Reklama

Reklama

Concordia: Rok poté

(TV film)
  • Česko Potopení lodi Costa Concordia - rok po tragédii (viac)
Veľká Británia, 2013, 45 min

Obsahy(1)

Rok po tragédii lodi Costa Concordia vám skrze nové důkazy a počítačovou animaci přiblížíme nejhorší námořní neštěstí v nedávné historii. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (6)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Pekne spracované stroskotanie lode s originálnymi zábermi, animáciou a samozrejme aj výpoveďami účastníkov. Po roku už o tom dokážu bez problémov hovoriť a niektoré veci sú naozaj prekvapujúce. Ďalšou vecou, čomu sa dokument venuje okrem záchrany ľudí, je odstránenie vraku, a náklady na to sa šplhajú k miliarde dolárov. Nie je to nič jednoduché, keď sa to stalo v chránenom území a hlavnou podmienkou je zachovanie pôvodného stavu prírody bez akýchkoľvek pozostatkov po lodi alebo jej obsahu. ()

LiborGondek 

všetky recenzie používateľa

Moc dobrý film, nic jiného jsem také nečekal. Dlouho a přesto marně tápu, kdy National Geographic udělala nějaký špatný dokument... Asi to bude už hodně dlouho. Concordia: Rok poté je kombinací výpovědí svědků, amatérských záběrů cestujících, přesných dat z palubních počítačů, záznamů z můstku, atd., atd. Ve zkratce, je to všestranné a nezávislé vyprávění o tom, jak to zhruba bylo. 80% ()

Neklan006 

všetky recenzie používateľa

celý příběh Concordie minutu po minutě, záběry pasažérů z jejich mobilů uvnitř potápějícího se kolosu, zachycené audio z můstku, do detailu technicky vše vysvětlené + poslední čtvrthodinka o vyprošťování vraku, kde se mimo jiné bojovalo o záchranu ohrožených mlžů. cokoli chcete vědět o ztroskotání lodi Costa Concordia tak zde najdete ()

Reklama

Reklama