Reklama

Reklama

Leatherface - zrození

  • USA Leatherface (viac)
Trailer 2

Desať rokov po tom, čo boli Verne (Lili Taylor) odobraní zo starostlivosti obaja synovia, sa chlapcom podarí utiecť z psychiatrickej liečebne. Spolu s nimi utečú i dvaja šialenci, ktorí so sebou ako rukojemníčku zoberú mladú zdravotnú sestru. Vydávajú sa na útek pred mužmi zákona, ktorých vedie Hal Hartman (Stephen Dorff), túžiaci po pomste. Verna vie, že aj napriek dlhej odluke si jej synovia nájdu cestu domov... (Marceloo)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (203)

FromHell 

všetky recenzie používateľa

The Devil's Rejects meets Texas Chainsaw. Bustillo a Maury si naložili nemalé sústo,keď si zobrali na triko práve Koženú tvár.Ja ako zarytý fanúšik TCM hodnotím každopádne pozitívne.Je síce veľká škoda,že nedostala podstatne väčší priestor farma Sawyerových a že Leatherface ako taký ukáže svoj potenciál až na konci filmu.No tá potrebná špina pre tento formát tam je,rovnako ako povestné kvalitné gore ktoré u tejto filmárskej dvojice nikdy nesmie chýbať.Má to jasný rukopis a je to niečo iné ako sme u Texaského masakru zvyknutí,no aj tak sa jedná o naozaj slušnú jazdu ktorá má grády... ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

U Bustilla s Maurym to kolísalo už minule pri "Among the Living", no tentoraz sa to dokolísalo nadobro. Tak nevýrazný, neosobitý a rutinný prequel k TCM by som od nich veru nečakal. Dúfam, že ich kúzlo ešte nie je nadobro preč a vrátia sa s niečím svojim. Nieže by to bolo nejaké zlé, ale ono to proste nie je moc dobré a z tých novodobých Texaských Chainsawov ma tento bavil najmenej. ()

Reklama

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Nečekám od žádnýho dalšího přírůstku TCM nic vele, ale prostě tohle je v píči. Pominu-li hrstku brutálů (a nekromantiky), tak je to úplně zlý prequel s kokotskou zápletkou dětí uprchlých z nějakýho blázince, který je úplně komplet slabě obsazený bez jedinýho pořádnýho charisma. Navíc jsem asi nedával dost pozor a celou dobu trávil v domnění, že Leatherface je to tlustý opožděný hovado, nikoli nemastnej a vesměs úplně normální teenager, což je prostě od základu úplně trapně. Kdo jste neviděl, dejte si místo toho radši třeba starou dvojku, u tý jsem se nedávno potěšil. Fuj tady s tou vyhlazenou bezpohlavností totál mimo mísu, ta špinavá buranská atmosféra a kouzlo tu absolutně neexistuje. Otrávení. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Podle mě si to tu pětku zaslouží jo našel bych tam maličkosti jako vlasy totálně od krve a za několik sekund jako nové u slečny, ale to jsou ty maličkosti příběh, super mohl být víc roztažený ale budiž, herci spokojenost prostředí filmu taky a to nejlepší pořádná dávka krve a brutality to se mi hodně líbilo a tady to samozřejmě musí být je jen škoda že těch části je tolik co se vzájemně přeskakují že by to chtělo už jet po sobě či uplný restart. Nechutný bylo kravská hlava na chlapcovy fuj. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Tak veľmi som si prial, aby z toho bol úspešný nadpriemer, tak veľmi som sa obával, že z toho bude hlboký podpriemer, až sa z toho vykľul, chvála bohu - no zároveň bohužiaľ, "iba" silný priemer. To, prečo tento snímok neprekročil svoj vlastný tieň, nech si vyhodnotí každý sám, nájde svoje vlastné dôvody, no mne proste nesadol casting. Príliš mladá vizáž podaktorých postáv, vo mne skrátka nevyvolala tie správne antipatie, čo je z pohľadu zásahu do emócií, pre mňa nemalý problém. Každopádne, tempo to má solídne, gore keď sa objaví, je zvládnuté na výbornú, nechýba ani pár úchylačin, takže z pohľadu explo žánru, sa rozhodne nejedná o žiadny "odpad". Ten je tu bohužiaľ len jeden, a má ľudskú podobu - 65% ()

Galéria (124)

Zaujímavosti (8)

  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v USA, tak celé jeho natáčanie prebiehalo v Bulharsku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama