Reklama

Reklama

The Black Water Vampire

  • USA Black Water Vampire
Trailer

Oblasť Black Water je miesto, ktoré skrýva temné tajomstvo. Za posledných 40 rokov je tu každý desiaty rok v lese nájdené mŕtve telo mladej ženy so záhadnými stopami po uhryznutí. Navyše, v tele nie je ani kvapka krvi. Zo zločinov bol obvinený miestny obyvateľ Raymond Banks (Bill Oberst Jr.) a aj keď proti nemu nebol nájdený žiaden priamy dôkaz, je aj tak odsúdený na smrť. Teraz čaká v cele na naplnenie svojho osudu. Danielle (Danielle Lozeau) však neverí, že tieto ohavnosti má na svedomí práve on. Presvedčí preto svoju priateľku Andreu (Andrea Monier) a priateľa Roba (Robin Steffen), aby sa vydali do lesa nájsť dôkazy o Raymondovej nevine. Aby mali celé dobrodružstvo riadne zdokumentované, najmú si Anthonyho (Anthony Fanelli), aby to všetko nakrútil. (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (15)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Do filmu jsem šel s tím že tady má nějakých 25%. Takže jsem nečekal totálně nic. Na IMDB má 50%. Takže jsem do toho šel a nakonec nejsem tak zklamanej, je to prostě levnej film na styl FF. To znamená že hodinu se tu bloudí po lese a pak je tu naháněčka. A i když je upír poměrně dost levnej tak dokázal celkem vystrašit díky tomu že vyskočil na kameru. Ne není to nějaký převratný film ale v žánru FF se mi zdál jako průměr. Vzhledem k těm sračkám co vznikaj. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Mladá študentka sa rozhodne natočiť dokument o vraždách, z ktorých bol obvinený miestny čudák. Dôkazov ale bolo málo a tak si dievča myslí, že je nevinný. Zvláštne je hlavne to, že obete boli vždy bez krvi a s kúsancom na krku. Vydáva sa s kamarátmi na miesto vrážd aby zistila, čo sa naozaj stalo. Postupne zistia, že vraždy neboli spôsobené človekom. Nočný les dokázal zopár krát vytvoriť mrazivú atmosféru. Výzor vampíra sa mi tiež velmi páčil. Obvinený vrah bol fakt brutálne psycho. + herec z The Den, Zombieworld a Gnome Alone + herec z Frankenstein vs. The Mummy ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Typický lacný found footage horor, do ktorého si tento krát vymysleli strašidelnúúú legendu o vraždách v oblasti Black Water, z ktorých bol usvedčený a uväznený podivínsky vrah (odporný Bill Oberst Jr., ktorého vo filmoch neznášam). Vraždy sa dejú vždy na zimný slnovrat a každých desať rokov, čo niekomu možno trochu pripomenie časové ohraničenie typu "Jeepers Creepers", na ktorý odkazuje (vykráda) aj plagát filmu. A túto legendu ide už tradične preskúmať partia mladých filmárov a aby nebola nuda, tak rovno okolo 21. 12., 10 rokov po posledných vraždách. Ale dosť kecov; väčšina filmu je nuda, medzi ktorou sa „niečo“ pomaly začne rysovať a to „niečo“ už celkom ujde. Kto má found footage horory rád, by s tým nemal mať životný problém a kto nie, tak to môže v kľude vynechať, o nič nepríde. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Partia víťazov v orientačnom behu sa vyberie do hôr aby sa práve v čase ďalšej vraždy dozvedela niečo viac o pozadí tajomného vraždenia, ktoré tu už funguje desaťročia. A samozrejme, dozvie sa toho viac ako by im to bolo milé. Opäť found footage inšpirovaný Blair Witch Project len o niečo horší ako spomínané hľadanie čarodejnice. Problém j v tom, že Blair Witch ma vôbec nenadchol... ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„The Black Water Vampire“ je jednoduše produkt současné doby a současného hororového trhu. Vzít do ruky kameru a najít opuštěné místo, trochu s tou kamerou hýbat ze strany na stranu, ve vypjatých momentech ještě rychleji, potom jenom počkat na tmu a všechno zopakovat, je prostě vzorec, který se strašně snadno napodobuje. Je pak třeba už jen dát důraz na zvuky a kýžený efekt se dostaví. Jako diváka mě to nebaví, hlavně v tom smyslu, že tohle jsou filmy, které se navzájem vykrádají a přinášejí naprosto kulové. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

  • Nakrúcanie prebiehalo v okolí mesta Big Bear Lake v San Bernardino County v Kalifornii, ktoré je obklopené národným lesom San Bernardino. Film bol natočený za 15 dní. (beso74)

Reklama

Reklama