Reklama

Reklama

Keď sa oživené exponáty v Americkom prírodovednom múzeu v New Yorku začnú správať čudne, Larry, čerstvo povýšený riaditeľ nočnej prevádzky múzea, musí zistiť, čo sa stalo. Magická zlatá doska, vďaka ktorej exponáty každú noc ožívajú, začína pomaly korodovať a kúzlo sa pomaly ale neúprosne vytráca. Odpoveď na to, ako ho obnoviť, sa skrýva v Britskom múzeu v Londýne. Larry by pre záchranu svojej múzejnej rodiny urobil čokoľvek, a tak sa vydá spolu so svojím synom Nickom a všetkými živými exponátmi na cestu z New Yorku do Londýna, aby tu tajomstvo zlatej dosky rozlúštili. (TV JOJ)

(viac)

Videá (28)

Trailer 2

Recenzie (254)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tak ani do tretice Noc v múzeu neprekročila svoj tieň. Dvojka Stiller-Wilson obyčajne funguje minimálne priemerne a nie je núdza ani o zábavu, tu však divák nájde iba nudu zmiešanú s istou dávkou nostalgie a patetizmu. Prehliadka hereckých hviezd v prázdnej peknej škatuľke s občasným sekundovým zábleskom zlepšenia. 40/100 ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

A tak pro fanoušky Stillera asi jo. Začátek je ještě docela napínavý, pak je to nekonečná nuda, dokud se nedostanou do britského muzea, kde snad jedinou vtipnou postavou se snaží - ale jen snaží - být tlustá černošská vrátná, scény s tatou a nenadrtálcem mi moc vtipné nepřišly. Sem tam pronese syn hlavního hrdiny zajímavou hlášku, a potěší celá scéna s Hugh Jackmanem. Ale to je asi tak vše. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Jednotka vynikla svojim originálnym nápadom, dvojka bola o čosi slabšia, no a táto trojka ma veľmi milo prekvapila. Myslel som, že potenciál tohto nápadu už bol viacmenej vyčerpaný, ale Night at the Museum 3 ma dokázala zaujať oveľa viac ako som očakával. V tomto prípade bol scenár naozaj vydarený a miestami mi to dokonca prišlo aj lepšie ako jednotka. Opäť mi tam prekážali najmä tí dvaja malí vojačikovia, ktorí ma iritovali aj v predchádzajúcich dieloch. Ale inak veľmi príjemná oddychovka s dobrou zápletkou a so starými známymi postavami (+ niekoľkými novými prírastkami). A čo sa týka kality vizuálnych efektov, tak treba uznať, že tu si dali naozaj záležať. A či bude 4ka? No neviem, ale obávam sa, že už by táto téma spadala do hlúpeho klišé. ()

DEXTER099 

všetky recenzie používateľa

Třetí pokračovaní v noci v muzeu nenadchne,ale ani neurazí.Originalita je pryč od prvního dílu a zde nic převratně nového nečekejte.Trikové scény jsou udělány dobře,humor je tak akorát a nějaká trapnost se tu vyloženě taky neodehrála.Malé role mají i herci jako Ben Kingsley a sebe sama hraje Hugh Jackman.Jako dětský film to není špatné a pokud přemýšlíte na co vzít vaše ratolesti tak to v klidu doporučuji ,neuděláte špatně.Za mě celkově 60 % a tři hvězdy.Škoda Robina Williamse... ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Je to jeden z těch případů, kdy jednotlivé díly série vykrádají samy sebe, ale říkají, že tím, že je to trochu jiné, vlastně jen pokračujeme v tom, co už jsme vytvořili. Přesun do britského muzea není nijak zásadní, ale na konci se to snaží o emoce až překvapivě moc. Více než samotný film mě dojala skutečnost, že je to jedna z posledních rolí Robina Williamse a Mickeyho Rooneyho. ()

Galéria (88)

Zaujímavosti (9)

  • Tento díl vydělal ze všech filmů trilogie nejméně – Noc v muzeu (2006) vydělala 574 milionů amerických dolarů, Noc v muzeu 2 (2009) vydělala 413 milionů dolarů a tento díl vydělal 363 milionů dolarů. (Varan)
  • Ve filmu si záhraly malé cameo děti Bena Stillera (Larry), jako děti zírající na Larryho a jeho gang v autobuse. (Hpatrik)

Súvisiace novinky

Na třetího Hobita si počkáme

Na třetího Hobita si počkáme

03.03.2013

A nikoho to asi nepřekvapí. Když Peter Jackson a studio Warner loni v létě rozhodli o rozdělení původně dvoudílného Hobita na tři části, uklidňovali fanoušky, že na trojku nebudou čekat celý rok, ale… (viac)

Reklama

Reklama