Reklama

Reklama

Nákupné maniačky

(relácia)
  • Česko Nákupní maniačky

Obsahy(1)

Nastylovať sa za 4 hodiny a 500 eur dokážu len skutočné nákupné maniačky. Ale len jedna z nich môže byť tá pravá! S komentárom skúseného stylistu sledujeme päť žien počas jedného týždňa a uvidíme, ktorá z nich splní svoje úlohy najlepšie. Denný seriál Nákupné maniačky je súťažná televízna šou, spájajúca ženy rôzneho veku, vzdelania a výzoru, ktoré majú spoločnú vášeň - nakupovanie. Ich úloha znie priam rozprávkovo - v časovom limite 4 hodín musia minúť 500 eur a nakúpiť za ne oblečenie a doplnky, pomocou ktorých vytvoria outfit na zvolenú tému. Hodnotiť sa budú nielen navzájom, ale svoje pozorné a neúprosné oko na ne upriami aj profesionálny stylista. Najvyšší počet bodov potom určí víťazku týždňa, ktorá získa nielen celý svoj nákup, ale aj 500 eur v hotovosti. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (85)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Tak toto je snáď iba pre televízne maniačky. Je fajn, že na rozdiel od Bez servítky tu máme k výsledku bližšie, pretože ho vidíme a nemusíme iba hádať, akože to jedlo chutilo. Kvalita jednotlivých dielov bude asi závisieť od inteligencie žien, ktoré sa súťaže zúčastnia, obávam sa však, že priemer je jedna fajn baba na štyri slepice. Ďalej neplánujem tento priemer s vačšími skúsenosťami s programom upravovať, tých pár dielov s jedným tímom mi stačil a možno som ešte dobre obišiel. ()

lukas.barbuscak 

všetky recenzie používateľa

Pôvodným (snáď) cieľom tejto showky je pravdepodobne ukázať, ako pekne sa dá obliecť za určitú sumu peňazí a obmedzený čas v slovenskom nákupnom centre. Úplne rozumiem tým, ktorých zaujíma móda/obliekanie, že sa na to občas pozrú, veď je to oddychovka, baby môžu pred telkou hodnotiť, komentovať.. Problémom je, že medzičasom, kým sa daná žienka oblieka, ďalších pár spolusúťažiacich sedí v jej byte, ohovárajú, klebetia, súdia, kritizujú, že človeku je pred tou telkou až trápne. A ešte väčším problémom je, že to možno ľudia pozerajú kvôli tomuto a povedia si, že "ešteže ja taká/ý nie som". Omyl. Jedna hviezda za pekný (počiatočný) nápad. ()

Reklama

rationibus 

všetky recenzie používateľa

Nikdy by som to nebola uverila - ale pozerám to a bavím sa. .Na základe odporúčania som si to našla v archíve TV JOJ, zapáčilo sa mi to a pozerám to /vždy týždňový cyklus spolu/. .Takže sa nebudem pretvarovať a dám tri hviezdičky. . P.S. S prekvapením som zistila, koľko žien a dievčat v mojom okolí to pozerá. Áno, vyslovene inteligentných a úspešných žien. .Mnohé by sa aj rady prihlásili, len obava z prísnych hodnotiteľov či výslovný zákaz partnera im v tom bránia. Takže ktovie, možno uvidím voľakedy v programe aj známu tvár. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Päť hlúpych husí sa preteká v tom, ktorá sa dokáže za päťsto eur najštýlovejšie a najmodernejšie vystrojiť. Navzájom sa hodnotia, prehrabávajú svoje zablšené šatníky, rozprávajú absolútne nezmysly a snažia sa čo najviac ohovoriť svoju súperku. Sprosté, vyfintené sliepky. Sebavedomé buranky, ktoré si asi nikdy uvedomia aké sú strašne trápne a úbohé. Papradňanské kráľovné krásy s inteligenciou húpacieho koníka. Tak to sú účastníčky primitívnej súťažnej reality show "Nákupné maniačky“. No a tie ich outfity hodnotia akýsi prihriatí tajtrlíci, ktorí sa snažia pôsobiť ako všeznalí módni kritici. Nedá sa na to pozerať. Je to odpad! ()

Jadro 

všetky recenzie používateľa

Aký väčší dôkaz totálnej reality ešte potrebujeme? Koľkokrát niečo varím a prepínam programy a WAU dáva túto vypaľovačku, nič mi nespraví lepšiu náladu a to na HBO môžu íst Avengers :D Taký krásny nežný priesak /na 90% vymletých intelektuálok/ úbohej reality, kde aj pár jedincov dokáže vyplniť prihlášku len pre 500 eurový nákup... Smutné no tak kruto reálne... PS: Sem tam mi nejaký ten parádny koment poriadne zašpiní kuchyňu :-) ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama