Reklama

Reklama

Keď sa Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) spoznali, boli ich vzájomné city naozaj veľmi silné. Ale o desať rokov neskôr a s dvoma deťmi na krku by ich láska potrebovala trochu nakopnúť. Aby obnovili vášeň v ich vzťahu, rozhodnú sa nakrútiť video, v ktorom počas neprerušovaného trojhodinového nakrúcania vyskúšajú všetky polohy z knihy o sexe. Prečo nie, zdá sa to byť skvelý nápad. Až do momentu, keď zistia, že ich najsúkromnejšia nahrávka už akosi nie je súkromná. V stávke je ich povesť a veľmi dobre si uvedomujú, že stačí jedno kliknutie a budú obnažení pred celým svetom- a to doslova! (TV Markíza)

(viac)

Videá (11)

Trailer 1

Recenzie (440)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som vela už len podla toho aké komédie majú režisér, scenaristi a Jason Segel za sebou a dobre som urobil. Casting je fajn a námet z traileru dokázal zaujať, ale dalo sa s toho vyťažiť oveľa viac. Takto nám ostal len tupý humor, na ktorý sa vsádza celý film a v samotnom výsledku nakoniec dosť suchý film. 60% - 3* ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Desítky americkej a patetickejch sraček tady maj mnohem větší hodnocení a vy opět takovou pohodovku vodmrdáte na 47%, to už si vážně děláte snad prdel.Začátek mě nijak zvlášť neoslovil, ale příjemně to ubíhalo a to dokonce i přes fakt, že nemám rád ani Segela, ani Diazovou.Film schazuje pár dialogů a to hlavně to blití o lásce na konci a ten malej mrož co je vydírá, ale ta pasáž v baráku Roba Lowa...to je masakr.Strašně dlouho jsem se tak nezasmál a to i přesto, že se mi příčí ubližování zvířatům, tak ten fajt s vlčákem byl prostě náhul a Rob Lowe byl úžasnej magor.Patetického kýče minimum a i když je to celý předvídatelný a klišovitý jako hrom, byla to sranda, která si 47% nezaslouží ani náhodou, to tady by spíš pár lidí zase potřebovalo pořádně nakopat do prdele.60%. ()

Reklama

peiton 

všetky recenzie používateľa

Rozmýšľam čo prinútilo starnúcu Cameron Diaz k takémuto úpadku a napadá ma myšlienka či už nie je pre ňu príliš neskoro ukazovať svoj holý zadok v takejto infantilnej zábave akou snímok rozhodne je.Hlavná pointa a síce vymazať home video plné sexu,môže byť miestami sranda,ale nie u mňa.Klasická plytká americká zábava pri ktorej hrozí odumieranie mozgových buniek.Odporúčam,ale len s Rizikom. ()

Linda.csfd 

všetky recenzie používateľa

Tak dalo se na to dívat, děj byl extrémně jednoduchý, Cameron byla sexy (hlavně v těch kolečkových bruslích) a Jason celkem charizmatickej chlap. No akorát mi bylo trochu líto dětí a babči. Docela jsem se bála, že to v té škole dopadne hůř. Mimochodem - věříte někdo tomu prckovi, že to byla poslední kopie? ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Po slabych ohlasoch som cakal sracku. Preto ma prekvapilo velmi prijemnych prvych asi 20 minut vdaka comu som si oblubil ustrednu dvojicu. Lenze akonahle sa rozbehla komedialna linia s honbou za tabletmy, tak to islo do hajzlu. Vyzeralo to ako keby scenaristi vymysleli skvely napad, ale uz neprisli na to ako ho spracovat tak, aby bol zabavny. Vlastne to vyzera, ze po skvelom uvode herci uz iba trapne improvizovali, kym nenaplnili potrebnu stopaz. Podobny problem som mal aj s predoslou komediou tohto rezisera. Vie dobre viest hercov ale vôbec mu nejde komedialna stranka. 4/10. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (10)

  • Všechna počítačová zařízení z filmu pochází od firmy Apple. (URBAN)
  • Rob Lowe (Hank) si v roku 1989 zažil vlastnú aféru s jeho chúlostivou kazetou, ktorá sa dostala na verejnosť. (Crybaby)
  • Jelikož bylo pro film s názvem Sex Tape složité zajistit lokaci pro natáčení, byl používán pracovní název  Basic Math. (Nathanielmon)

Reklama

Reklama