Reklama

Reklama

VOD (1)

Nekorunovaný kráľ amerických podvodníkov Irving (Christian Bale) a jeho nemenej prefíkaná britská milenka Sydney (Amy Adams) sú chtiac-nechtiac nútení spolupracovať so skorumpovaným agentom FBI DiMasom (Bradley Cooper), ktorého plány sú na prvý i všetky ďalšie pohľady minimálne rovnako nepriehľadné ako svet, do ktorého ich vtiahol! Do smiechu však veľmi nie je ani výbušnému politickému nadšencovi Carmenovi (Jeremy Renner), ktorý uviazol v bezútešnej pasci medzi všetkými masťami mazanými podvodníkmi na jednej strane a len ťažko odhadnuteľnými cieľmi tajných služieb na strane druhej. A aby bol chaos dokonalý... Úspech či neúspech jedných aj druhých má zjavne v rukách žena nevypočítateľná asi ako smrť či prírodná katastrofa – Irvingova manželka Rosalyn (Jennifer Lawrence)! (TV Markíza)

(viac)

Galéria (85)

Súvisiace novinky

Před Blade Runnerem za mimozemšťany

Před Blade Runnerem za mimozemšťany

08.03.2015

Denis Villeneuve teď patří mezi nejvyhledávanější režiséry v Hollywoodu. Rodák z kanadského Quebecu začal točit ještě v minulém století, americkou pozornost ale upoutal až předloňským dramatem… (viac)

Oscary - výsledky

Oscary - výsledky

03.03.2014

Výsledky 86. udílení cen Akademie filmového umění a věd vesměs potěšily a v něčem i překvapily. Špinavý trik, snímek s deseti pro nás nepochopitelnými nominacemi, neproměnil ani jednu. Naopak… (viac)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (viac)

Reklama

Reklama