Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 210x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

GalaktikHero odpad!

všetky recenzie používateľa

V súťaži o vrchol trápnosti by táto pseudorelácia asi vyhrala celosvetovú súťaž. Pohľad na naše prepytujem "hviezdy" a ešte raz prepytujem "šoubiznisu" je žalostný, smutný a normálnemu človeku obracia žalúdok ako po pančovanom burčiaku. Páni herci nám vymierajú a zostáva toto PANOPTIKUM. Ešte že máme aspoň pár športovcov, ktorí nám vedia urobiť radosť. ()

kickassgirl 

všetky recenzie používateľa

objavila som to az teraz a po dlhej dobe som sa pri slovenskej relacii dobre zabavila a aj nieco naucila. nikodym ma milo prekvapil, netusila som, ze sa dokaze vobec odviazat :) jeho tanecne kreacie ma vzdy rozosmeju. adela a dano su zaruka kvality a sutazivost medzi nimi je perfektna. vyborne doplnene skvelym spevom sama tomecka ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Strašne umelé. Silená zábava, akoby oslavovali silvestra pri natáčaní vopred niekedy v polovici októbra. So Slovenskom nemá súťaž nič spoločné, len to, že sa tam hovorí po slovensky. Jedna hviezda aspoň za pohotovú Adelu, ktorá aj z vyložene trápnej situácie dokáže vyťažiť záblesk vtipu. Dano, vráť sa do Partičky. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Formát súťaže je síce obstojný a zaujímavý - ale to je zrejme jediné, čo by sa dalo na tejto show vyzdvihnúť (za to je tá 1*). Stále dokola to isté - team Dangl vs. team Banášová - súťažia o to, kto sa bude viac predvádzať a kto trepne väčšiu kravinu, čomu moc nepomáha ani smerácky posluhovač Nikodým. Niekedy až žasnem ako pri tej hre s podávaním si toho balíka preukazujú tie celebritky svoj prehľad, ktorý je väčšinou veľmi biedny. No a Tomečkove spevácke "kvality" sú posledným klincom do rakvy celej veľkolepej show. ()

tančísvlky odpad!

všetky recenzie používateľa

Zavoláme akože hereckú a miestami aj moderátorskú "elitu" národa , dáme do scenára byť hlavne za každú cenu zábavný , smiať sa od ucha k uchu a od prvej sekundy tomu neuveríte ani omylom. Ďalší otrasný počin slovenskej beznádeje vytvoriť niečo zmysluplné. Tak na toto skutočne nemám , jeden z najodpornejší program široko-ďaleko ... ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)
  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)

Reklama

Reklama