Reklama

Reklama

Po smrti otca sa štyria súrodenci (Jason Bateman, Tina Fey, Adam Driver, Corey Stoll) v rôznych zložitých životných situáciách vracajú do domu, v ktorom vyrastali, aby tu strávili týždeň pod jednou strechou spolu s prehnane starostlivou matkou (Jane Fondová) a nesúrodou spleťou drahých polovičiek, bývalých partnerov i premárnených lások. Na pretras tak prichádza ich minulosť a vzťahy s ľuďmi, ktorí ich milujú a poznajú najlepšie. Ich spoločné spolužitie nakoniec vyústi v emocionálne situácie plné chaosu, humoru, lásky a vykúpenia, ktoré vie dať len rodina. Tá nás síce vždy dovádza do šialenstva, ale stále nám pripomína naše najčistejšie a najlepšie ja. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (145)

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Ok :D :D Bavila jsem se :) Opravdu nadmíru a hlavně to bylo tím zvláštním spojením, které byl hlavně mezi sourozenci (scéna s chůvičkou a nejmladším bratrem a sestrou) a také mezi jejich matkou, která se svými novými ňadry přišla na týdenní návštěvu :D :D Je to střelený, je to hodně zajímavé v pojetí soudržnosti rodiny, ale prostě to hezky poukazuje na to, co se nám v životě děje a každý se s tím holt "popere" jinak :D Skvělá skvadra lidí :) Sem tam skvěle sprosté, sem tam smutné a jsem ráda za ten konec - spoiler - nejsem zastáncem přímo hepáčů :D :D ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $19,8miliónaTržby USA $34,296,320Tržby Celosvetovo $40,996,320Tržby za predaj Blu-ray v USA $305,595 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $2,142,639 //počet predaných kusov 106,264║ sladko kyslá dráma od rutinéra Shawn Levyho chce dosť odvalene útočiť nátlakovým sentimentálnym spôsobom na city diváka a samozrejme že to ani náhodou nefunguje, skôr ide o otravnú záležitosť než to čo chcel tento film byť, medziľudská dráma s pár odľahčenými scénami teda ani náhodou nehrozí, strata času aj keď herci sa snažili niečo z toho vyžmýkať /35%/ ()

Reklama

MartinezZ 

všetky recenzie používateľa

Cesty do Maine jsou nevyzpitatelné... O něco komediálnější verze August: Osage County, přesto ale překvapivě koukatelná a zajímavá a i přes určitou otevřenost i civilní spíše Drama / Komedie. Drama s kapkou komedie a romance, kdy všichni, nejen Jason, dostanou svůj komplikovaný život. Překvapením zase Bateman, protože nemusí být třeskutě vtipný aby dobře zahrál. Jen tak dál a nezapadne (aneb Adam Sandler by si mohl vzít příklad). ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Film vznikol na motívy rovnomennej knižnej predlohy spisovateľa Jonathana Troppera, ktorý k filmu napísal scenár. Na plný počet to nie je, aj keď film odsýpa. Môj prvý názor na tento film som si ľahko poopravil po druhom zhliadnutí. Možno je to trochu nudný príbeh, ktorý nás prevedie siedmimi dňami, ktoré spoločne strávi rodina po smrti otca, ale ..Na ľahko komediálnom pozadí sa rozohrá mozaika súrodeneckých vzťahov a ich matky, ktorú výborne zahrala Jane "Frnda", takže som sa nakoniec nerád lúčil, keď sa všetci rozišli do svojich životov a za svojimi osudy, pretože ma do svojej rodiny tak trochu vtiahli. A hudba v tomto snímku je úplne skvelá. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Konverzačná vzťahovka o ľuďoch, ktorí sú na istý čas prinútení zostať pokope a popritom vplávajú na povrch rôzne rodinno-partnerské problémy, ktoré sa všetci zúčastnení snažia vyriešiť. A podľa žánrovej nálepky to mala byť vraj komédia. No neviem, ja som sa moc nenasmial. Navyše je veľký problém, keď je film z väčšej časti postavený na dialógoch avšak tie ani za mak nebavia, len samá nuda, povrchnosť a ku koncu aj trápna sentimentálnosť. Na tomto príklade je krásne vidieť ten priepastný rozdiel s filmami Woodyho Allena, ktorý je v konverzačnej komédii s podobným námetom neprekonateľný filmový majster. Jediné čo v tomto snímku trochu vyniká je sympatická herecká zostava, hlavne Jane Fonda a Jason Bateman. Len podpriemer. 40/100 ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Wendy (Tina Fey) pije s Juddem (Jason Bateman) na střeše víno, se stále mění množství vína v její skleničce, přestože ji Judd vzal láhev, aby už nepila a tak si neměla jak dolévat. (hansel97)

Reklama

Reklama