Reklama

Reklama

Dvaja policajti

  • Československo Dvaja ničomníci (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Terence Hill a Bud Spencer nepatria k tým najšikovnejším ľuďom pod slnkom, nevedia si nájsť poriadnu prácu a stíha ich jeden neúspech za druhým. Čo sa však nestane? Keď nastúpia do radov miamského policajného zboru, stanú sa z nich poctiví superpolicajti, ktorí sa so žiadnym kriminálnikom dlho nebabrú. Ich hlavným cieľom je zastaviť výčiny pouličných gangov a tínedžerských gangstrov, vedených Geronimom, mladíkom odetým v indiánskych šatách s insígniami bojovníka. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (208)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Policajna akademia s dvojkou neschopnych kriminalnikov Hill/Spencer, ktory sa proti svojej vôli stanu policajtami a do konca sa snazia nieco vyparatit, aby ich konecne vyhodili. Dockame sa mnozstva zabavnych epizodiek a hlavne spickovo prevedenych bitiek. Do toho do zblbnutia hra chytlavy soundtrack. Takze nuda nema sancu sa dostavit, pretoze sa neustale nieco deje. Mne uz ale predsalen viac sedia tie filmy tejto dvojky, ktore maju aj nejaky suvislejsi pribeh, ktory postupne graduje. Po par minutach sa mi zdalo, ze sa dookola strieda bitka, kratka vtipna etuda, zase bitka, zase etuda a tak dookola az to zacalo byt monotonne. Ani charaktery ustrednej dvojky nie su nejak vyraznejsie definovane. Spencer sa furt mrači a Hill sibalsky usmieva. Vlastne som ani prilis nepochopil, preco sa tie dve postavy dali dokopy, kdze nemali nic spolocne a len si liezli na nervy. Vysledkom je bezdejova komedia plna bitiek a humoru, ktora fanusikov tejto dvojky rozhodne potesi. 7/10. ()

Han22 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mých tří nejoblíbenějších filmů této dvojice. Spencer a Hill jsou dva looseři, kteří se místo přepadení supermarketu stanou nedobrovolně policajty a přestože se snaží jak můžou, místo toho aby je vyhodili se jim nakonec podaří rozlousknout vraždu číňana a kruh pašeráků drog. Prosluněná Florida, lehký závan policajtských komedií, vynikají a skvělě vymyšlené bitky na hřišti nebo v kuželkárně. Ale tentokrát také i skvělé scénky (demolice aut, hluchoněmý a mrzák) a výborné hlášky (zejména ze záchodové debaty jsem chcal smíchy) a navíc něco jako příběh. A oceňuji, že Italové si jedou svoji cestou a nekopírují americké klišé policejních filmů a že Spencer a HIll se stále spoléhají hlavně na své pěsti. Možná trošku přeceněných, ale nostalgických pět hvězd. PS: A za mýho dětství se to jmenovalo rozhodně Dva poldové! ()

Reklama

nash. 

všetky recenzie používateľa

Už kdysi se mi líbil jako jedna z nejlepších Spencer-Hillovek a stejně tak jsem si ji užil i tentokrát. Pohodovka o dvou nedobrovolných policajtech je plná fórků, skvělých scén (přepadení, ruská baronka, auta) a zábavných rvaček, ve kterých Bud předvádí své klasické "facáky" a umí to i s bowlingovou koulí, zatímco jeho parťák předvádí dokonalou práci s kuželkami. Smíchy jsem se sice nesvíjel, ale úsměv mi setrval na tváři od titulků do titulků a mezi monitorem a židlí vládla dokonalá pohoda. ()

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Jedna z těch komedií se Spencerem a Hillem, z nichž divákovi řada scén utkví v paměti na řadu let a s odstupem času pak pouze váhá, v kterém snímku to s touhle dvojicí bylo. Dva poldové jsou od začátku vtipní, rvačky umí skvěle pobavit a kriminální zápletka dodá filmu šmrnc. Kolik toho sneseš? - No, prvních deset litráků je v klidu. A po dalších začnu vyvádět. ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Skvela komedia, ale v druhej polovici filmu akosi ubral reziser z plynu a zacalo to byt trosicku zdlhave, avsak na zaver sa to s humornymi bitkami zase dostalo na tu spravnu kolaj. Nadalej zostava mojou najoblubenejsou komedou s duom Spencer - Hill JESTLI SE ROZZLOBIME, BUDEME ZLI (1974)... 27.03.2010 ________ Terence Hill - (Matt Kirby) +++ Bud Spencer - (Wilbur Walsh) +++ David Huddleston - (Kapitán McBride) +++ Luciano Catenacci - (Fred ´Curly´ Cline) +++ Luciano Rossi - (Geronimo) +++ Hudba: Guido De Angelis, Maurizio De Angelis +++ ()

Galéria (120)

Zaujímavosti (14)

  • V priebehu úvodnej bitky v prístave je červené auto striedavo v tieni a na slnku. Navyše sa niekoľko krát zmení aj poloha kladiva na jeho kapote. V niektorých záberoch tam ani nie je. (ČSFD)
  • Ve scéně v márnici říká Matt (Terence Hill), že Číňana potkal včera na molu, což není možné, když jejich výcvik byl už u konce. (tommyvercett)

Reklama

Reklama