Reklama

Reklama

Staviteľ Mickey

  • Česko Stavitel Mickey (viac)
Animovaný / Krátkometrážny / Rodinný / Komédia
USA, 1933, 7 min

Réžia:

David Hand

Hrajú:

Walt Disney

VOD (1)

Na rušnom stavenisku Mickey ovláda pásový bager, Minnie predáva balené obedy a flirtujúci Pete robí predáka. Keď Peteove návrhy prekročia hranicu vhodnosti, Minnie prichádza na pomoc Mickey. Výsledkom je naháňačka cez oceľovú konštrukciu budovy a strhujúci záver. (Disney+)

Recenzie (6)

Estrellita 

všetky recenzie používateľa

Mám radši novější díly, prostě mi ta "hudební" podoba Mickeyho tolik nesedí. Není nad Protinožce! Ale co, aspoň se vzdělám. 52% ()

Reklama

majo25 

všetky recenzie používateľa

52. diel zo série Mickey Mouse - Mickey a jeho antropomorfný bager - Mickey sa nemá veľmi v láske so stavbyvedúcim, ale keď sa oprie už aj do jeho Minnie, to je priveľa. Nastupuje boj (resp. útek Mickeyho) a všetko-všetúčko sa láme a rúca. 60% ()

LuiCJ 

všetky recenzie používateľa

Toto je už jedna z tých lepších grotesiek. Animácia je podľa mňa veľmi pekne spracovaná, hlavne na začiatku bager ale aj záverečná naháňačka. Príbeh sa však približuje groteskám, v ktorých ide o to isté. Mickey a Minnie, občas aj Pluto, sú spolu a všetko je v poriadku. No objaví sa nebezpečný kocúr Pete a snaží sa ukradnúť Minnie. Mickey ju pochopiteľne zachráni a stane sa z neho veľký hrdina. A toto je veľká škoda a slabina týchto grotesiek. Je toľko iných možností. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama