Reklama

Reklama

Keď sa oživené exponáty v Americkom prírodovednom múzeu v New Yorku začnú správať čudne, Larry, čerstvo povýšený riaditeľ nočnej prevádzky múzea, musí zistiť, čo sa stalo. Magická zlatá doska, vďaka ktorej exponáty každú noc ožívajú, začína pomaly korodovať a kúzlo sa pomaly ale neúprosne vytráca. Odpoveď na to, ako ho obnoviť, sa skrýva v Britskom múzeu v Londýne. Larry by pre záchranu svojej múzejnej rodiny urobil čokoľvek, a tak sa vydá spolu so svojím synom Nickom a všetkými živými exponátmi na cestu z New Yorku do Londýna, aby tu tajomstvo zlatej dosky rozlúštili. (TV JOJ)

(viac)

Videá (28)

Trailer 1

Recenzie (254)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tak ani do tretice Noc v múzeu neprekročila svoj tieň. Dvojka Stiller-Wilson obyčajne funguje minimálne priemerne a nie je núdza ani o zábavu, tu však divák nájde iba nudu zmiešanú s istou dávkou nostalgie a patetizmu. Prehliadka hereckých hviezd v prázdnej peknej škatuľke s občasným sekundovým zábleskom zlepšenia. 40/100 ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Jednotka vynikla svojim originálnym nápadom, dvojka bola o čosi slabšia, no a táto trojka ma veľmi milo prekvapila. Myslel som, že potenciál tohto nápadu už bol viacmenej vyčerpaný, ale Night at the Museum 3 ma dokázala zaujať oveľa viac ako som očakával. V tomto prípade bol scenár naozaj vydarený a miestami mi to dokonca prišlo aj lepšie ako jednotka. Opäť mi tam prekážali najmä tí dvaja malí vojačikovia, ktorí ma iritovali aj v predchádzajúcich dieloch. Ale inak veľmi príjemná oddychovka s dobrou zápletkou a so starými známymi postavami (+ niekoľkými novými prírastkami). A čo sa týka kality vizuálnych efektov, tak treba uznať, že tu si dali naozaj záležať. A či bude 4ka? No neviem, ale obávam sa, že už by táto téma spadala do hlúpeho klišé. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Pomerne nenáročná záležitosť. Nedosahuje čaro jednotky, ale je v mnohom omnoho lepšia ako hlúpa dvojka. Levy je dobrý režisér. Bohužiaľ niekedy scenár nepustí a v tomto prípade je príliš priamočiary a bez toho skutočne magického( čo robilo jednotku takou pútavou), na druhú stranu je tu parádny praveký Stillerov dvojník, ktorý si kradne všetky scény pre seba. Rovnako Ricky Gervais a v neposlednom rade štek Alice Eve a Hugh Jackmana. Silvestri bez výraznejších zakopnutí aj keď už len variuje samého seba. V podstate som spokojný a na jedno pozretie dostačujúce. Je to ale rozhodne film, ktorému bude ďalšie pozretie len ubližovať. Zatiaľ sa ale na chvíľu budem tváriť, že som stále to dieťa čo má rado dinosaurov a históriu. ()

Ainy 

všetky recenzie používateľa

Tak nějak jsem se těšila a jako vždy, když se na něco těším, nalézám zklamání. Nic moc extra originální. Spíše těžili z úspěšnější jedničky. Vtipná byla scéna s otylou blonďatou hlídačkou britského muzea, jinak jsem se až nezvykle často netrpělivě vrtěla v sedačce kina s občasným pohledem na hodinky. Tohle by měl být poslední díl muzeijních nocí. Musím uznat, že pointa jim celkem vyšla. Důvod, proč už dál není možnost k velkému závěrečnému mejdanu. I když jednou, maximálně dvakrát za x let k tomu za jistých podmínek dojít může, jak jsme v závěru zjistili. Hugh Jackman, jenž si zahrál sám sebe taky trochu pobavil. Toho Wolverina si ale mohli odpustit. Vtipné mi to ani jako ironie nepřišlo. ()

Šimpy 

všetky recenzie používateľa

Stejné příběhové vzorce a stejné vzorce vtipů jako v předešlých dvou dílech. Těšil jsem se na ně, žel, už to není tak osvěžující a nové. Ale co rozhodně stojí za zmínku je Huge "wolverine" Ackman. :-D To mě rozsekalo. A vtipný je, že Ben Stiller nalíčený jako pračlověk Laa vypadá jako nenalíčený Tom Cruise. :-D A závěr s putovní výstavou mě taky napadl. ;-) Nebo by mohli prostě část sbírky přerozdělit. ;-) A samozřejmě vzpomínka věnovaná Rooneymu a Williamsovi. ()

Galéria (88)

Zaujímavosti (9)

  • Ve filmu si záhraly malé cameo děti Bena Stillera (Larry), jako děti zírající na Larryho a jeho gang v autobuse. (Hpatrik)
  • Film se natáčel v Londýně ve Velké Británii. (willy1)
  • Tento díl vydělal ze všech filmů trilogie nejméně – Noc v muzeu (2006) vydělala 574 milionů amerických dolarů, Noc v muzeu 2 (2009) vydělala 413 milionů dolarů a tento díl vydělal 363 milionů dolarů. (Varan)

Súvisiace novinky

Na třetího Hobita si počkáme

Na třetího Hobita si počkáme

03.03.2013

A nikoho to asi nepřekvapí. Když Peter Jackson a studio Warner loni v létě rozhodli o rozdělení původně dvoudílného Hobita na tři části, uklidňovali fanoušky, že na trojku nebudou čekat celý rok, ale… (viac)

Reklama

Reklama