Reklama

Reklama

V predvečer promócie na právnickej fakulte sa Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla zavesiť svoj život amatérskeho detektíva na klinec. Zatiaľ čo hľadá prácu v prestížnych právnických spoločnostiach, obráti sa na ňu jej bývalý priateľ Logan (Jason Dohring) so žiadosťou o pomoc - je totiž obvinený z vraždy. Veronica odchádza do rodného mesta, aby Loganovi zabezpečila poriadneho obhajcu. Okolo jeho prípadu sa však deje niečo, čo jej nedá spať. V príbehu natočenom na motívy slávneho amerického seriálu z roku 2004 sa Veronica rozhodne vypátrať pravdu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (169)

Topco 

všetky recenzie používateľa

Celovečerného pokračovateľa prvej série Veroniky Mars som dopozeral asi až na tretí raz. Zdĺhavé a herecky fádne až mdlé (jediná pozerateľná bola samotná Bell) a nebavil ma žiaden z nastolených vzťahov. Po formálnej stránke potešilo titulkové intro, ozvláštňujúci voice-over či občasná práca so žalúziami a šerosvitom. Jeden z tých slabších neo-noirov 2010´s. ()

Pump 

všetky recenzie používateľa

Docela hloupá krimi a z komedie toho není moc, čemu se dá smát. Nejlepší jsou scény, kde nejlepší z nejlepších čelí stupiditě, která se jim asi stala zrovna v tu chvíli, ale předtím byli všichni dokonalí. Takový ten typ filmu, kde si tvůrci vymyslí co chtějí a mnoho se nezatěžují detaily. Bylo to docela utrpení a místy to šlo, ale nevím, který z pocitů převládal. ()

Reklama

Laerry 

všetky recenzie používateľa

Když se chce, tak to jde. Aneb fanouškovský film pro fanoušky, zaplacený samotnými fanoušky. Veronica Mars se tímto zapsala do důležitého milníku filmové produkce, a to jí už nikdo nevezme (respektive Robu Thomasovi, který se odhodlal jít s projektem na Kickstarter). Nostalgická vzpomínka a důstojné ukončení skvělého seriálu, který dokázal, že "teenagerovský seriál" se nemusí nutně rovnat dementní kravině. Všechna drobná camea a narážky na dny minulé tak fanouška VM dozajista potěšily, i když netuším, co z toho měli "obyčejní náhodní diváci". Každopádně jsem se dočkala LoVe závěru, finally:-)) Gonna miss ya, Marshmellow! ()

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Průměrný scénář, průměrná zápletka, průměrná režie. Průměrné vlastně úplně všechno. Za co tedy ty čtyři hvězdičky? Za sympatickou postavu Veronicy, která kupodivu hodně slušně hláškovala a strčila tak do kapsy kdejakou komedii, kterou jsem viděl. Škoda jen, že tvůrci nedali větší důraz také na obsah. 70% ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Seriál som nevidel, ale keď už som to stiahol pre segru, tak som si to rovno pozrel. A nie je to najhoršie. Keby som videl seriál, tak možno zvýšim na štyri, ale takto mi to prišlo ako keby som videl štvrtý diel prcičiek bez znalosti predošlých. Takže tie drobné odkazy na seriál som vôbec neregistroval a týmto si teda tvorcovia u mňa nešplhli hviezdičkou na vrch. Ale inak hej, dá sa to pozerať a funguje to ako samostatný film s televíznymi hercami a príbehom, ale s celkom sympatickým humorom (James Franco a Silmarillion) a hlavne s Kristen Bell, ktorá starne do krásy. 70% - 3* ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (14)

  • Natáčanie snímky prebiehalo v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Už dlhšie sa hovorilo o filmovom spracovaní seriálu, avšak neboli financie. Realizáciu projektu nakoniec umožnil internetový projekt Kickstarter, ktorý spočivá v tom, že ľudia z celého sveta môžu prispieť na tvorbu filmu alebo hry. Na Veronicu Marsovú sa vyzbieralo približne 5,7 milióna amerických dolárov, čím stanovil nový rekord. Tvorcovia pritom potrebovali asi iba tretinu sumy. Ľudia, ktorí darovali najviac peňazí, dostali menšie roly vo filme. Okrej platformy Kickstarter bol film financovaný aj značkami Samsung, Pepsi, Budweiser či BMW. (kacer4)
  • Na policejní stanici zmiňuje Leo (Max Greenfeld), že slyšel, že Veronica (Kristen Bell) pracuje u FBI. Ta mu odpovídá: "Možná v příštím životě," čímž naráží na zrušenou 4. řadu, která se měla odehrávat právě u FBI. (BlackJoanna)

Súvisiace novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (viac)

Reklama

Reklama