Reklama

Reklama

Prvých 100 - Série 2

(séria)
USA, 2014, 11 h 19 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvorcovia:

Jason Rothenberg

Predloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrajú:

Eliza Taylor, Paige Turco, Thomas McDonell, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Devon Bostick, Lindsey Morgan, Ricky Whittle, Christopher Larkin (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(16)

Obsahy(1)

Ti ze "stovky", kteří přežili, byli odvedeni do zařízení Mount Weather. V komplexu se potkávají s "Horskými lidmi", kteří kvůli své kostní dřeni nemůžou vylézt na povrch Země. Jediným lékem je pro ně krev "stovky". Mezitím Archa přistála na Zemi a chce "stovku" osvobodit. (Varan)

Diskusia

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

Ako môže mať toto 89 %? Veď je to prvotriedna sračka. V jednej epizóde sa udeje 5 udalostí, ktoré si navzájom protirečia a nikomu to vôbec nevadí. Dej sa neposúva, napriek nekonečnej stopáži, takmer nikam. Všetci medzi sebou len nezmyselne bojujú, a keď už vyhrajú alebo prehrajú, tak hneď začnú bojovať proti niečomu inému, čo je v zásadnom rozpore s ich predošlými zásadami a postojmi. Seriál má zaujímavý námet, ale to spracovanie je, ako to už býva, smerované pre primitívnu mládež. Čomu odpovedá aj herecké obsadenie, ktoré síce hrá mizerne, ale má pekáč buchet a zrovnané zuby.

Reklama

Reklama