Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 210x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

peiton 

všetky recenzie používateľa

Príjemná,pohodová relácia s dobrým spracovaním,ale obávam sa,že časom omrzí a zabudne sa na ňu ako na vlaňajší sneh.Ak sa vôbec udrží na televíznej obrazovke..Ale čo ten moderátor,zase a opäť ten otrepaný Nikodým. Nemôžem sa na neho pozerať,je mi vrcholne nesympatický. A aj napriek tomu,hádam,že bude mať potencionál prežiť dlhšie ako sme zvyknutý u iných relácií podobného typu. ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Výborný program, ktorý je rozhodne ako uliaty pre štátnu televíziu. Všade usmiate tváričky, vtipné situácie (niekedy sú vyrobené fakt spontánne), zhovorčivý moderátor, spomienka na 80 roky a kvíz aj z dnešného sveta. A prečo nie? Fakt som sa v oboch častiach výborne bavil a možno budem nakoniec tomuto programu "holdovať" :). ()

Reklama

VojinRyan 

všetky recenzie používateľa

Po dlhej dobe konečne niečo z našej produkcie, čo má svoju originalitu. Výborne ma prekvapil nápad urobiť šou, ktorá nás prevedie históriou Slovenska zo všetkých kútov a rohov, ako sa len dá. A to som rád, pretože sa človek dozvie niečo nové a opäť si pripomenie, čo už kedysi dávno vedel. A v podaní kapitánov Adely a Dana si to drží dobrú úroveň. Čo hodnotím kladne je nápad, originalita a kupodivu vtipnosť programu a s ľahkým nadhľadom, kde nechajú občas aj nepodarené zábery. Hostia niekedy vtipný niekedy ani nie. Ale nato, že je to s našej produkcie tak klobúk dole. 70% - 4*. ()

JohnyD 

všetky recenzie používateľa

Televíziu zapínam len výnimočne, ale ak som v piatok doma, tak si nezabudnem pustiť Milujem Slovensko. Konečne niečo pri čom sa človek zabaví a niekedy niečomu aj priučí z histórie/geografie/.... Slovenska. Naviac je to bez reklám a rýchlo to utečie. A fandím mojej platonickej láske Adele Banášovej, škoda toho nedotiahnutého formátu. 6/10. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Vcelku atraktívny, zábavný, veselý, originálny a pestrofarebný formát, ktorý však po pár rokoch vysielania začal (napriek obmieňaniu súťažných disciplín a hostí) stagnovať a mierne nudiť. Mňa osobne iritovala aj oplašená „blavácka úderka“ v zložení Dano Dangl a Adela Banášová/Vinczeová. A to som pomerne veľký fanúšik WTF humoru, akým sa kedysi (napr. SOS, Kredenc, Partička...) prezentoval resp. ešte aj dodnes sa stále občas prezentuje Dangl. Ale tu toho bolo proste už ozaj moc. Potešilo spestrenie v podobe živej kapely, hrajúcej najslávnejšie slovenské hity (vrátane ľudových). Tejto úlohy sa chopila poslušná súdruhovská iskrička Samuel Tomeček, hrajúci napr. na oslavách MDŽ strany Smer začiatkom marca 2018 (pár dní po tom, čo bol brutálne zavraždený investigatívny novinár Ján Kuciak a jeho snúbenica v ich vlastnom dome). Každopádne, oproti českej, nudnej a mega upätej verzii je to na Zlatý glóbus. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)
  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)

Reklama

Reklama