvieracím rozprávkam skvelý nadpriemer plný dôvtipu, výborných hlášok a narážok na tie hlúposti, ktoré sa objavujú v klasických akčných filmoch. Zápletka o ohrdnutej chobotnici a chystanej pomste na tučniakoch celého sveta bola taktiež veľmi obstojná, takže z mojej strany napriek prvotným obavám vcelku spokojnosť. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Abych řekl pravdu, tahle animovaná sranda pro dospělé, je tentokrát hodně nakloněna z větší části dětskému publiku. Když jsem viděl ukázku v kině, opravdu jsem se bavil. Ať už jde o křoupajícího Skippera nebo třeba maskování při tajném průniku čtyřky po přechodě. Super. Příběh ve filmu mě absolutně nepřišel překombinovaný, jak tady mnozí naznačují, naopak až moc laciný a nepochopitelný. Zálusk chobotnice na všechny penguins světa? :) Ale co, chápu, nejde pořád do nekonečna vymýšlet skvosty. Takže shrnuto a podtrženo - je to pohádka co baví a rozesměje. 70% ()

Laxik 

všetky recenzie používateľa

Ty jo, asi takhle - spin-off Tučňáků je únavná neoriginální sračka, jejíž příběh pravděpodobně napsal nějaký tučpták náhodně ťapkající po klávesnici. Tenhle film, to je divoká nekoordinovaná slalomová jízda na vodním skútru, jehož jezdec není schopen vyhnout se snad jedinému klišé v historii (nejen) animovaných, akčních a špionážních filmů. Z některých si Tučňáci z Madagascaru sice pokouší udělat srandu, ale nejde jim to tak jako v případě filmů Já, padouch nebo Strážci galaxie. U jiných se o parodii ani nesnaží a prostě vám jen fláknou pod nos stokrát přežvýkaný guláš o nedoceněném členovi týmu a padouchovi s náhodným a nezajímavým mindrákem. Jenže co naplat, mezi tou příběhovou nudou a marnými pokusy o vtip jsem se hned několikrát zběsile rozřehtal nahlas. Protože nehledě na scénář mají Eric Darnell a jeho čtyři tučňáci pořád šmrnc a pár geniálních nápadů v rukávu. Nebýt finále, které je vyloženě zahozené, přihodil bych třetí hvězdu a nestyděl se za ni. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (7)

  • Film Tučniaky z Madagascaru, bol iba druhým animovaným filmom, v ktorom svoj hlas jednej z postáv prepožičal herec John Malkovich. Prvýkrát mal túto skúsenosť v animovanej snímke Beowulf (2007). (MikaelSVK)
  • Premiéra filmu byla původně plánována až na březen 2015. (Stanleyyyy)

Reklama

Reklama