Reklama

Reklama

Do opusteného domu sa nasťahuje Courtney Collinsová so svojimi dvojčatami, deväťročnými synmi Dylanom a Zachom. Skoro však prídu na to, že nie sú v tomto dome sami. Na scénu krvavého príbehu sa vracia stará premietačka a filmy, kamera, duše detí, zavraždené rodiny využité ako obeť niekomu alebo niečomu... Malý Dylan sa mení, správa sa stále záhadnejšie a zdá sa, že je pod vplyvom divných síl. Bagulova chvíľa sa blíži. Je nejaká nádej zastaviť krvavý rituál? Je opustený dom , alebo kostol dostatočnou ochrannou? Alebo je to skôr pasca? Nájde sa pomoc? (Barracuda Movie)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (388)

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Pokračování je docela slabé. Už tomu tak nějak chybí, kouzlo, atmosféra a nápad 1. Ono taky už není moc co vymýšlet že. Aspoň se dozvíme něco víc o Bagulovi. Děj navazuje na předchozí díl a vypráví o jiné rodině. Ta žije bez sadistického otce v odlehlém domě. Její děti jsou taky pokoušeny k hrůzným činům. Do děje vstoupí soukromý detektiv, který vyšetřuje případ z minulého dílu. Přesto že vidíme několik originálních vražd, jako celek to moc nefunguje... Alespoň že matku dětí hraje pohledná Shannyn Sossamon. :) "Řekni, že jsem silnější!" ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Áno, áno. Slabšie ako jednotka. Chvíľami to zadrháva, a to poriadne. Prvý problém - Postavy. Zatiaľ čo v jednotke sa s nimi aspoň dalo súcitiť, v tejto časti boli čiernobielo rozdelené na dobré a zlé, a tak mohlo byť úplne jedno, či tie zlé zakapú alebo nie. Ďalej - Znepokojivosť prvého dielu je nenávratne preč a namiesto toho režisér stavia na ľakačky (podobne ako v Insidious 3). Tie sú však vcelku funkčné. Taktiež by som bol radšej, keby tí detskí duchovia fungovali ako kulisa a nie aby tam drístali, pobehovali a vytvárali paranormálnu aktivitu. Napriek viacerým slabinám však horor ako celok funguje dobre a nebol som po odchode z kina rozčarovaný. Párkrát som sa zľakol, potešili vynaliezavé vraždy na páskach, dobrá hudba, a nebudem mať problém si ho spolu z kvalitnejšou prvou časťou zopakovať. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Snaží sa to posunúť celý príbeh na novú osobnejšiu rovinu. To čo sa v prvej časti odhaľovalo postupne a kde bol rúšok tajomna, je Sinister 2 pomerne priamočiary. To že tam nefungujú lakačky a tajomno je trochu škoda, ale určitý rozvoj na poli mytológie vytvorenej Derriccksonom tam je. Foy nie je fušer, len mal tú nevďačnú úlohu natočiť to po výbornej prvej časti. V zásade sa ale žiadna hrôza nekoná. Akurát že ústredná dvojica chlapcov lezie značne na nervy a to ešte nepočítam tie iné decká. Ransone ako ťahúň ale kupodivu funkčný a Sossamon tiež nerobí hanbu. Znesiteľné a v zásade aj celkom zábavné. Zaznamenané úmrtia sú aj celkom gore a nápadité. Ale inak to neodhalí viacej než by malo. A kráča to len po vodách priemeru. Stále ale lepšie než 80% všetkej súčasnej hororovej produkcie. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

V posledních dvou letech dostáváme samé hororové sequely, které nikdo nechtěl a kvalitami se ani nepřibližují svým předchůdcům. Sinister 2 by byl celkem snesitelný horor, kdyby neodkazoval k jednomu staršímu fantastickému filmu, jemuž se ale ani v základech nepodobá a po vzoru Insidious 3 nebo nebo katastrofální Anabelle rozhodně dělá značce ostudu. Ještě že se toho postava Ethana Hawkea nedožila :) ...50% ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Jednotka ma bohvieako nebavila, no pár príjemne svetlých (či skôr temných) momentov mala. Nakoľko šlo o hit, producenti rýchlo dali dokopy dvojku. Príliš rýchlo. Scott Derrickson zostal ako producent a scenárista, ale veľa tomu nedal. Dvojka je klasický hororový nízkorozpočtový sequel bez akýchkoľvek ambícií. Už po vizuálnej stránke vyzerá zle, akosi televízne. Bughuul si koleduje o titul jednej z najslabších hororových filmových persón posledných rokov. Od režiséra Citadely som rozhodne čakal viac. A strašne by zaujímalo, ako v tomto prípade preživší polícii vysvetlili to, čo sa stalo (zmiznutie dieťaťa, zhorenie chlapa zaživa a podpálenie domu). "No, viete, prišlo tam také strašidlo a ono to urobilo.“ – "Aha, jasné, v pohode, môžete ísť, my už si to nejako zaevidujeme.“ - "Ďakujeme, Dovi." - "Dovi." ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Illinois na místech Kankakee, Chicago, Joliet, St. Anne, Grant Park, Forest Park a v Chicago Studio City. (noelcoward73)

Reklama

Reklama