Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 207x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Výborný program, ktorý je rozhodne ako uliaty pre štátnu televíziu. Všade usmiate tváričky, vtipné situácie (niekedy sú vyrobené fakt spontánne), zhovorčivý moderátor, spomienka na 80 roky a kvíz aj z dnešného sveta. A prečo nie? Fakt som sa v oboch častiach výborne bavil a možno budem nakoniec tomuto programu "holdovať" :). ()

Polnoch 

všetky recenzie používateľa

Zábavná a originálna relácia. Chválim výborný výber moderátora a kapitánov týmov. Adela aj Dano sú dosť rozdielni, čo ešte pridáva na zaujímavosti súťaže. Väčšinou sú aj hostia zaujímaví a páči sa mi, že sa obmieňajú. Na tejto relácii je super aj to, že pravidlá nie sú také prísne a atmosféra je uvoľnená. ()

Reklama

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Toto je výborný koncept a aj spracovanie je na dostatočnej úrovni zábavnosti a nápaditosti... akurát, čo ja v lepšom nechápem (alebo chápať nechcem) a v horšom ma to irituje, je skutočnosť, že prečo musia byť súťažiacimi známe osobnosti a nie normálni ľudia alebo hocikto ? Pretože je to potom akože zábavnejšie ? Prečo musia byť všade tie isté ksichty ? Zapnem telku a už sa na mňa niekto z nich škerí, tieto persóny, ktoré nemusím viac či menej, ktoré majú tuto u nás akože patent na humor a ktoré si už dávno urobili z televízneho priestoru svoju obývačku.. ()

chessbeer odpad!

všetky recenzie používateľa

Neviděl jsem, ale vzhledem k tomu, že je to kopie "Máme rádi Česko" degradovaná slovenským obsazením, je jasné, že to bude stát za hovno. Přeci jenom většina slováků je ráda, když ví, kde leží nejbližší knajpa. Nechápu, proč poslední dobou musí všechno co běží u nás, běžet v horší verzi i na slovensku? (Případně to rovnou spojíme do Československého čehosi. Doufám, že časem budou třeba Českoněmecká nebo Českoněmeckopolskoruskomaďarskoslovenská superstar., protože nejspíš máme málo dementů v čechách, proto je potřeba je tahat i odjinud.) ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

Príjemná,pohodová relácia s dobrým spracovaním,ale obávam sa,že časom omrzí a zabudne sa na ňu ako na vlaňajší sneh.Ak sa vôbec udrží na televíznej obrazovke..Ale čo ten moderátor,zase a opäť ten otrepaný Nikodým. Nemôžem sa na neho pozerať,je mi vrcholne nesympatický. A aj napriek tomu,hádam,že bude mať potencionál prežiť dlhšie ako sme zvyknutý u iných relácií podobného typu. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)
  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)

Reklama

Reklama