Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trailery, ve kterých se dozvíte pravdu o vašich oblíbených filmech a seriálech. Trailery tak upřímné, že se jich bojí všichni filmový tvůrci i producenti. (skrblik007)

Recenzie (47)

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

So slovom "úprimný" sa v poslednej dobe (a najmä v názvoch rôznych relácií) celkom plytvá, ale Honest Trailers hrdo nesie na čele tento prívlastok a ten sedí jak na šerbel. Je to svižné, zábavné a navyše smekám tiež aj nad faktom, že tie filmy, ktoré takto "parodujú musia mať fakt dokonalo nasledované. Je to dokonca taká dobrá prácička, že si užívam aj keď si robia prdel z nejakého môjho kultu. ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Skutočne skutočné trailery, ktoré vám poodhalia ako to je v skutočnosti. Pravdivé, bez zrnka lži, ktoré neskutočne pobavia. Vskutku... i keď nechápem ako sa to sem dostalo podľa mňa to teda TV seriál určite nie je nemá to tu čo robiť... ale tak budiž... mimochodom nepríde vám teraz to slovo "skutočne" divné a blbo znejúce keď si to prečítate viac krát?? ()

Reklama

H34D 

všetky recenzie používateľa

Vcelku zábavné zesměšňování a parodování známých kousků kinematografie. Každý film má řadu chyb a drobných nedostatků, kterých se Honest trailers nemilosrdně chytí a filmu, popř. tvůrcům je vmete do tváře. Časem se to však trochu okouká a stopáže jednotlivých trailerů nepříjemně stoupají. Osobně preferuji více CinemaSins... 6/10 ()

maseer2 

všetky recenzie používateľa

výstižné a hlavně vtipné trefování se do slabin největších filmových událostí poslední doby.. kvalita jednotlivých upřímných trailerů se trailer od traileru liší, ale většina je opravdu povedená a kluci ze ScreenJunkies si za celý tento počin zaslouží rozhodně palec nahoru.. ke zhlédnutí i s českými titulky zde.. P.S.: pro mě je jednoznačně top honest trailer na Promethea, jelikož trefně vystihuje všechny ty nesrovnalosti, nelogičnosti a hlouposti, díky kterým film většinu z nás zklamal.. ()

Zaujímavosti (1)

  • Upřímné trailery namlouvá Jon Bailey, jehož hlas je často slyšet i v seriózních trailerech a televizních upoutávkách. (skrblik007)

Reklama

Reklama