Reklama

Reklama

VOD (1)

Taxikár Daniel (Samy Naceri) so svojím špeciálnym taxíkom, ktorý by mu mohpl závidieť aj James Bond, sa preháňa po uliciach Marseille a pomáha svojmu kamarátovi, policajtovi Émilienovi (Fréderic Diefenthal) s naháňaním kopy rafinovaných zločincov. V uliciach mesta totiž operuje nový gang – zlodeji prezlečení do kostýmov Santa Clausa a vylupujú jednu banku za druhou. Nebezpečný gang vedie zmyselná Aziatka Ťiu (Bai Lingová) a zdá sa, že každý je na ňu krátky. Daniel a Émilien musia podať pomocnú ruku nešťastnému komisárovi Gibertovi (Bernard Farcy). Zároveň sa od svojich nežných polovičiek – Lily (Marion Cotillardová) a Petry (Emma Sjöbergová) – dozvedia, že budú otcami... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (308)

spikey1 

všetky recenzie používateľa

na třetí díl poměrně solidní práce... nejvíc za to samozřejmně může nejlepší taxík na světě v podání 406 čímž se dá vyplnit třetina filmu... zbytek už se nějak dokope... tahle série se uživý i když třetí díl přechází už do seriálové kvality a ta by mu podle mě sedla nejlépe. i francouzi si zaslouží svého Knight Ridera ()

Bobek15 

všetky recenzie používateľa

Na 3. diel série taxi som bol zvedavý už len preto, lebo som videl prvé dve a chcel som mať sériu kompletnú. Po vcelku dobrej jednotke prišla stupídna, trápna, zlá a primitívna dvojka a tak som si myslel, že priamo-úmerne bude trojka ešte horšia. Ale opak bol pravdou! Aj keď film bol v podstate oničom (a teraz tu dokonca ani dostatočne veľakrát nevystupovala Emma Sjöberg :( ), dalo sa na to pozerať a niektoré sccény boli dokonca TROCHU zábavné . Tie dve* dávam za dve vydarené scény na začiatku (skateri a Stallone na bicykli) a na konci (Naceri a Diefenthal v taxíku v na snehu naháňajúci lyžiarov v krásnom prostredí Švajčiarska). ()

Reklama

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Odminula sa moc nezmenilo. Minúty plynú rýchlo, taxíx spraví sem-tam husársky kúsok, z akého pokrútite hlavou, ale tento raz filmu podráža nohy humor. Francúzi nepoznajú mieru a absurdnosť niektorých situácií neberie zdravý rozum (Émilien zistí po 8 mesiacoch, že má tehotnú priateľku?). Z nových postáv zaujme len malé cameo na kolieskových korčuliach a z vylepšení horský slalom. Škoda len, že sa z akčnej komédie stáva už len komédia, akej zábavnosť posúdi každý sám. Aspoňže nám Lilly dorástla do krásy. ()

fandalehy 

všetky recenzie používateľa

Tentokrát se nadpozemsky rychlý taxík neprohání po Marseileských ulicí, ale na sněhu v alpách, kde kola vyměnil za lyže. A tak Daniel, Emilien a Petra tentokrát nechytají Fritzy ani šikmovoký, ale pro změnu žluťáky z Číny...třetí pokračování od Luca Bessona už není to co bývalo, ale přesto mě zaujalo a když se budete pozorně dívat možná přijde i Sly Stallone. ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa

Trojka se ještě veze hodně na vlně dvojky, a v plné rychlosti tak dávkuje všemožné technické vychytávky u Peugeotu 406. Hned na začátku je laťka nastavena velmi vysoko, jelikož se dostaví samotný Sly, a vrchol filmu tak přichází hned na začátku, ale zas je to takový vrchol, který si zapamatujete velmi dlouho. Dějová linka policistů opět není ani za mák logická, a slouží hlavně pro to, aby se mohli ukazovat všemožné extrémně nelogické a přepálené, ale i dost zábavné honičky po městě, a v závěru už ani ta silnice nestačí, a Peugeot opět vytasí své vychytávky. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (18)

  • Ve scéně, kdy Gibert (Bernard Farcy) padá padákem, v širším záběru řídí padák rukama, ale při bližším pohledu se jen drží lan. (Grid)
  • Ve scéně, kdy padá auto do bazénu, je možné všimnout si, že je prázdné. (Terva)
  • Pohľad na mesto Marseille skrz čelné sklo taxíka v scéne svitania nekorešponduje s polohou auta v nasledovnom prestrihu. Taktiež je celá nasledovná scéna sledovania Mikuláša na skútri geograficky úplne mimo. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama