Reklama

Reklama

V predvečer promócie na právnickej fakulte sa Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla zavesiť svoj život amatérskeho detektíva na klinec. Zatiaľ čo hľadá prácu v prestížnych právnických spoločnostiach, obráti sa na ňu jej bývalý priateľ Logan (Jason Dohring) so žiadosťou o pomoc - je totiž obvinený z vraždy. Veronica odchádza do rodného mesta, aby Loganovi zabezpečila poriadneho obhajcu. Okolo jeho prípadu sa však deje niečo, čo jej nedá spať. V príbehu natočenom na motívy slávneho amerického seriálu z roku 2004 sa Veronica rozhodne vypátrať pravdu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (169)

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Verču Mars jsem měl moc rád a díval se na ní. Bylo to kvůli Kristem Bell. To je jasné. Buď jsem ale hodně zapomněl, nebo zestárnul. Z filmu totiž dvakrát hin zrovna nejsem. Délka je zbytečně moc. Snaha návrat maximum postav co se jen dá, taky nějak extra svou službu neudělala (působí jen účelově, nafukuje a rozmělňuje děj vedlejší linkou). A navíc Verča ztloustla... viděli jste ten zadek? ()

zbyshek 

všetky recenzie používateľa

Nebyl jsem nikdy fanda stejnojmenného seriálu, ale vždycky jsem věděl oč tam běží a viděl jsem i pár random dílů. Proto jsem si asi nemohl plně vychutnávat to, co tento film přinesl více zasvěceným fanoušků Veroniky Mars. Já jsem to hodnotil čistě jako běžný film, a podle toho je to hodnocení asi takové. Největším trnem v oku pro mě byl herec Jason Dohring, ten opravdu hrál jako když nehrál, jemu jsem nevěřil absolutně nic. Skoro všichni herci podle mého, samozřejmě kromě Kristen Bell, už pozapomněli to herecké řemeslo. Ještě jsem zapomněl na hvězdného James Franca, kde podstata jeho účinkování měla jen navodit trochu té noblesy k filmu, a že se o podíl na tomto filmu zasloužilo i někdo z Hollywoodské sekce. Celkově tento film neoplýval ničím interesantním, příběh, humor, akce.. všechno takové lehce pod úrovní. Dávám 40%. ()

Reklama

Dado 

všetky recenzie používateľa

V momente, keď vás film nadväzujúci na seriál, ktorý ste pred niekoľkými rokmi sledovali, no nikdy si nezískal miesto medzi tými najobľúbenejšími, dokáže strhnúť tak, že si ani neuvedomíte ako a odrazu je 1 hodina po polnoci a pred vami bežia záverečné titulky, si uvedomíte, že tomuto kúsku nemôžete dať nízke hodnotenie. Filmová Veronica Marsová neoplýva možno nejakým premyslenejším príbehom, ten by sa pri šikovnosti scenáristu dal spracovať ako hodinový pilot k prípadnému reštartu seriálu, no charizma sršiaca z hercov, ktorí si opätovné stretnutie na pľaci viditeľne užívajú a scenár nabitý pasážami, ktoré dokážu veľmi dobre udržiavať tempo celého príbehu a zároveň zabávať diváka, sú tými najväčšími zbraňami tvorcov. Pokiaľ ste sa v živote nestretli s rovnomenným seriálom, ani sa neunúvajte pozerať film. Je tu totiž príliš veľa odkazov na predchádzajúce dianie, ktoré nedokážete pochopiť a výsledkom je značne okresaný zážitok. Ak ste však seriál sledovali a aj nepatril medzi tie veci, kvôli ktorým by ste si každý deň s napätím sadali pred televízne obrazovky, nebojte sa a choďte do toho. Pre fanúšikov seriálu je to samozrejme povinnosť, ktorá ich rozhodne nesklame. (75%) ()

Luteka 

všetky recenzie používateľa

Pro mě naprosto důstojné a vymodlené pokračování seriálu. Cameo Daxe mě nejvíc rozesmálo :) Celý film - ano filmem to nazývat budu! - byl pro mě nadprůměrným počinem z jinak šedé hollywoodské produkce. Jakožto i jeden z 91 585 přispěvatelů jsem s výsledkem naprosto spokojená a všem fandům seriálu samozřejmě doporučuji :) P.S. A po velmi velmi velmi velmi dlouhé době je to jeden z filmů, který mě donutil tu zanechat komentář! :) ()

Cedr 

všetky recenzie používateľa

Sympatický návrat do Neptunu, pro něhož je věrnost k seriálu jeho největší kladem a paradoxně i největším záporem. Na jednu stranu srdce fanoušků musí plesat radostí, protože vymodlené pokračování naváže do starých kolejí s tak sebevědomým stylem, že to skoro vypadá jakoby Veronica Mars nikdy z obrazovek nezmizela. Na stranu druhou, nebývale chytlavý scénář, dialogy a atmosféra, tedy to co Veronicu odlišovalo od průměrných teenagerských seriálů, narozdíl od všech protagonistů příliš nedospělo. Ok. Proč by ale také mělo? Vždyť jde vzhledem k okolnostem doslova o produkt fanoušků fanouškům a konzistence bývá u takto s odstupem našroubovaných pokračováních nevídanou vlastností. Nicméně kvalita zápletky a dialogů tohoto snímku se spíš řadí k úrovni těch průměrnějších dílů původního seriálu. Vše je ale i tak podle očekávání provedeno s pořádnou porcí vášně a spokojenost příznivců je garantována. Příliš nových fanoušků tento film asi Veronice nepřinese, ale to cílem stejně nebylo. Důležité je, že tento odvážný projekt, který snadno mohl skončit katastrofálně se nemusí před svým cílovým publikem vůbec stydět. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (14)

  • Rozpočet filmu byl dva miliony amerických dolarů, které se vrátili hned během prvního víkendu. První víkendové den film hrálo jen 95 kin a výdělek činil 230 tisíc dolarů. Druhý den film hrálo celkem 291 kin a výtěžek přesáhl 2 miliony. (Patw)
  • Kristen Bell porodila přibližně 2-3 měsíce před natáčení holčičku. (rafix)
  • Už dlhšie sa hovorilo o filmovom spracovaní seriálu, avšak neboli financie. Realizáciu projektu nakoniec umožnil internetový projekt Kickstarter, ktorý spočivá v tom, že ľudia z celého sveta môžu prispieť na tvorbu filmu alebo hry. Na Veronicu Marsovú sa vyzbieralo približne 5,7 milióna amerických dolárov, čím stanovil nový rekord. Tvorcovia pritom potrebovali asi iba tretinu sumy. Ľudia, ktorí darovali najviac peňazí, dostali menšie roly vo filme. Okrej platformy Kickstarter bol film financovaný aj značkami Samsung, Pepsi, Budweiser či BMW. (kacer4)

Súvisiace novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené