Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nastylovať sa za 4 hodiny a 500 eur dokážu len skutočné nákupné maniačky. Ale len jedna z nich môže byť tá pravá! S komentárom skúseného stylistu sledujeme päť žien počas jedného týždňa a uvidíme, ktorá z nich splní svoje úlohy najlepšie. Denný seriál Nákupné maniačky je súťažná televízna šou, spájajúca ženy rôzneho veku, vzdelania a výzoru, ktoré majú spoločnú vášeň - nakupovanie. Ich úloha znie priam rozprávkovo - v časovom limite 4 hodín musia minúť 500 eur a nakúpiť za ne oblečenie a doplnky, pomocou ktorých vytvoria outfit na zvolenú tému. Hodnotiť sa budú nielen navzájom, ale svoje pozorné a neúprosné oko na ne upriami aj profesionálny stylista. Najvyšší počet bodov potom určí víťazku týždňa, ktorá získa nielen celý svoj nákup, ale aj 500 eur v hotovosti. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (85)

peiton 

všetky recenzie používateľa

Neviem k čomu je dobrá takáto relácia a kto je jej tvorcom,no jedno je isté a to síce,že je tu vidno tá jeho/jej profesionalita"!!!Jednu hviezdičku udeľujem zato,že som žena a zmysel pre estetiku a detail mám tak trocha v krvi.A chápem takýto druh relácie zameraný výlučne a väčšinou na ženské publikum,ktoré takéto niečo potrebujú riešiť na ceste k lepšiemu zovňajšku.Som rada,že táto problematika sa ma netýka a ide úplne mimo mňa. ()

Amandeus666 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak totok je hovno s velkým H. Ovšem tvůrci jsou v tom asi nevině, neb to, co tohle nejvíc táhne dolů jsou vypatlaný nány, co se zajímají jen o hadry a utrácí nesmyslné částky za nesmyslně nekvalitní oblečení. Do toho na pozadí nějaké hňup kafrá, co by teda jako rozhodně neměli nosit a co je total trendy look :D, no tož, to mi ho vyndé. Ale abych tolik nehájil myšlenkotvůrce, když přijdete s takovou dementní myšlenkou, chytráky tím nepřilákáte. Televizní ukázka myšlenkového a hodnotového úpadku doby. TOŽ CELKOVĚ: Jestli chcete zažít pocit, jak vám někdo vymrdává mozek z hlavy a postupně vám zabijí jeden neuron za druhým, hoďte na tohle mrkec. Stačí jeden díl a uvidíte, kam až některé dámy mohou se svým hodnotovým žebříčkem klesnout. Hnus. ()

Reklama

doogiemus odpad!

všetky recenzie používateľa

Nákupné hlupáčky je veľmi pekná šou. Stretnú sa pipka, kravka, kozička a kačka a popri "vtipných" komentároch predstavujú svoje "hlboké" vnútorné bohatstvo. A tak počuť len "ja som hlúpa", hovorí jedna, pričom druhá jej kontruje "to je pravda, ale ja som tá najhlupšia". Tretia sa cíti byť urazená a musí jasne poznamenať: "Ale kravka, ale pipka, čo to nevidíte - pozrite - ja vás predbieham na plnej čiare. Ja som kráľovná hlupáčok." A tak ďalej a tak ďalej. Potom nejaký pajáčik, ktorý sa cíti byť kráľom takýchto kraviek a pipiek, hodnotí ktorá je tá fakt najhlupšia. Proste sila. Normálne som cítil, ako mi odumierajú mozgové bunky. A predstavte si, že to ide v telke skoro každý deň. Bojím sa, či toto nie je zrkadlo veľkej časti národa. Ak áno, tak - Pane, zmiluj sa! ()

Bernice 

všetky recenzie používateľa

Ony dostanou 500 éček. Tolik peněz a ony místo toho, aby si koupily kvalitní oblečení si koupí první šunt co uvidí a za zbytek si koupí minimálně tunu mejkapu. Ale jinak bych to až tak černě neviděla. Některý jsou jsou sice blbý jak poleno, ale občas jsou tam docela pěkný outfity...ale s podporováním takto konzumního stylu života zase nesouhlasím... ()

rationibus 

všetky recenzie používateľa

Nikdy by som to nebola uverila - ale pozerám to a bavím sa. .Na základe odporúčania som si to našla v archíve TV JOJ, zapáčilo sa mi to a pozerám to /vždy týždňový cyklus spolu/. .Takže sa nebudem pretvarovať a dám tri hviezdičky. . P.S. S prekvapením som zistila, koľko žien a dievčat v mojom okolí to pozerá. Áno, vyslovene inteligentných a úspešných žien. .Mnohé by sa aj rady prihlásili, len obava z prísnych hodnotiteľov či výslovný zákaz partnera im v tom bránia. Takže ktovie, možno uvidím voľakedy v programe aj známu tvár. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama