Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brány Hotela Transylvánia sa otvorili ľudským návštevníkom a veľa sa toho zmenilo, odkedy tam po prvýkrát zavítal mladý Jonathan. S Drakulovou dcérou Mavis majú teraz utešeného synčeka Denisa, ktorý však nepreukazuje žiadne známky upírskeho správania. A to robí vrásky na čele jeho starému otcovi, grófovi Drakulovi. Keď Mavis a Jonathan odídu na niekoľko dní z domu a malého Denisa nechajú v dedkovych rukách netušia, že si zaumieni urobiť z vnúčika pravého upíra. A to za každú cenu. Medzitým do Hotela zavíta Drakulov otec, večne namrzený Vlad. Neverí vlastným očiam, že jeho pravnuk nie je ozajstný upír a z Hotela Transylvánia sa stala obľúbená atrakcia pre ľudí! (Itafilm)

(viac)

Videá (13)

Trailer 2

Recenzie (369)

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Docela povedené pokračování úspěšného animáku o strašidlech. Naše dvě hrdličky mají svatbu a narodí se jim syn Denis. Hrabě Drákula samozřejmě chce, aby z něj bylo taky strašidlo. Jeho rodičům už na tom tolik nezáleží. Opět můžeme vidět spoustu povedených scén, o které se postará strašidelné osazenstvo hotelu. Johnny s Mavis se vydají do Kalifornie a Drákula Denise přeučuje. Bohužel se mu to ale moc nedaří. Vše se změní až po příchodu Drákulova otce Vlada na Denisovu narozeninovou oslavu. Nakonec ale vše samozřejmě dobře skončí a oni mohou dál oslavovat. "Ještě by to sem chtělo bluetooth. Jasně, Modrý Zube, pojď sem." :D ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $80miliónovTržby USA $169,700,110Tržby Celosvetovo $474,800,000 Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ samozrejme že už to nemá tú tendenciu zábavnosti a moment prekvapenia ohľadne nápaditosti scén ako mal prvý diel ale aj tak v celku na pokračovanie pozerateľné a pár dobrých frkov sa tu nájde, na škodu je toho moc modernizovania aby tam bola zakomponovaná dnešná "in" doba a hlavne hranie sa s mobilom, našťastie malý Dennis baví, zas taký uletený Jonathan tam je skoro úplne nevýrazní, ale ušlo to /videl v kine 3D verziu: 75%/ ()

Reklama

freddy 

všetky recenzie používateľa

Podtitul by mohl znít Strašící hodiny pro začátečníky aneb Jak se snadno a rychle státi upírkem. Tenhle animák nabízí super postavy, jako je děda Drak(ula), praděda Vlad, který do filmu přináší alespoň na chvilku ten správný strašidelný prvek, ale i super skupinka strašidel, která pomáhá Drakulovi na cestě za tím, aby se z jeho napůl lidského vnoučka stal upír. Ve výsledku je toto pokračování milé, hravé, zábavné a vlastně docela fajn. Čas s filmem utíkal hodně rychle, zábavných momentů, které mě rozesmály, se taky našlo docela dost, a nakonec vlastně vše dobře dopadlo, a o to asi šlo především. Umím si přesvědčit, že děti, kterým je film určen především, jsou a budou nadšené, když film uvidí. Já jsem pouze spokojený, ale i to stačí na to, abych filmu udělil mírně nadprůměrné hodnocení v podobě třech hvězdiček. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa to Mel Brooks viac menej zachraňuje pred tým, aby to skutočne spadlo do zúfalého priemeru, akým podľa mňa bol prvý diel. Viem, že film má veľa fanúšikov, no mne sa Hotel Transylvania nezdal byť najlepším filmom. Čo sa ale týka pokračovania, tak vidím určité aspekty zlepšenia. Stále nemám pocit, že by to bolo ucelené ako film, no miestami mi to príde vtipnejšie a bláznivejšie. To je fajn. Pridávanie smartfónov a notebookov v animáku mi osobne dosť prekáža, lebo to musí byť moderné pre moderné publikum... a je to dosť otrava. Ale je fajn vidieť Draculu, ktorý má opäť svoj láskavý výraz tváre. Vlad je skvelý a pár scénok sa podarilo. Osobne by som si to znovu nepozrel, ale som rád, že aspoň raz som k tomu našiel cestu. Čo sa týka animácií, tak animácia na postavách je podľa mňa trošku prestrelená, ale páčia sa mi pozadia a aj dizajny sú celkom fajn. Tohto roku boli podľa mňa oveľa silnejšie animáky, ktoré tento film prekonali. Ale to je len môj názor. Každopádne som sa celkom zabavil a to mi stačilo. ()

epicek 

všetky recenzie používateľa

Boží animák už dnes v kinech těžko najdete. Po naprosto dokonalém V hlavě , jsem si říkal že v tomto odvětví už letos nic pořádného nezaboduje , ale mýlil jsem se. Hotel Transylvánie 2 je co se týče humoru o úroveň výš než jednička, přišlo mi že jsem se smál každé věci , co se na plátně odehrála. Ale když se nad tím zpětne zamyslím , ono to vážně bylo tak svižné a humorné a navíc prošpikováno originálními nápady a hláškami dnešní doby. Animace strašně lahodila oku a byla radost na to koukat. Kupodivu ani tvůrcum nedošly nápady a bylo to stále to originální a neokoukané téma. Jsem nadšen a uspokojen, jelikož skvělých animáků není nikdy dost! ( Ale to nic nemění na tom, že Toy Story 4 už netrpělive vyčkávám <3 ) Ble, ble, ble ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (18)

  • Dennis sa narodil v piatok trinásteho. (Astonko)
  • Když Dracula (Adam Sandler) rozbije obrazovku svého mobilu, vidí Mavis (Selena Gomez) při video hovoru jeho obraz také rozpraskaně, to je ovšem faktický nesmysl, protože obraz volajícího snímá fotoaparát mobilu nikoli obrazovka. (hansel97)

Súvisiace novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (viac)

Reklama

Reklama