Reklama

Reklama

Všetky cesty vedú do hrobu

  • Česko Všechny cesty vedou do hrobu (viac)
Trailer 2

Albert (Seth MacFarlane) sa pretĺka ako nie príliš úspešný pastier oviec, býva u rodičov a práve dostal kopačky od okatej Louise (Amanda Seyfried), ktorej vadí jeho celoživotná zbabelosť. K svojej smole totiž žije v dobe, v ktorej sa každý druhý konflikt rieši súbojom a on pritom vôbec nevie strieľať. Aj na notorického outsidera sa ale niekedy môže usmiať šťastie. To Albertovo sa práve prisťahovalo do jeho mesta a volá sa Anna (Charlize Theron). Nielen že trafí desať terčov z desiatich, ale naviac má s Albertom svätú trpezlivosť a neoblomné odhodlanie naučiť ho strieľať. Pre Alberta je „výučba streľby“ životne dôležitá pretože sa pohádal s fúzatým objavom jeho bývalej Foyom (Neil Patrick Harris) a veľmi neuvážene ho vyzval na súboj. Vyhraté ale nemá ani keď vyhrá. Anna, ktorá má pre neho čím ďalej väčšiu slabosť je totiž stále ešte vydatá za najznámejšieho pištoľníka široko-ďaleko Clincha (Liam Neeson). A tomu sa rodiaci sa vzťah medzi vlastnou ženou a pastierom pochopiteľne nepáči. (TV Markíza)

(viac)

Videá (42)

Trailer 2

Recenzie (819)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Navzdory tomu, že MacFarlane preferuje krčmový, výkalový a záhrobný humor, ktorý nie vždy vystihuje situáciu a pointa minie scénu míľovým oblúkom, tak musím povedať, že tento antiwesternovský námet sa mi bohovo páčil a nemenej som si užíval sprosté a praštené scenáristické úlety. Jednoducho svieži závan céčkového námetu, v ktorom herci hrajú vedľajšie role a aj tak je vidno, že si to zjavne užívali. Prešľapy v scenári boli viditeľne zámerné, rozhodne si nikto nelámal hlavu nad tým ako sa môže ovca dostať na strechu domu, tak prečo sa potom pozastavovať nad realistickosti zvyšku filmu? Komediálny úlet, ktorý tu dlho nebol, je vidno, že MacFarlane si v predchádzajúcom filme držal fantáziu na uzde a toto bol jednoducho orgazmus zhovadilých nápadov, ktoré by bolo škoda udusiť v jeho hlave. Takže aj keď to nieje komédia roka a pri mnohých scénach som si pomyslel wtf?! - som rád, že som si ju nenechal ujsť. 60%. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Tento druh komédie nieje pre všetkých. Preto tak rozdielne hodnotenia. Je to forma paródie a niektoré vtípky sú pre niekoho proste príliš morbídne. Prd cez penis, výkaly v klobúku či petarda v rozbífe sa mnohým určite zdali nevhodné. Mne osobne sa ale páčili odkazy na mnohé úspešné filmy a tieto narážky filmy neurážali, narozdiel od iných paródií. Trebárs odkazy na Niečo na tej Mery je, Divoký Django či Návrat do budúcnosti, čo ma potešilo asi najviac. U všech skotů! Gagy s majiteľom fúziarne či fungovanie vzťahu naivného Giovanni Ribisiho a prostitútky sú úžasné. Giovanni je asi najväčším ťahúňom tejto snímky. Jeho šplechy mi ešte dlho budú hrať v ušiach. Jedná sa proste o zábavnú komédiu, ktorú musíte brať ako oddychovku a nie film na oscarov. ()

Reklama

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,ZÁPAD JE HROZNEJ, ALE TVŮJ NEJVĚTŠÍ PROBLÉM JSI TY SÁM. POTŘEBUJEŠ ZVEDNOUT SEBEVĚDOMÍ…" /// Dost řídký! (nemyslím srací scénu. Těch dobrejch fórů…) Nebude překvapením, že k drsnýmu a depresivnímu divokýmu Západu, se ten MacFarlanův humor hodí. Stejně ,,sympaticky“ působí looser Albert a všudypřítomný umírání. Ch. Theron je šťabajzna a příběh přiměřenej. K posrání toho zase tolik není (krom dvou klobouků), ale fakt mě pobavili ty camea. Nakonec jsem asi víc spokojenej, než jsem čekal, což má na svědomí onen rozumnej příběh. Co já bych za to dal, kdyby byl víc ujetej! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Potřebuju se naučit důslednosti. 2.) Miluju camea. (A Ch. Theron). /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

Nevím, jak zbytek účastníků čsfd-projekce, ale já se docela bavila. Trocha fekálního méďovského humoru se samozřejmě našla, ale oproti úctyhodné náloži zdařilých vtípků (které si berou na paškál jak nástrahy každodenního života ve 2. polovině 19. století, tak národnostní menšiny, tak některé současné osobnosti, a které obsahují několik opravdu živých (!!!) odkazů na jiné populární filmy odehrávající se na Divokém západě) se jedná vážně o minimum. Trailer sliboval "nejzábavnější a nejdrsnější komedii roku" a já minimálně s tou "nejdrsnější" souhlasím. Navíc, jak trefně poznamenal POMO, k současnému horkému počasí se "A Million Ways to Die in the West" hodí jako prdka na... klobouk.;-) 3,5*. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Vím, že tuhle komedii už jsem měl kdysi rozkoukanou(minimálně po scénu s ledem jsem ji viděl) ale cosi nebo kdosi mě tenkrát vyrušilo a já musel film přerušit a už jsem ho nedokoukal. Po nějakým tom roce se k němu vracím a tentokrát jsem to už úspěšně dokoukal. Seth MacFarlane je pro mě samozřejmě známej především jako scénárista a režisér povedený komedie Ted(2012) a pokračování Ted 2(2015). I zde pod tímto filmem je podepsán jak pod scénářem tak pod režií a mimo to si zde střihl i hlavní roli.  A já se přiznávám, že jako herec mi Seth MacFarlane moc nesedí. Chápu, že si film režíroval tak proč by se neobsadil do hlavní role. Já bych zde ale raději uvítal nějakou jinou tvář. Samotnej film je pak samozřejmě neskutečná chujovinka. Určitě se zde najde pár fakt vtipnejch a vydařenejch hlášek a scén ale je tu i humor na hranici trapnosti. To už je ale na každým divákovi jakou laťku humoru je schopen akceptovat a co mu ještě přijde vtipný a co už trapný. Za mě zlatej střed. Tudíž 3hvězdy. ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (23)

  • Seth MacFarlane napísal na námet svojho filmu román, ktorý bol uvedený na trhu 4. marca 2014. (figliar)
  • Scéna, kdy se Albertovi (Seth MacFarlane) nepodaří ani z naprosté blízkosti trefit lahve revolverem, je odkazem na klip písně "Wynona's Big Brown Beaver" od skupiny Primus. (Corpsegrinder)

Súvisiace novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (viac)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (viac)

Reklama

Reklama