Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Československo Superpolicajti z Miami (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V roku 1978 došlo v detroitskej banke k veľkej lúpeži. Zlodeji ukradli dvadsať miliónov dolárov. Jedného z nich chytili, druhého čoskoro našli mŕtveho, ale tretí bez stopy zmizol. Peniaze sa nikdy nenašli, O sedem rokov neskôr chyteného zločinca prepustili z väzenia. Okamžite sa vybral do Miami, ale na druhý deň ho našli zavraždeného. Agenti FBI Doug Bennet (Terrence Hill) a Steve Forest (Bud Spencer) sa ujmú vyšetrovania spolu s policajtmi z Miami. Správne tušia, že niekde tu musel ukryť tretí lupič ukradnutých dvadsať miliónov. Ale kde? A kto je tým tajomným tretím zlodejom? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (123)

PeteBuck 

všetky recenzie používateľa

Akoby pokračovanie dvoj výtečníkov. Inak titulky to mali ako zvučka nejakého krimi seriálu z osemdesiatych rokov. Aj to tak vyzeralo. Asi ako dokopy dve časti A-Team alebo TJ Hookera. Spencer a Hill hrajú proste dvoch polišov, ktorí riešia záhadu stratených 20 miliónov dolárov a jednu vraždu. Celkom sa to dalo, ale často som sa tam nudil. Ako podmaz k žehleniu, kde potrebujete mozog odviesť iným smerom, sa to dalo. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je jeden z tech slabsich filmu s Budem a Terencem. Je videt, ze uz tu nejsou moc ve forme, takze tu jsou spis prestrelky nez bitky. Ale zase to trosku vyvazuje slusnej pribeh, kterej ale neni nejak zvlast akcni ani komickej a spis je to takova krimi, i kdyz tu samozrejme vtipky jsou. Nicmene, i kdyz uz jsou Bud a Terence krapet starsi, porad jsou sympataci a Terence v klobouku vypada spravne frajersky. Vahal jsem kolik dat hvezdicek, ale i kdyz jsem se nenudil, tak to na vic nez na 3 neni. ()

Reklama

POciSEM 

všetky recenzie používateľa

Akcnejsi nez vetsina filmu od Spencera a Hilla ale bitky se omezili na 3 facky a 2 pesti a to je vse pratele. Je videt ze hlavni duo uz ma trochu problemy s artrozou a tak uz se nedockame genialne zkoordinovanych rvacek na ktery sme byli zvykli ale spousty strileni. Jinak je to v pohode filmecek a prijemne to zabavi ()

Snorlax 

všetky recenzie používateľa

Místo pěstí revolvery, místo humoru nuda a dokonce se mi zdá, že ani mezi dvojicí Spencer a Hill to neklape. K tomu všemu ještě strašně tuctová hudba v rytmu diska, kdo je zvyklý na De Angelisovi, bude výrazně zklamán, protože La Biondovi jsou sice uznávanými italskými pionýry diska, ale úrovní se blíží k tomu našemu pionýrovi jménem Michal David. Bléé. ()

dalziel 

všetky recenzie používateľa

Veľmi nenáročná filmová produkcia z polovice osemdesiatych rokov.Je rok 2019 a mne ostáva miestami rozum stáť nad tým čo som pred 34 rokmi považoval za vrchol kinematografie.Nuž nie je všetko zlato čo sa bliští.Tieto takzvané srdcovky by mal človek nechať ležať tak ako sú natom jedinom správnom mieste niekde v super spomienkach aby nestratili glanc a piedestal a neskončili ako bezcenné filmy minulosti. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (5)

  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)
  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)

Reklama

Reklama