Reklama

Reklama

Film inšpirovaný pravdivým príbehom. Al Pacino hviezdi ako starnúci rocker Danny Collins, ktorý sa nedokáže vzdať svojho spôsobu života. Ale keď jeho manažér (Christopher Plummer) nájde 40 rokov starý list, ktorý Dannymu napisal sám John Lennon, rozhodne sa Danny zmeniť svoj život, nájsť si pravú lásku, cestu k rodine a začať druhé dejstvo svojho života... (Continental film)

(viac)

Videá (19)

Trailer 1

Recenzie (172)

stuntmanMIKE 

všetky recenzie používateľa

Pacino je Pacino... o tom ziadna... ale toto tu som uz videl tolko krat, ze sa mi z toho zveda kufr. To zas a znova potvrdzuje moju teoriu o 5 kostrach scenara, ktore koluju v Holom Ude ako kocik medzi pedofilmi. Cize zly sa stane dobrym a ide odcinit co posral za posledne roky...pomaly si vybuduje nejaku tu cesticku, ktoru samozrejme dojebe...ale aj tak mu vsetci odpustia a zivot ide dalej. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Taká dobrá oddychovka, ktorá v podstate ničím výrazne nevyniká, ale zas ani nezaostáva. Al Pacino v roli nestarnúcej hviezdy Dannyho Collinsa ma naozaj bavil a bol naozaj tým najsilnejším článkom celého tohto filmu. K pointe, ktorú skrýval Lennonov list, to bola dosť dlhá cesta, miestami až zbytočne zamotaná v zbytočných odbočkách. Ale inak fajn, určite som sa nenudil. Na záver treba pochváliť príjemný soundtrack, ktorý znel počas tohto príbehu. ()

Reklama

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Co by stalo, kdyby starý rocker, prachami vyvatovaný, nasáklý koksem a chlastem, oleštěný od davů žen a dívek, kdysi před lety dostal dopis od Johna Lennona. Který ho povzbudil v jeho začátcích, leč dopis se po desetiletí nedostal ke svému adresátovi. Až teď, když už je rocker vyšeptaný a cynický.  Načež následuje dušezpytná cesta a pokus o návrat k rodině, která však nikdy neexistovala. Sebestředná rozmazlená hvězda bydlí v hotelu, udílí nevyžádané rady, rozdává nevyžádané milodary, flirtuje bez emocí – a nic z toho mě nepřesvědčilo, že by film aspoň v něčem připomínal reálné postavy, reálné vztahy mezi nimi a reálné životní situace. Je to děsně falešný, kýčovitý a sebedojímavý snímek. A nejspíš asi rocker nebyl takovou hvězdou, jak se tvářil, protože o jeho pobyt v odlehlejším hotelu a cesty mezi běžné smrtelníky se nezajímá jediný novinář a to dokonce ani z regionálního plátku. SHRNUTÍ: Marný pokus přesvědčit diváctvo, že i životem okřesané rockové hvězdy válející se v přepychu a drogách mají srdce. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Film mě hodně mile překvapil. První polovina filmu byla zábavná, občas jsem se zasmála Alovým vtípkům, pak byl příběh dojemný a trošku napínavý, jelikož jsem očekávala, jak to nakonec dopadne se stmelováním rodiny. Konec mě trošku zklamal, i když si ho můžu domyslet, ale byla jsem zklamaná, co se týká vztahu Al Pacino a Annette Bening, že to skončilo, tak jak to skončilo. ()

bloodline 

všetky recenzie používateľa

Netrpezlivo očakávam, či ešte z novodobých kinematografických záchvevov zrodí múza výkon Al Pacina na hranici rozdýchateľnosti. Danny Collins ju v tomto smere pošteklil, ale na intímnejšie harašenie zostali veľké priestory "na predaj". Na podobnú tématiku plodia opusy aj hollywoodsky vrátnici a bez obsadenia vychádzajúcich hviezd ako rakovina, ADHD, (ne)vyliečiteľný alkoholizmus by snáď dramatický podtón zaspieval labutiu pieseň po úvodných titulkoch. Výhrady nevýhrady využijem svoje právo na citové vzplanutie, keď sa z času na čas rád nechám uniesť viac ako treba. Výsledný efekt rozprúdi potrebnú dávku pozitívnej energie. Vypätejšie príbehové úseky oplývajú precítenou hĺbkou a po celý čas vyžaruje príjemné herecké zžitie s postavami. Predpoveď vývoja záverečnej scény zvládne aj dottore Iľko, ale keď ju miluješ nie je čo riešiť. Btw. Boh žehnaj Christophera Plummera. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (10)

  • Film je inspirován příběhem britského folkového zpěváka jménem Steva Tilstona. Ten našel dopis, který mu před 34 lety napsal John Lennon. (Pegaz83)

Reklama

Reklama