Reklama

Reklama

Keď sa oživené exponáty v Americkom prírodovednom múzeu v New Yorku začnú správať čudne, Larry, čerstvo povýšený riaditeľ nočnej prevádzky múzea, musí zistiť, čo sa stalo. Magická zlatá doska, vďaka ktorej exponáty každú noc ožívajú, začína pomaly korodovať a kúzlo sa pomaly ale neúprosne vytráca. Odpoveď na to, ako ho obnoviť, sa skrýva v Britskom múzeu v Londýne. Larry by pre záchranu svojej múzejnej rodiny urobil čokoľvek, a tak sa vydá spolu so svojím synom Nickom a všetkými živými exponátmi na cestu z New Yorku do Londýna, aby tu tajomstvo zlatej dosky rozlúštili. (TV JOJ)

(viac)

Videá (28)

Trailer 3

Recenzie (254)

Slartibarkfast 

všetky recenzie používateľa

Doufám, že se do muzea už nikdy nevrátíme. Sestupná tendence této muzejní série s Larrym a jeho oživnuvšími přáteli je velmi znatelná a třetí díl už skutečně mele z posledního. Přesuneme se do londýnského muzea za účelem záchrany kouzelné desky, která všechny ty kejkle provádí. Bohužel jí nějak vyprchává minimální životnost a je třeba ji malinko vyspravit. Oprášené vtípky a vykrádání starších dílů je cítit prakticky na každém rohu a to dost nevábně. Scénáristé tlačí na pilu a při některých scénách, převážně v těch, kde hraje Stiller dvojroli, si raději kontrolujete zprávy na mobilu. Film, zřejmě určen pro výrazně mladší publikum, se mi příliš nelíbil a musím přiznat, že jsem ho viděl patrně naposled. 40% ()

hammer_head 

všetky recenzie používateľa

Hned na začátek bych napsal, že Tajemství hrobky je naprosto zbytečným a natahovaným pokračováním mé oblíbené série (těch uměle natahovaných sérií je samozřejmě víc). K hereckému obsazení bych napsal, že zde hrála především naše stará známá parta, která nic nového nepředvedla, no a co se týče nových muzejních exponátů, tak jediný koho si pamatuju byl Lancelot, který také nebyl zrovna vtipným tahounem filmu. Na závěr bych film hodnotil jako: velice zbytečné pokračování a podprůměrnou komedii na kterou se možná ještě někdy podávám, ale jen v rámci filmové série. Jako samostatný film by u mě Tajemství hrobky nemělo sebemenší šanci na znovushlédnutí. ()

Reklama

Ainy 

všetky recenzie používateľa

Tak nějak jsem se těšila a jako vždy, když se na něco těším, nalézám zklamání. Nic moc extra originální. Spíše těžili z úspěšnější jedničky. Vtipná byla scéna s otylou blonďatou hlídačkou britského muzea, jinak jsem se až nezvykle často netrpělivě vrtěla v sedačce kina s občasným pohledem na hodinky. Tohle by měl být poslední díl muzeijních nocí. Musím uznat, že pointa jim celkem vyšla. Důvod, proč už dál není možnost k velkému závěrečnému mejdanu. I když jednou, maximálně dvakrát za x let k tomu za jistých podmínek dojít může, jak jsme v závěru zjistili. Hugh Jackman, jenž si zahrál sám sebe taky trochu pobavil. Toho Wolverina si ale mohli odpustit. Vtipné mi to ani jako ironie nepřišlo. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

No nič moc, ale aspoň pekná rozlúčka s Robinom Williamsom. Už predošlé diely ma moc nebavili. Jednotka síce ukázala zaujímavý námet, ale rovnako ako prvý, tak druhý a aj tento tretí diel vsádza na ten najtupší humor. Keby toto púšťali v Zoo opiciam ani by som sa nedivil. Tie by sa pritom možno bavili viac ako my. Tak či tak je to sračka a nevytiahne to s priemeru ani záverečné rozlúčenie, ktoré bolo dobré hlavne vďaka Silvestriho hudbe. Keď už sme pri Silvestrim, jeho hudba bola asi najväčšie plus. Síce ten sa s tým tiež moc nesral a "zahral to na Hornera", takže Múmiu a jeho ďalšie klenoty v tom ľahko započujete. Tak či tak je to majster a svoj orchester dirigoval veľmi dobre, pretože aj keď je to kopírka jeho starších diel, sakra dobre to vo filme ladí. Obľúbený soundtrack: The Ahkmnerah Expedition, Teddy's Goodbye. 55% - 3* ()

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Nebylo to špatné. Vlastně to byla i docela sranda. Poslední díl této dobrodružné komedie se odehrává převážně v britském národním muzeuv Londýně. Kouzelná deska totiž přestává fungovat a tak se naši hrdinové vydávají pro radu za tamním faraonem. Tam se setkávají s novými exponáty. Lancelot se mi ze začátku líbil, ale pak se začal chovat jak magor. Některé scény byly celkem vtipné a originální. Třeba ta s obrazem. Hugh Jackman tam měl opravdu skvělý štěk. Pokračování už asi nebude. Ben Stiller jako hlídač Larry opět nezklamal. Taky je to jedna z posledních rolí Robina Williamse... "Máš nějaké zkušenosti s mečem? Jenom z Warcraftu." :D ()

Galéria (88)

Zaujímavosti (9)

  • Ve filmu si záhraly malé cameo děti Bena Stillera (Larry), jako děti zírající na Larryho a jeho gang v autobuse. (Hpatrik)

Súvisiace novinky

Na třetího Hobita si počkáme

Na třetího Hobita si počkáme

03.03.2013

A nikoho to asi nepřekvapí. Když Peter Jackson a studio Warner loni v létě rozhodli o rozdělení původně dvoudílného Hobita na tři části, uklidňovali fanoušky, že na trojku nebudou čekat celý rok, ale… (viac)

Reklama

Reklama