Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Antické Grécko, 1 200 rokov pred Kristom: Kráľovná Alkména (Roxanne McKee) sa zúfalo pokúša nájsť spôsob, ako oslobodiť svoj ľud spod krutej a tyranskej nadvlády svojho pomstychtivého manžela, kráľa Amfitryóna (Scott Adkins). Najmocnejší zo všetkých bohov Zeus vypočuje jej prosby a daruje jej syna, ktorý dostane meno Herkules – poloboha, ktorého osudom je jedného dňa Amfitryóna zosadiť z trónu v krajine znovunastoliť mier. No obrovskou fyzickou silou požehnaný princ zatiaľ ani len netuší o svojom božskom pôvode či osude, ktorý mu bol daný do vienka... Prejde pár rokov a medzičasom už dospelý Herkules (Kellan Lutz) sa až po uši zaľúbi do krásnej krétskej princeznej Hébé (Gaia Weiss). Tá je však zasľúbená jeho bratovi Ifiklovi (Liam Garrigan), a tak mladým zaľúbencom neostáva nič iné, ako útek! Ten sa im, žiaľ, nepodarí – a Herkules za trest skončí v exile v brutálnom svete gladiátorov, kde sa má čo obracať, aby vôbec prežil... A práve na tomto Bohmi zabudnutom mieste konečne spozná svoju temer bezhraničnú silu i svoj osud. Odhodlaný pre svoje poslanie aj zomrieť sa vyberie späť do svojho rodiska, aby zvrhol Amfitryóna z trónu, zachránil milovanú Hébé z Ifiklovho područia a stal sa najväčším gréckym hrdinom všetkých čias! (TV Markíza)

(viac)

Videá (15)

Trailer 1

Recenzie (420)

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

Pfff.... hrozná nuda a pičovina.. až taková, že jsem přitom sledování checkovala fb na mobilu a to je kurňa, co říct! Já se na filmy zásadně dívám bez zbytečného vyrušování a když už, tak ho stopnu na tu chvíli... tentokrát mi to bylo putna. Ovšem když pak šlehal svým mečem vylepšeným o bič z blesku, tak jsem se smála a hodně, ale to byl tak jeden z mála okamžiků a hlavně asi neměl být vtipný.... prý. A ten typický happyend byl naprosto strašný. O těch miliónu chyb a blbostí, kterými příběh o Héraklovi USA totálně posralo ani nemluvím. Héra se sama nabídla Alkméně, že ji Dius oplodní? Jasně:D A to byl jen začátek.... 1*, protože znám i mnohem horší filmy z americké tvorby na antickou mytologii s mnohem horší kamerou a triky. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Miluji řecké mýty a tohle s nimi nemá nic společného. Je to historicky jakási směs řeckých, římských a možná i trochu egyptských dějin. Pokud se týká příběhu, tak z mytologie si bere jen jména některých postav, ale jejich příběh je vyprávěn naprosto jinak. Primárně je to prostě jenom akční podívaná, která mě v některých místech docela nadchla. Jenže celkově je to prostě strašné. Proč to nemohlo být o nějakém fiktivním hrdinovi? Pořád by to byl špatný film, ale aspoň by neprznil mnou milovanou postavu. ()

Reklama

666teen 

všetky recenzie používateľa

Ano, Herkules nám v panoptiku osvalených mazlíků inspirovaných jistou Číslovkou chyběl. Snad je poslední. A určitě je nejhorší. Ono, když hlavnímu hrdinovi propůjčí muskulaturu pivovarského vola a obličej retardovaného pasáčka vepřů nějakej tupoun z Tvajlajtu, je o výsledku celkem s předstihem rozhodnuto. Další kožené spodky a zpomalené vrhy zbraní, nebo soupeřem už nedám. Asi vrhnu. ()

ben666 

všetky recenzie používateľa

No podle traileru, kterej mě opravdu, ale vážně NUDIL ( a to já sem milovník trailerů), tak film tak špatnej nebyl Ono kdyby se přidalo víc krve, surovosti, sexu a Kevina Sorba :) , tak by to byla jiná káva, ale takhle je to jen hodně průměrnej film. Naštěstí film má tempo, takže rychle uběhne. A tak za hodinu si budu říkat , o čem ten film vůbec byl. Škoda ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Daniel Giat, Giulio Steve, Renny Harlin, Sean Hood | Hudba: Tuomas Kantelinen | Distribúcia: Summit Entertainment | Štúdio: Millenium Films | Rozpočet: 70 miliónov $ | Tržby: 44,448,538 $ || Nakoľko si občas doprajem tupé záležitosti, akým bol napríklad seriál Spartacus, tak som sa celkom tešil i na nového Hercula, aj napriek tomu, že čsfd predpoveď hlásila modré pozadie. A urobil som dobre. Je to lacne, ale vypyplane vyzerajúca, z 50% zpomalená béčkovyna, u ktorej som sa však párkrát pristihol, že mi vôbec nevadí. Naviac sa tu objavil Liam McIntyre zo spomenutého Sparaca, ktorý by si zaslúžil viac možností vo velkoprojektoch, nakoľko v tomto filme je jednoznačne najlepším hercom a najsvetleším momentom celého projektu. Vlastne, nechápem, prečo nehral Hercula práve on. Nový Hercules mi nevadil až tak, jak to tu väčšina prednastavila, ale je tiež pravda, že v dnešnej konkurencii scenáristicky a psychologicky vypracovaných dobrodružných akčňákov toto naozaj divákovy nesmie stačiť. Raz, a basta. 40% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Galéria (69)

Zaujímavosti (8)

  • Scott Adkins, představitel krále Amfitryóna, je ve skutečnosti pouze o 9 let starší než Kellan Lutz, který hraje jeho syna Herkula. (Geriel)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v hlavnom meste Bulharska v Sofii. (Laslo)
  • Režisér nariadil všetkým hercom oholiť si nohy. (misterz)

Súvisiace novinky

Tvůrci Avengers chystají Hercula

Tvůrci Avengers chystají Hercula

02.05.2020

Disney oznámil další hraný remake jedné ze svých slavných pohádek. Nejnovějším přídavkem se stane Hercules, kterého do kin pomohou přivést tvůrci Avengers: Endgame Anthony a Joe Russoové. Scénář… (viac)

Reklama

Reklama